ورزشی 08:28 - 29 شهریور 1400
مهاجم پاری سن ژرمن از پیروزی برابر لیون خوشحال است اما اعتراف کرد که تیمش نیاز به کسب تجربه بیشتر دارد.

نیمار: نیاز به پختگی بیشتر داریم

به گزارش ایسنا و به نقل از اکیپ، پاری سن ژرمن ششمین پیروزی پیاپی خود را در لیگ فرانسه به دست آورد و توانست با نتیجه دو بر یک لیون را شکست دهد تا با اقتدار در صدر جدول رده بندی قرار گیرد.

نیمار بعد از بازی گفت: باید به هر شکلی که بود پیروز می‌شدیم. با یک گل عقب افتادیم اما با تلاش زیادی جبران کردیم و در نهایت پیروز شدیم و به همین خاطر خوشحال هستیم.

او ادامه داد: در فصل جاری 4 بازی انجام داده ام و بازی به بازی در حال بهتر شدن هستم. از نظر بدنی در شرایط خوبی به سر می‌برم. مهم کسب پیروزی بود که به آن دست پیدا کردیم. باید به عنوان یک تیم پخته تر شویم و در بازی های بعدی بهتر ظاهر شویم.

نیمار در پایان گفت: از بازگشت هواداران به ورزشگاه ها خوشحال هستیم. پر شدن ورزشگاه و تشویق هواداران زیبا بود. باید برای عملکرد بهتر تلاش خود را بیشتر کنیم.

انتهای پیام


11235741
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران و جهان در روز‌های گذشته با حواشی و اتفاقاتی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور به بیانیه پرسپولیس در مورد حواشی تیمش واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هشت هفته تا پایان یکی از پیچیده‌ترین فصول لیگ برتر باقی مانده و فاصله تیم اول تا پنجم فقط چهار امتیاز است و پیش بینی قهرمان دشوار‌تر از قبل است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال گفت: با استعفای مانیکونه مخالفت شد و به وی اعلام کردیم باید به مفاد قرارداد خود پایبند باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که هرگونه مشکل احتمالی مرتبط با تیم، درون خانواده حل خواهد شد و اجازه نمی‌دهد بزرگ‌نمایی این موارد به تیم ضربه وارد کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو شمشیرباز ایران در قهرمانی آسیا اندونزی روی پیست رفتند، اما به مدال نرسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو بازیکن پرسپولیس در تمرینات گروهی این تیم شرکت نکردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار رئال مادرید با حواشی خاصی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پورتوریکو آخرین حریف تدارکاتی تیم ملی کشورمان پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید تمرینات تیم ملی تکواندو بانوان با حضور ۱۸ هوگوپوش آغاز به کار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است