بین‌الملل 00:19 - 18 مهر 1404
حماس حمله امشب رژیم اسرائیل به شهر غزه را محکوم کرد و آن را تلاشی برای برهم‌زدن آتش‌بس دانست.

حماس: نتانیاهو قصد دارد آتش‌بس را مختل کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - جنبش حماس حمله رژیم اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در شهر غزه را محکوم کرده و گفت که در این حمله بیش از ۷۰ غیرنظامی به شهادت رسیده یا زخمی شدند و بیشتر آنها هنوز زیر آوار هستند. 

حماس در بیانیه‌ای که در تلگرام به اشتراک گذاشته شد، اعلام کرد که این «قتل عام فجیع جنایت وحشیانه دیگری است» و نتانیاهو را به تلاش برای ایجاد اختلال در آتش‌بس متهم کرد.

جنبش مقاومت اسلامی اعلام کرد: «قتل عام و جنایات سیستماتیکی که اشغالگران علیه غیرنظامیان بی‌دفاع، از جمله زنان، کودکان و سالمندان مرتکب شده‌اند، چهره واقعی این موجودیت نفرت‌انگیز و خونخوار را به تصویر می‌کشد و اصرار کابینه فاشیستی آن بر ادامه نسل‌کشی تا آخرین لحظه را آشکار می‌سازد.»

این جنبش در انتها از میانجیگران و دولت ترامپ خواست تا فوراً مداخله کنند و رژیم اسرائیل را برای توقف حمله به فلسطینیان تحت فشار قرار دهند.

سازمان دفاع مدنی در نوار غزه ساعاتی پیش از شهید شدن ۴ نفر و مفقود شدن ۴۰ نفر در حمله هوایی رژیم اسرائیل به منزلی در محله صبره در جنوب شهر غزه خبر داد. این حمله در حالی صورت گرفت که توافق آتش‌بس و تبادل اسرا ظهر امروز به وقت قاهره امضا شده و رسما وارد مرحله اجرا شد.

منبع: الجزیره


12233144
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش روسیه با سرعتی نزدیک به زمان آغاز جنگ، ماه گذشته بخش بزرگی از خاک اوکراین را تصرف کرده و در حال پیشروی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید این جنبش آماده است در قالب آتش‌بس ۵ تا ۱۰ ساله و در ازای تضمین تأسیس کشور فلسطین، موقتاً تسلیحات خود را انبار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که حدود یک سال از استقرار دولت موقت الجولانی می‌گذرد، مردم با زیرساخت‌های ویران شده دست به گریبان هستند و می‌گویند آوارگی ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خرابی لوله‌های آب در بخش آثار باستانی موزه لوور باعث آسیب دیدن بیش از ۴۰۰ کتاب تاریخی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار سیاست خارجی کرملین می‌گوید واشنگتن باید در طرح صلح خود برای اوکراین تغییرات اساسی ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند کاخ سفید در تلاش برای کاهش انزوای رژیم صهیونیستی، قصد دارد دیداری بین رئیس جمهور مصر و نخست وزیر این رژیم برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا از فساد در اوکراین انتقاد کرد و گفت ثروتمندان اوکراینی با دریافت پول از غرب، فرار کرده و بقیه را برای جنگیدن رها کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تحریم‌های انگلیس، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا حمل و نقل محموله‌های نظامی و امنیتی به/از سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در حال بررسی این موضوع است که پس از پایان ماموریت یونیفل در سال ۲۰۲۶، نیرو‌های جدیدی به جنوب لبنان اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با سفر صدراعظم آلمان به سرزمین‌های اشغالی، معترضان در برلین علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار توقف صادرات سلاح شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است