اقتصادی 14:50 - 12 تیر 1399

نماینده فائو در منطقه آسیا و اقیانوسیه تعیین شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نمایندگی فائو در در جمهوری اسلامی ایران، «چو دونکیو» مدیر کل فائو در حکمی «جونگ-جین کیم» را به عنوان دستیار مدیر کل و نماینده عالی این سازمان در منطقه آسیا و اقیانوسیه تعیین کرد.

جونگ-جین کیم، پیشتر و به مدت هفت سال به عنوان قائم‌مقام نماینده عالی فائو در منطقه آسیا و اقیانوسیه و مدیر برنامه همکاری‌های جنوب-جنوب و بخش تأمین منابع این سازمان در منطقه ایفای نقش می‌کرد. وی پیش از آنکه در سال ۲۰۱۳ به فائو بپیوندد، عهده‌دار سمت معاونت امور تجاری در وزارت غذا، کشاورزی، جنگل‌داری و شیلات کره جنوبی بود.

نماینده عالی فائو در منطقه آسیا و اقیانوسیه در پیشینه کاری خود همچنین سمت‌های متعدد دیگری را در سطوح سیاست‌گذاری، تنظیم روابط اقتصادی و مذاکرات تجاری با تمرکز بر کشاورزی در کره‌جنوبی عهده‌دار بوده است.

جونک-جین کیم، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از «دانشکاه ایالتی اکلاهما» و کارشناسی اقتصاد از «دانشگاه کره» است.


10599944
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور در غالب مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از اقدام حرفه‌ای کنترلر‌های مراقبت پرواز پس از ترکیدن لاستیک هواپیما یک شرکت هواپیمایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:دلیل رخداد فروریزش زمین در این ناحیه احتمالا جریان آب در مجاری زیر سطحی مانند قنوات خشک و یا رگاب‌های طبیعی که معمولا بعد از بارندگی ها، موجب آب شستگی و توسعه حفرات زیرسطحی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص بازار طلا و سکه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش معاملات غیر شفاف مسکن و ایجاد تورم در این بخش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در همایش تجاری ایران و قزاقستان با اشاره به سفر دکتر پزشکیان و هیات عالی‌رتبه به این کشور به این کشور، بر توسعه همکاری‌های همه جانبه و رسیدن به توافقات ارزشمند تجاری برای گسترش همکاری‌های اق...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است