اقتصادی 16:43 - 26 شهریور 1404
رئیس هیات‌عامل صندوق ملی مسکن با بیان اینکه از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون ۱۱ همت از منابع صندوق برای تکمیل زیرساخت‌های آب و برق سایت‌های مسکن هزینه شده، از برنامه‌ریزی برای رساندن این عدد به ۲۰ همت تا پایان سال خبر داد.

اختصاص ۱۱ همت منابع صندوق ملی مسکن به تکمیل زیرساخت‌های آب و برق سایت‌های مسکونی

باشگاه خبرنگاران جوان - اصغر نوراله‌زاده رئیس هیات‌عامل صندوق ملی مسکن گفت: با تاکید وزیر راه و شهرسازی برای تکمیل زیرساخت‌ها و تحویل واحد‌ها با تکمیل خدمات زیربنایی همچون آب و برق، صندوق ملی زمین و مسکن از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون از محل منابع صندوق ملی مسکن به میزان ۱۱ همت به شرکت‌های آب و برق تخصیص یافت تا بتوانند این زیرساخت‌ها را تکمیل و انشعابات لازم را ایجاد کنند.

رئیس هیات‌عامل صندوق ملی مسکن از برنامه صندوق برای رساندن رقم هزینه‌کرد برای تکمیل انشعابات آب و برق به ۲۰ همت تا پایان امسال خبر داد.

نوراله‌زاده در پاسخ به این پرسش که صندوق برای تکمیل واحد‌های مسکونی حمایتی نیز چه کمک‌هایی را انجام داده است؟ توضیح داد: منابع مالی برای تکمیل واحد‌های مسکونی حمایتی از دو محل انجام می‌شود که شامل آورده مردم و منابع تسهیلاتی بانک‌هاست.

وی توضیح‌داد: بر اساس آمار، برای این واحد‌ها تاکنون بیش از ۱۳۴ همت تسهیلات پرداخت شده است. همچنین در حدود ۱۱۶ همت از منابع مردم برای تکمیل پروژه‌های مسکونی هزینه شده است.

گفتنی است، با تاکید وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم، تلاش شده است تا همه واحد‌های مسکونی که به بهره‌برداری می‌رسند با تکمیل خدمات زیربنایی و روبنایی باشد.

منبع: وزارت راه و شهرسازی


12226889
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کارگروه آرد و نان گفت: بیش از ۸۵ درصد واحد‌های نانوایی در بحث قیمت و کیفیت درست عمل می‌کنند و با واحد‌های متخلف برخورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به استحکام سازه‌های گلخانه و تاسیسات کشاورزی جهت کاهش خسارات اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۸۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رؤسای سازمان ملی استاندارد ایران و آژانس فدرال تنظیم مقررات فنی و اندازه‌شناسی روسیه در دیداری در حاشیه نشست رؤسای سازمان‌های ملی استاندارد کشور‌های عضو بریکس در هند، بر توسعه همکاری‌ها تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به استقبال گسترده مؤدیان از طرح «نشاندار کردن مالیات» اعلام کرد: سازمان امور مالیاتی نیز آمادگی دارد در صورت اخذ مجوزهای لازم، از این ظرفیت برای بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده و طرح‌های حمایتی استف...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر تدوین استاندارد‌های ملی، از تجدیدنظر استاندارد ملی کنتور‌های آب آشامیدنی سرد و آب گرم - قسمت «الزامات اندازه‌شناختی و فنی» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت:فرمول‌های کنونی قیمت‌گذاری خودرو که بر مبنای صورت‌های مالی و اظهارنامه‌های مالیاتی تدوین می‌شوند، دقت و کارآمدی لازم را برای تعیین قیمت خودرو ندارند و وزارت صمت در حال تدوین پیشنهاد‌های جدید برای ارائه به شورای رقابت اس...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۴ تیر به ۲۳.۹۲ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش دمای هوا، کولر‌های آبی سهم قابل توجهی در افزایش مصرف آب و برق خانوار‌ها دارند؛ از این‌رو سرویس به‌موقع و استفاده صحیح از آنها نقش مهمی در مدیریت مصرف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با فعالیت تمامی کارخانه ها، تولید شیرخشک نوزاد به ۷ میلیون قوطی در ماه رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است