ورزشی 15:48 - 08 بهمن 1400
باشگاه پرسپولیس از پرداخت مطالبات بازیکن نیجریه‌ای سابق خود خبر داد.

پرسپولیس مطالبات اوساگونا را پرداخت کرد

به گزارش ایسنا و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، طلب ۱۰۱ هزار و ۵۰۰ دلاری کریستین اوساگونا بازیکن نیجریه‌ای پیشین پرسپولیس پرداخت شد.

با تلاش رضا درویش، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس امروز(جمعه) بدهی باشگاه به اوساگونا پرداخت و به وکیل وی و فیفا  اطلاع داده شد تا پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس باز شود.

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پس از حضورم در باشگاه به سرعت اقدام به پرداخت مطالبات اوساگونا کردم اما به دلیل مشکلاتی که وجود داشت دو بار پول به خاطر موانع تحریم و اشکال در شماره حساب  برگشت خورد اما شکر خدا امروز پول واریز شد تا دغدغه هواداران در این خصوص برطرف شود.

وی گفت: واریز پول هم به فیفا و هم به وکیل اوساگونا اطلاع داده شده و منتظر تاییدیه وکیل اوساگونا هستیم که پنجره نقل ‌و انتقالاتی توسط فیفا باز شود.

انتهای پیام


11430435
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در روز اول مسابقات قهرمانی جهان گفت: قهرمانان ما راه سختی برای رسیدن به مدال دارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال، پس از شکست شب گذشته مقابل الوصل، بیانیه‌ای خطاب به هواداران خود منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم هندبال زیر ۱۷ سال ایران در دور دوم قهرمانی آسیا باید به مصاف کویت، قطر و اردن می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا فرخی کشتی‌گیر وزن ۸۲ کیلوگرم کشورمان در دور نخست برابر کشتی‌گیر چینی به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال کشورمان در تازه‌ترین رنکینگ اعلامی فیفا با یک رتبه سقوط در رده ۲۱ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شایعه خط خوردن میلاد محمدی از تیم ملی فوتبال به دلیل تقاضای غرامت از فدراسیون منتشر شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال تونس با غلبه بر مصر در رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان جهان به دور بعد صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صبا حشمتی در بخش وای‌کرو رده سنی ۱۱–۱۰ سال قهرمان شد و دومین طلای ایران را در مسابقات موی تای قهرمانی جوانان جهان در ابوظبی به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم والیبال برزیل قبل از دیدار با صربستان خبر فوت مادرش را شنید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت باشگاه استقلال پس از شکست استقلال مقابل الوصل امارات گفت: استقلال دیگر ۶ تایی نیست بلکه هفت تایی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است