اقتصادی 07:38 - 19 اردیبهشت 1400
رئیس اتحادیه آرایشگران زنانه تهران ضمن اعلام ورشکستگی تعداد زیادی از آرایشگاه‌های زنانه، خواستار حمایت از این صنف شد و از مراجعه کنندگان خواست تخلف از رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به اتحادیه گزارش کنند.

ورشکستگی آرایشگاه‌های زنانه زیر فشار کرونا

شهربانو عابدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره خسارت وارد شده به سالن‌های آرایشی در اثر شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: از اسفندماه سال ۱۳۹۸ تاکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا سالن‌ها تقریبا یک ماه فعال بودند، بخصوص اعیاد مبارک شعبان و ایام عید و پایانی سال که در طول سال امید کسب درآمد آرایشگران و سالن‌ها به این ایام است، تعطیل بودند و هزینه‌های جاری و حقوق‌ و بیمه پرسنل و همچنین اجاره موجب ورشکستگی تعداد بسیاری از این زنان کار آفرین شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره میزان خسارات وارد شده به آرایشگاه‌های زنانه در یک ماه اخیر گفت: با توجه به متغیر بودن مناطق و سالن‌ها و تعداد پرسنل نیاز به برآورد خسارت است که زمان‌بر خواهد بود، اما صددرصد خسارت برآورد اتحادیه است، چراکه وقتی درآمدی نباشد خسارت صددرصدی است.

عابدی با بیان اینکه در مدت یاد شده حمایتی از کسب و کار  آرایشگران نشده و آن‌ها تمام توان خود را برای از دست ندادن واحد صنفی خود و پرسنل به کار بردند، تصریح کرد: ضرر وزیان شیوع این ویروس صددرصد به صنوف وارد شد، چراکه در این مدت هیچگونه حقوق و درآمدی جز پرداخت هزینه‌های جاری نداشتند ‌و طبق تصمیمات ستاد ملی کرونا و جهت سلامتی هموطنان کسب ‌و کار خود را تعطیل کردند.

مالیات را ببخشید، وام بدون بهره بدهید

رئیس اتحادیه آرایشگران زنانه تهران گفت که توقع این صنف،  حمایت از این بانوان با حذف مالیات ایام تعطیلی و اختصاص وام بدون بهره از سوی دولت است.  

عابدی در ادامه درباره وضعیت بازگشایی مشاغل نیز گفت: آرایشگاه‌های زنانه از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه شروع به کار کردند، اما باید پروتکل‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و به طور مداوم از مواد ضدعفونی،  ماسک و موارد دیگری که وزارت بهداشت اعلام کرده استفاده کنند.  بازرسان اتحادیه،  اصناف و وزارت بهداشت نیز نظارت و بازرسی را تشدید کرده‌اند.  به طور کلی بانوانی که از خدمات آرایشگاه‌ها استفاده می‌کنند نیز باید خود مراقبتی را در نظر بگیرند و اگر سالنی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرد از مراجعه به آن خودداری کنند و به اتحادیه گزارش کنند تا از فعالیت آن جلوگیری شود.

وی همچنین از راه‌اندازی اپلیکیشنی به نام زیبا اپ برای رزرو آنلاین مشتریان خبر داد و گفت که این برنامه در اختیار سالن‌داران و مشتریان قرار دارد تا با رزرو قبلی به سالن مراجعه کنند.

انتهای پیام


11057902
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت از رشد ۳۰۰ درصدی جایگزینی موتورسیکلت و خودرو‌های فرسوده در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۶۰ همت پرونده تعزیراتی به سازمان تعزیرات معرفی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۹۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو گفت: اصلاح اقتصاد آب و برق با هدف رفع موانع و جذاب‌سازی فضای کسب و کار برای سرمایه‌گذاران اولویت اصلی وزارت نیرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، همان‌طور که با راه‌اندازی گواهی سپرده و صندوق‌های طلا، اعتماد سرمایه‌گذاران به بورس کالا بازگشت، ساختار شفاف و مقررات‌محور صندوق‌های ارزی نیز می‌تواند اعتماد بالایی ایجاد کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بسیاری از کارشناسان اصلاح سیاست‌های ارزی زمینه ساز حذف رانت‌های چند صد میلیارد دلاری، تأمین ثبات بلندمدت بازار ارز و مهار پایه پولی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بازار طلا یکی از حساس‌ترین و پویاترین بازار‌های مالی در جهان است که تحت تأثیر عوامل مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر با قطار همواره یکی از محبوب‌ترین و ایمن‌ترین روش‌های جابه‌جایی در میان مسافران ایرانی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: با توجه به بارش باران و برف در محور‌های غربی و شمال غربی کشور مسافران پیش از عزیمت به جاده‌ها از آخرین وضعیت جوی محور‌ها مطلع شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال‌غرب و غرب کشور وارد می‌شود که موجب بارش گسترده باران و برف در این مناطق می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است