اقتصادی 13:50 - 01 اسفند 1403
طبق اعلام ایران‌خودرو قرعه‌کشی چهارمین دوره از عرضه محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو روز شنبه چهارم اسفند ماه، برگزار می‌شود.

قرعه‌کشی چهارمین دوره عرضه محصولات ایران‌خودرو ۴ اسفند برگزار می‌شود

چهارمین دوره از فروش از طریق سایت فروش گروه صنعتی ایران‌خودرو و تحت شرایط اولویت‌بندی، از ۱۷ بهمن ماه با آغاز امکان وکالتی کردن حساب متقاضیان عادی به‌نام ایران‌خودرو و بلوکه کردن وجه ٣٠٠ میلیون تومانی در این حساب آغاز شد.

پس از آن، در بازه زمانی ۲۱ بهمن ماه لغایت پایان روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ماه، این فرصت وجود داشت تا متقاضیان سه طرح (عادی مادران و دارندگان خودرو‌های فرسوده) دو اولویت از بین محولات عرضه شده در این دور از فروش محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو را انتخاب کنند.

در این طرح فروش محصولات ایران‌خودرو، سورن‌پلاس XU ۷ P، پژو ۲۰۷دستی TU ۵ در تیپ‌های مختلف، راناپلاس، تارادستی، تارا اتوماتیک، هایما اس۷پرو و دناپلاس اتوماتیک به صورت فوق‌العاده و موعد تحویل ۹۰ روزه و محصولات دناپلاس دستی با موتور EF ۷ P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورن‌پلاس XU ۷ P، تارادستی و تارا اتوماتیک به صورت پیش‌فروش با موعد تحویل چهار تا ۱۱ ماه عرضه شد.

با پایان یافتن مهلت ثبت‌نام، طبق اعلام گروه مراسم، قرعه‌کشی این دوره و اولویت‌بندی متقضیان به صورت مستقیم در ساعت ۱۰ صبح روز شنبه (چهارم اسفند ماه) در حضور نهاد‌های نظارتی برگزار خواهد شد.

همچنین مراسم در ساعت مقرر از طریق سایت ایران‌خودرو به نشانی ikco.ir و همچنین صفحه این شرکت در آپارات به نشانی ikco_ir پخش خواهد شد. پس از پایان ثبت‌نام و بررسی اطلاعات منتخبان، نتایج قرعه‌کشی توسط این گروه خودروسازی، اطلاع‌رسانی و پیامک برای منتخبان ارسال خواهد شد.

قابل ذکر است که با پایان یافتن مهلت ثبت درخواست خودرویی در روز سه‌شنبه، از صبح روز پنجشنبه (دوم اسفند ماه) وجوه بلوکه شده مشتریان آزاد و قابل برداشت خواهد بود.

منبع: ایسنا


12157849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت:تا پایان سال تعداد ناوگان هوایی کشور به ۲۲۰ فروند خواهد رسید که رشد ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی از توزیع روزانه ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزارتن مرغ در سطح کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که ایجاد زیرساخت و مشوق‌های لازم در کنار حذف ارز ترجیحی و جلوگیری از قاچاق می‌تواند منجر به تحقق خوداتکایی ۴۰ درصدی دانه‌های روغنی در برنامه هفتم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل آب و حوزه انرژی گفت: در حال حاضر به ششمین سال خشکسالی وارد شده‌ایم و ۷۲ درصد نسبت به میانگین بلند مدت در بارندگی عقب هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته رئیس کل بیمه مرکزی، تلاش بر این است که در خصوص بیمه شخص ثالت راننده محور آیین‌نامه و مقرارت مورد نیاز را تا آخر سال به نتیجه برسانیم البته که مصوبه دولت در این زمینه هم نیاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است