ورزشی 19:19 - 10 مهر 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط، تیم‌های پرسپولیس و تراکتور امروز در ادامه دیدار‌های هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف هم رفتند.



سرخ‌پوشان پایتخت تا قبل از این دیدار با ۱۴ امتیاز و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به استقلال صدرنشین لیگ هستند و در صورت پیروزی در این دیدار می‌توانند حاشیه امنیت خود را با رقیب سنتی در صدر جدول حفظ کنند.



تیم تراکتور نیز با ۸ امتیاز در رتبه هشتم جای گرفته است و برای گرفتن امتیاز در از پرسپولیس در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی حریف سرسختی برای قرمز‌های پایتخت به شمار می‌روند.



اما یحیی گل‌محمدی برای این دیدار ترکیب زیر را درنظر گرفته است:



علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی گنجی، گئورگی گولسیانی، علی نعمتی، دانیال اسماعیلی فر، سعید صادقی، سینا اسدبیگی، سروش رفیعی، میلاد سرلک، مهدی ترابی و یورگن لوکادیا.



پرسپولیس ۰ - تراکتور۰/ پایان نیمه اول

بردیف سرمربی تراکتوری‌ها یازده نفر زیر برای بازی با پرسپولیس به میدان فرستاده است:



محمدرضا اخباری، هادی محمدی، سید محمد حسینی، حجت حق وردی، رضا اسدی، ریکاردو آلوز، محمد آقاجان‌پور، ابوالفضل رزاق‌پور، گوستاوو، مهدی هاشم‌نژاد و محمد عباس‌زاده.



پرسپولیس ۰ - تراکتور۰/ پایان نیمه اول

داوری: موعود بنیادیفر



دقیقه ۴: شوت مهدی ترابی پس از برخورد به مدافعان تراکتور به کرنر رفت.

دقیقه ۶: شوت خطرناک مهاجم تراکتور با واکنش بیرانوند دفع شد.



دقیقه ۲۴: ضربه شروع مجدد بازیکنان تراکتورسازی از پشت محوطه جریمه پرسپولیس با ضربه سر گولسیانی دفع شد.



دقیقه ۲۹: شوت از راه دور رضا اسدی با دخالت بیرانوند به کرنر رفت.



دقیقه ۴۰: ضربه سر خطرناک رضا اسدی با اختلاف کمی از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.



دقیقه ۴۳: شوت عباس زاده در اختیار بیرانوند قرار گرفت. / خبرورزشی


11700925
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اهمیت دیدار حساس تیمش برابر پرسپولیس، گفت: هواداران نقش پررنگی در موفقیت این مسابقه خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است