اقتصادی 13:26 - 04 آذر 1403
معاون وزیر نفت گفت: علیرغم توسعه انرژی‌های نو، نفت تا سال ۲۰۵۰ همچنان کالای استراتژیک در دنیا خواهد بود.

نفت تا سال ۲۰۵۰ همچنان کالای استراتژیک در دنیا خواهد بود

حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، در این مراسم، نفت را کالایی استراتژیک و پیشران اقتصاد کشور توصیف کرد و گفت: علیرغم توسعه انرژی‌های نو، نفت تا سال ۲۰۵۰ همچنان کالای استراتژیک در دنیا خواهد بود.

وی با تاکید بر ضرورت افزایش تولید نفت، همکاری صنعت و دانشگاه را حلقه مفقوده‌ای توصیف کرد که کمتر به آن توجه شده و در ادامه گفت: شرکت ملی نفت آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه‌ها اعلام می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت آزمایشگاه‌ها در صنعت نفت گفت: با توجه به پیچیدگی و تنوع میادین نفتی ایران، فرآیند لایه شکافی برای کاهش هزینه‌ها بسیار حائز اهمیت است و آزمایشگاه لایه شکافی توسط تیمی متخصص متشکل از مدیرعامل گروه انرژی پاسارگاد، مدیرعامل شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و مجری طرح و عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر ایجاد شده و می‌تواند ثمرات مثبتی برای احیای چاه‌های نفت و همچنین افزایش ضریب بازیافت چاه‌های آسماری و بگستراند داشته باشد.

بورد همکاری صنعت و دانشگاه را در مطالعات و توسعه میادین کوچک نفتی بسیار بااهمیت توصیف کرد و گفت: شرکت ملی نفت ایران آمادگی واگذاری این میادین کوچک را دارد.

علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر نیز ایجاد آزمایشگاه طراحی فرآیند‌های لایه شکافی را نمونه بارزی از همکاری صنعت و دانشگاه توصیف کرد و سپس محمدجواد عامری - رئیس دانشکده مهندسی نفت و زمین انرژی دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر را از نظر آزمایشگاه‌ها و رشته‌های صنعت نفت، جامعترین دانشگاه کشور پس از دانشگاه صنعت نفت ذکر کرد.

آزمایشگاه تخصصی طراحی فرآیند‌های لایه شکافی در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی گروه انرژی پاسارگاد و به منظور توسعه فناوری‌های پیشرفته و ارتقای دانش فنی در حوزه فرآیند‌های لایه شکافی برای افزایش بهره‌وری تولید چاه‌های نفتی و استحکام پیوند صنعت و دانشگاه به همت شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و مدیریت فناوری و نوآوری گروه انرژی پاسارگاد با همکاری دانشکده مهندسی نفت و زمین انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دانشگاه راه‌اندازی شده است.

این پروژه نه تنها در میدان نفتی سپهر و جفیر، بلکه به عنوان مرجعی برای توسعه فرآیند‌های شکاف هیدرولیک در سایر میادین کشور نیز مدنظر قرار دارد.

توسعه آزمایشگاه تخصصی طراحی فرآیند‌های لایه شکافی انرژی پاسارگاد در دانشگاه امیرکبیر، گامی اساسی برای دستیابی به دانش فنی و فناوری‌های بومی در حوزه لایه شکافی است که امکان بومی‌سازی این فناوری مهم را فراهم می‌کند و به عنوان بستری برای انجام تحقیقات علمی و عملی در کنار صنعت، از توانایی ارتقای فناوری و افزایش دانش فنی کشور در این حوزه برخوردار است.

منبع: ایسنا


12119459
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه بنزین‌سازی پالایشگاه تهران با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال انجام است و سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: در هشت ماه نخست سال جاری، بیش از ۸۳ هزار میلیارد تومان سود به حساب ۵۱ میلیون سهامدار واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت برخی از خودرو‌های موجود در بازار آزاد یکشنبه ۴ آذر ماه را مشاهده می‌کنید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه حوزه معدن از پتانسیل زیادی برخوردار است ولی در سال‌های گذشته با رشد منفی روبرو بوده‌ است تا جایی که بیش از ۵۰ درصد معادن کشور تعطیل شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نوسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از تصویب افزایش سقف وام مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان در کمیسیون اقتصادی دولت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تعرفه برق تجدیدپذیر برای اعمال در قبوض صنایع مشمول ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان و دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون خدمات کشوری برای ماه آذر ۱۴۰۳ اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری گفت: حمل مواد معدنی از طریق ناوگان جاده‌ای از ابتدای سال رشد ۵ درصدی داشته و به ۵۱ میلیون تن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر طرح‌ریزی و پایش مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: متوسط پیشرفت فیزیکی ۳۸۰ هزار پروژه نهضت ملی مسکن به ۲۰ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: توانسته‌ایم ۳۰ همت درآمد مالیاتی از بیش ۵ هزار پرونده فرار مالیاتی ‌کسب کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو ارشد انجمن مهندسی دریایی گفت: برای اولین بار کشتی با قابلیت حمل ۱۱۳ هزار تن بار در ایران ساخته‌ شد و در کشتی‌سازی حرف برای گفتن داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است