ورزشی 05:19 - 22 بهمن 1403
باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه ای ضمن اعتراض به رأی کمیته انضباطی در پرونده دیدار با تراکتور اعلام کرد که موضوع را در استیناف پیگیری خواهد کرد.

اعتراض پرسپولیس به رأی کمیته انضباطی

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اطلاعیه باشگاه پرسپولیس آمده است:

 در خصوص دادنامه صادره مربوط به مسابقه پرسپولیس – تراکتور صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، با مطالعه چندباره دادنامه و با امید دریافت مفهوم و منطوق صحیح از آن، باشگاه پرسپولیس دادنامه صادره را غیر مستند و بدون توجه به وقایع واقعی ورزشگاه، حقوق هواداران خصوصا 32 هوادار مظلوم و آسیب دیده پرسپولیس می‌داند و نهایت اعتراض خود از عدم ذکر حتی یک عبارت از واقعه آسیب به هواداران در دادنامه ابراز می‌دارد و به رغم تمکین در مقابل قانون و بیان عدم دفاع از هرگونه نقص یا اشتباه،

دادنامه را به لحاظ عدم توازن در میزان مجازات، عدم تناسب در میزان مجازات از جهت تعداد تخلفات انتسابی، عدم عنایت به برخی اصول حقوقی، ابهام در میزان مجازات، غیر قابل اجرا بودن برخی از تصمیمات متخذه، نادیده گرفتن خواسته، عدم توجه به ترک فعل یا نقص رفتار سایر افراد و برخی مسولین محترم برگزارکننده مسابقه و یا درخواست هواداران واقعی پرسپولیس قابل اعتراض دانسته و دادنامه صادره را شایسته نقض می‌داند.

پرسپولیس به اعلی درجه انتساب ارتکاب به برخی از تخلفات منتسب از جمله اتهام ابراز شعارهای نژادپرستانه را بطور کلی مردود و غیر قابل استناد دانسته و ملاحظه می‌کند که اتهام آسیب جسمی سخت به هواداران حتی در زمره 9 فقره ارتکاب تخلفات انتسابی تیم میهمان وجود ندارد.

پرسپولیس یقین دارد که در صورت رعایت نظامات برگزاری مسابقه از جمله رعایت سقف مجاز حضور هواداران میهمان در ورزشگاه و ایفای سایر وظایف توسط کمیته ها و ارکان ذیربط، امروز شاهد صدور این گونه اقدامات ‌ و این گونه آرا نبودیم. بنابراین پرسپولیس ظرف مدت بسیار کوتاه مراتب اعتراض خود و درخواست رعایت حقوق هواداران واقعی فوتبال را تنظیم و به کمیته محترم استیناف تقدیم خواهد کرد.

انتهای پیام/


12153779
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما با حضور در کمپ تیم‌های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی با علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی و اعضای تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ستاره بارسلونا اعتراف کرد که به واسطه پدرش که مراکشی است به این فکر کرده بود که برای تیم ملی این کشور بازی کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های اسپانیا و آرژانتین با پیروزی مقابل رقبایشان به مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی فوتسال زنان صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های سایپا، بافق، استقلال، نیروی زمینی سبزوار و مس کرمان در هفته پنجم لیگ برتر هندبال به برتری رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش بانوان در روز‌های اخیر با اتفاقات و حواشی گوناگونی همراه بوده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که هفته دهم لیگ برتر بسکتبال از ۱۳ آذرماه آغاز می‌شود زمزمه‌هایی مبنی بر انصراف یک تیم به گوش می‌رسد، تیمی که در چند روز گذشته درخواست بازیکن خارجی خود را به سازمان لیگ اعلام کرده و عملا شاهد رفتاری دوسویه از سوی این تیم هستیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکنان تنیس روی میز ایران در مسابقات ایتالیا شکست خورده و حذف شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک سایت عراقی با واکنش نسبت به انتخاب سرمربی ایرانی برای هدایت الطلبه عنوان کرد که تیم‌های محبوب این کشور به مربیان خارجی بیشتر از داخلی‌ها اعتماد دارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» از سوی باشگاه استقلال مدیر آکادمی این مجموعه انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم تکواندوی بانوان زیر ۲۱ سال ایران این روز‌ها در نایروبی حضور دارد تا در رقابت‌های جهانی این رده سنی شرکت کند، اما آنچه پیش از اعزام تیم رخ داد، بار دیگر نگاه‌ها را به سمت وضعیت مدیریتی و انضباطی تیم ملی معطوف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است