فرهنگی‌هنری 09:17 - 02 خرداد 1401

سرمایه‌گذاری رکوردشکن وال استریت در فیلم‌های مستقل کن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی وال استریتی دارند پول خود را وارد صنعت سرگرمی مستقل می‌کنند و شرکت‌های این عرصه را می‌خرند در حدی که تا به حال در صنعت سینمای مستقل دیده نشده است.

اخیراً قراردادهای زیادی منعقد شده که نمایانگر روندی عظیم‌تر از سرمایه‌گذاری در صنعت محتوای جدید است. از جمله آنها می‌توان از قرارداد ۹۰۰ میلیون دلاری برای خرید شرکت «هلو سان‌شاین» متعلق به ریس ویترسپون توسط غول سرمایه‌گذاری خصوصی بلک‌استون گروپ، راه‌اندازی شرکت رسانه‌ای کوین هارت با ۱۰۰ میلیون دلار با حمایت گروه آبری پارتنرز، قرارداد چهار میلیارد دلاری خرید «بانیجی» سازنده سریال «پیکی بلایندرز» و خرید سهام شرکت اسپرینگ‌هیل متعلق به لبران جیمز توسط شرکت سرمایه‌گذاری «رِدبرد» نام برد.

حالا تعدادی از بزرگ‌ترین پروژه‌های موجود در جشنواره فیلم کن هم از سوی گروه‌های سرمایه‌گذاری خصوصی حمایت می‌شوند. تیم‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری ویلج رودشو، یوروپاکورپ و لیک‌شور همگی در کن چادر دارند.

اما سرمایه خصوصی حتی قرار است به کن نزدیک‌تر شود. آریس نابلاک که قرار است از سال ۲۰۲۳ رئیس فستیوال فیلم کن شود و نخستین رئیس زن آن هم خواهد بود، رئیس شرکتی به نام I2PO است که با سرمایه‌گذاری خصوصی حمایت می‌شود. این شرکت سال گذشته با هدف خرید شرکت‌های سرگرمی در سراسر اروپا راه‌اندازی شد.

سرمایه‌گذاران خصوصی روی این مسئله حساب باز کرده‌اند که رشد انفجاری خدمات استریمینگ منجر به افزایش مشابه تقاضا در عرصه محتوا خواهد شد. آنها باور دارند شرکت‌هایی که مالک محتوا و فیلم‌ها و سریال‌های اوریجینالی باشند که استریمرها به آن نیاز دارند، بیشترین سود را خواهند برد.

بسیاری از آنها این سود را در اروپا می‌بینند چون طبق قوانین اروپایی ۳۰ درصد از تمام محتوایی که در سرویس‌های استریمینگ پخش می‌شود باید محصول اروپا باشند. این مسئله باعث افزایش تقاضا برای محتوای سینمایی و تلویزیونی اوریجینال اروپایی شده که استریمرها نمی‌توانند خودشان آن را تولید کنند.

به جای اینکه افراد با یک استریمر قرارداد ببندند، مثلا آنطور که شرکت امبلین پارتنرز استیون اسپیلبرگ با نتفلیکس قرارداد بست، خیلی‌ها حالا دارند به سرمایه‌گذاری خصوصی روی می‌آورند تا بتوانند استقلال خود را حفظ کنند و محصولات‌شان را به خریداری بفروشند که بیشترین پول را می‌دهد.

با این حال، فیلم‌های مستقل حتی با وجود تمام پول نقد جدیدی که دریافت کرده‌اند، هنوز در زمینه توزیع به استریمرهای جهانی وابسته هستند. وقتی خودشان مالک شبکه توزیع نباشند، آنها نمی‌توانند به مقیاس مورد نیاز برای پخش محتوای‌شان از طریق دیگری فکر کنند.


11570217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما در دیدار با دبیرکل فدائیان اسلام بر ضرورت ثبت و بازنمایی هنرمندانه تاریخ مبارزات ملت ایران علیه استبداد و استعمار تأکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در سال ۲۰۲۷ میزبان مجمع عمومی میراث فرهنگی آسیا باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر، ویژه برنامه «هفت» هر شب روی آنتن خواهد رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران و وزیر فرهنگ و گردشگری چین امروز در حاشیه دومین مجمع عمومی اتحادیه میراث‌فرهنگی آسیا دیدار و بر تعمیق همکاری‌های فرهنگی تاکید کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۱ مستند کوتاه و نیمه بلند در بخش مسابقه بین‌الملل نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» روی پرده می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی از بسته شدن پرونده HD سازی شبکه‌های استانی خبر داد و گفت: طی یک سال اخیر بیش از ۲۰ شبکه استانی HD شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ناصر مسعودی، خواننده‌ی پیشکسوت گیلان و ایران، پس از چند ماه بیماری و بر اثر کهولت سن در بیمارستان آریای رشت درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «میراث» محصول مرکز سیمرغ معاونت سیما از شنبه ۸ آذر ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه دو روانه آنتن می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جایزه بهترین فیلم و تقدیر ویژه جشنواره کردی هامبورگ به «خلیل» و «دشت می‌خواند» رسید.  
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی این هفته فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی متنوعی از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است