فرهنگی‌هنری 07:45 - 18 شهریور 1403
قائم مقام مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری گفت: دست هنرمند در ساخت مجسمه نسبت به ساخت سردیس بازتر است. در ساخت سردیس باید شباهت به چهره بیشتر باشد.

دست هنرمند در ساخت مجسمه باز است

سید شهاب‌الدین شکیبا، قائم مقام مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری در پاسخ به یکسری انتقادات که پیرامون ساخت مجسمه‌ها و سردیس شخصیت‌ها وجود دارد، گفت: ساخت مجسمه یک کار هنری است. گاهی اوقات هنرمند در خلق اثرش مواردی را اضافه یا حذف می‌کند. اما چون مخاطب سردیس‌ها تمام مردم هستند، باید بیشترین شباهت را به چهره داشته باشد. ما در ساخت سردیس‌های شهدای خدمت از هنرمندان درجه یک کشور استفاده کردیم.

شکیبا در پاسخ به این سوال که بنظر شما سردیس‌های ساخته شده چقدر شباهت با چهره شهدای خدمت دارد؟ افزود: به هر حال، شما می‌توانید به هر کاری انتقاد کنید. من معتقدم هم شباهت را در سردیس‌های ساخته شده می‌بینیم، هم وجه هنری اثر حفظ شده است. به طور کلی، دست هنرمند در ساخت مجسمه نسبت به ساخت سردیس بازتر است. در ساخت سردیس باید شباهت به چهره بیشتر باشد.

قائم مقام مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری اعلام آمادگی کرد که اگر ارگان‌های مختلف برای ساخت سردیس شهدای خدمت درخواستی داشته باشند، ما در خدمتشان هستیم. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12090514
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است