بین‌الملل 10:35 - 28 خرداد 1404
دستیار ویژه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه از تعلیق روند عادی سازی روابط مسکو- واشنگتن به درخواست ایالات متحده خبر داد.

تعلیق روند عادی سازی روابط مسکو- واشنگتن به درخواست ایالات متحده

باشگاه خبرنگاران جوان ـ «یوری اوشاکوف» دستیار ویژه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که روند عادی سازی روابط مسکو- واشنگتن به درخواست ایالات متحده به حالت تعلیق درآمده است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری تاس، اوشاکوف گفت: «اکنون بدیهی است که نوعی توافق بین وزارت امورخارجه آمریکا و وزارت امور خارجه روسیه در مورد مکان و زمان برگزاری جلسه بعدی حاصل خواهد شد.»

وی سپس در پاسخ به سؤال خبرنگار تاس افزود: «روسیه و آمریکا روند عادی‌سازی روابط خود را به حالت تعلیق درآورده‌اند.»

او که در یک نشست خبری این اظهارات را ارائه می‌کرد، تشریح کرد: «در ابتدا توافق شده بود که جلسه بعدی عادی‌سازی روابط در مسکو برگزار شود، اما پس از آن آمریکایی‌ها پیشنهاد وقفه دادند.»

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در همین زمینه گفت که مذاکرات برنامه‌ریزی شده میان روسیه و آمریکا با هدف از بین بردن عوامل چالش برانگیز در روابط دو طرف به خواست واشنگتن برای وقفه به تعویق افتاده است. زاخارووا سپس ابراز امیدواری کرد که این وقفه خیلی طولانی نباشد.

تاس یادآور شده است که دور اول رایزنی‌های میان دو کشور در تاریخ ۲۷ فوریه (۸ اسفند ۱۴۰۳) و دور دوم رایزنی‌ها میان روسیه و آمریکا در تاریخ ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین) برگزار گردید و هر دو نشست در در استانبول ترکیه انجام شد.

منبع: ایرنا


12201279
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی ادعا کردند که هیچ تصمیمی در خصوص تجاوز به ایران از سوی این کشور در نشست امنیتی ترامپ اتخاذ نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به باور تحلیلگر مشهور عرب به رغم ترور فرماندهان ایران، شواهد میدانی و اطلاعاتی از برتری ایران در جنگ اطلاعاتی، امنیتی و موشکی حکایت دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا در مورد ایران را نادیده می‌گیرد تا خود را با اسرائیل همسو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه اماراتی ضمن تشریح مواضع این کشور در قبال حملات رژیم صهیونیستی به ایران، بر ضرورت توقف فوری درگیری میان تل آویو و تهران تاکید دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه بر حق ایران برای داشتن تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا خواستار حمایت کشورهای جهان از ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور سرشناس آمریکایی تاکید کرد که ورود آمریکا به جنگ با ایران اشتباه فاجعه‌باری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سابق اتحادیه عرب با اشاره به تاثیر جنگ افروزی رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایران، گفت که مصر باید در این خصوص تشکیل جلسه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی جدید نشان داد که اکثر مردم آمریکا مخالف مداخله نظامی مستقیم آمریکا در حملات رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایران هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اعلام کرد اگر ایران سطح کنونی حملات موشکی خود را حفظ کند، توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است