ورزشی 09:36 - 31 اردیبهشت 1404
بازیکن جوان تیم فوتبال هوادار در دو راهی پیشنهاد استقلال و پرسپولیس قراردارد.

جوان ۲۱ ساله عامل جنگ نقل و انتقالاتی پرسپولیس و استقلال

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد حسین صادقی بازیکنی که با وجود سقوط تیم هوادار به دسته اول باز هم مورد توجه بزرگان فوتبال ایران قرار گرفت این روز‌ها بر سر دو راهی استقلال و پرسپولیس مردد مانده است.

باشگاه هوادار رقم بالایی را برای رضایتنامه این بازیکن در نظر گرفته است و با وجود اینکه این بازیکن بعد از بازی با استقلال و گل زیبایی که به این تیم زد تلویحا استقلالی بودن خود را تایید کرده است، اما به دلیل سن مناسب این بازیکن هم استقلال و هم پرسپولیس قصد دارند این بازیکن را جذب کنند و نکته مهم‌تر اینکه اسماعیل کارتال سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس علاقه زیادی به جدب این بازیکن دارد.

این تنها گزینه مشترک استقلال و پرسپولیس نیست چرا که پیش از این سعید سحرخیزان، محمد قربانی، شهریار مغانلو و ... چند بازیکن دیگر همانند سال‌های قبل گزینه‌های مشترک دو تیم بوده‌اند.


12191960
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره پرسپولیس گفت: اعضای هیات مدیره به این نتیجه رسیدیم که تغییر مدیریت به روند نقل و انتقالاتی باشگاه ضربه می‌زند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خیبر خرم آباد به دنبال جذب وحید امیری در صورت عدم تمدید قرارداد او با پرسپولیس است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه انضباطی باشگاه استقلال تهران برای هافبک گابنی خود امروز برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچستریونایتد امشب در دیداری حساس و مهم بار دیگر به فینال رقابت‌های لیگ اروپا صعود کرده است، لیگ اروپایی که شاگردان آموریم در آن عملکرد ویژه‌ای داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بیس بال کشورمان با پیروزی مقابل هند در دیدار رده بندی به عنوان سوم شانزدهمین دوره مسابقات غرب آسیا دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک خارجی تیم فوتبال استقلال به دلیل بی انضباطی از تیم کنار گذاشته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هیأت اجرایی فدراسیون دو و میدانی اسامی ملی‌پوشان اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا (۲۰۲۵ کره جنوبی) را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال تهران قصد دارند در نقل و انتقالات پیش رو رقم‌های متعادلی را به بازیکنان پرداخت کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت فناوری متخصص در ردیاب‌های تناسب اندام و دستگاه‌های نظارت بر سلامت، سن رونالدو اسطوره فوتبال را ۲۹ سال اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت فناوری متخصص در ردیاب‌های تناسب اندام و دستگاه‌های نظارت بر سلامت، سن رونالدو اسطوره فوتبال را ۲۹ سال اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است