اقتصادی 14:33 - 26 آذر 1404
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بحث تغییرات ریزساختار‌ها یک فرایندی است که دائم در داخل سازمان بورس بررسی می‌شود؛ هرچه موانع در بازار کمتر باشد به نفع بازار سرمایه است.

مزیت‌های حذف حجم مبنا/ دامنه نوسان بزودی تغییر پیدا خواهد کرد؟+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - حمید یاری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بحث تغییرات ریزساختار‌ها یک فرایند دائمی است که در داخل سازمان در حال بررسی است و بر اساس شرایط گذشته، حال و آینده انجام می‌شود. به عنوان مثال، اگر حجم مبنا را نداشتیم، پس از بازگشایی جنگ نوع دیگری از فرآیند‌ها را دنبال می‌کردیم این مانع ایجاد تغییرات محسوب می‌شد و هر بار که می‌خواستیم تغییری داشته باشیم، به عنوان یک وصله ناجور تلقی می‌شد.

او افزود: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که در مطالعات کشور‌های دیگر هیچ چیزی به اسم حجم مبنا وجود ندارد و این به عنوان یک نکته اصلی در فرآیند‌های ما مطرح است. تیم مدیریتی ما به‌طور قاطع به دنبال کاهش موانع در بازار سرمایه است این هدف اصلی ما است با قید اینکه به بازار شوک سنگین ندهیم.

یاری ادامه داد: تغییرات دامنه نوسان نیز در فرایند‌های ما بررسی خواهد شد. یکی از مشکلاتی که در نظارت وجود دارد، دستکاری در نماد‌ها به دلیل پر کردن حجم مبنا بود در این شرایط فعلی تمهیدات خاصی را داریم که جلوی دستکاری نمادهای کوچک را بگیریم.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس تأکید کرد: ما در حال حاضر حجم خوبی نسبت به سال‌های گذشته داریم و این باعث می‌شود که فرآیند نظارت ساده‌تر و سازمان محکم‌تر باشد. اگر دخالت‌های غیرمتعارف مشاهده شود، با شدت بیشتری از گذشته برخورد خواهیم کرد و به سهامداران اطمینان می‌دهیم که به شرایط آنها توجه داریم.

او در پایان به تأثیر حذف حجم مبنا بر شفافیت قیمت پایانی اشاره کرد و گفت:  حجم مبنا مانع اصلی برای ایجاد تغییرات در ریزساختار‌ها بود و اکنون می‌توانیم به فرصت‌های جدیدی دست یابیم. حتماً تغییرات خاصی در قیمت‌گذاری و شرایط بازار رخ خواهد داد، به شرطی که شوک سنگینی به سهامداران و بازار وارد نشود.


12250437
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر صمت گفت:قطع گاز و برق صنایع، به‌ویژه صنایع صادراتی و ارزآور، به‌عنوان امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل رفع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌دار کل کشور بر ساماندهی خودروهای دولتی تاکید کرد و با بیان اینکه طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس، با تأکید بر اهمیت الزام به اجرای کامل ماده ۵۰ برنامه هفتم پیشرفت در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: مردم در صورتی که به دستگاه دولتی مراجعه کردند و شاهد افزایش مصرف برق یا گاز بودند به ما اطلاع‌رسانی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بحث تغییرات ریزساختار‌ها یک فرایندی است که دائم در داخل سازمان بورس بررسی می‌شود؛ هرچه موانع در بازار کمتر باشد به نفع بازار سرمایه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد که نرخ سود ۳۰ درصدی بانکی، سرمایه‌ها را به جای بخش مولد، به سمت بانک‌ها هدایت کرده است و ناترازی بانک‌ها و نبود نظارت قوی عوامل اصلی رشد نقدینگی غیرمولد و کاهش شدید سرمایه‌گذاری در تولید هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به قیمت تخم مرغ درب واحد‌های مرغداری، نرخ منطقی هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: تمامی مسافران هوایی در شرایط کنونی با توجه به شرایط جوی کشور به ویژه شهر‌های جنوبی با شماره ۱۹۹ بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از احتمال لغو یا تأخیر تعدادی از پرواز‌های ورودی و خروجی در برخی فرودگاه‌های کشور به‌دلیل هشدار‌های هواشناسی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است