ورزشی 00:15 - 30 آبان 1402
یک داور زن ووشو در مسابقات جهانی آمریکا بدون پوشش اسلامی از سوی رئیس کمیته داوران معرفی شد!

اقدام هنجار شکنانه یک داور ووشو با نام ایران در مسابقات جهانی آمریکا!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، شانزدهمین دوره مسابقات جهانی ووشو به میزبانی آمریکا در حال برگزاری است و فردا سه شنبه ۳۰ آبان ماه این دوره از رقابت ها به پایان خواهد رسید.

نکته حائز اهمیت این است که تیم ملی ووشو ایران به دلیل کارشکنی آمریکایی ها و عدم صدور روادید از حضور در این رقابت ها در بخش  داوران بازماند، اما  در این رقابت ها در بخش داوران تالو یک نفر خانم با نام ارغوان جلالی به عنوان داور با نام ایران حضور پیدا کرد!

در فیلمی که در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفته، این فرد در اقدامی هنجارشکنانه بدون پوشش اسلامی در این مسابقات به عنوان داور ایرانی و به عنوان نماینده کشورمان معرفی می شود!

اینکه کاروان ورزشکاران ایران با اقدام غیرورزشی آمریکایی ها در این مسابقات حاضر نشده، چگونه یک داور زن بدون حجاب  به عنوان نماینده ایران در این مسابقات حضور دارد تامل برانگیز است.

 

 

خبرگزاری فارس، این آمادگی را دارد تا صحبت های مسوولان فدراسیون ووشو را در این باره منتشر کند.

پایان پیام/


12008931
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی فیفا با یک پله صعود و مجموع ۱۵۲۳ امتیاز در جایگاه چهارم قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمرین امروز استقلال با نظر سرمربی این تیم تعطیل شد تا بازیکنان فرصت استراحت کردن برای دیدار برگشت مقابل الحسین را داشته باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال از طراحی پیراهن تیم ملی فوتبال با طرحی نوستالژیک برای حضور در جام جهانی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس یوفا پس از کناره‌گیری رئال مادرید از تشکیل سوپرلیگ اروپا، فوتبال را برنده اختلافاتی دانست که در بین سال‌های اخیر بین اتحادیه فوتبال اروپا و باشگاه‌های بزرگ به وجود آمده بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمد رجب زاده سکان دار تیم فوتبال سایپا در لیگ آزادگان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال سنگال برای آماده سازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ در حال مذاکره با ایران برای برگزاری یک دیدار دوستانه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا تهران نسبت به استفاده از بازیکن غیرمجاز در لیگ دسته اول فوتبال کشور تبرئه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در سالروز حادثه بمباران زمین فوتبال روستای چوار و شهادت فوتبالیست های ایلامی پیامی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در سالروز حادثه بمباران زمین فوتبال روستای چوار و شهادت فوتبالیست‌های ایلامی پیامی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته استیناف در خصوص چهار پرونده انضباطی فدراسیون فوتبال تصمیم گیری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است