فرهنگی‌هنری 12:52 - 31 فروردین 1404
هیات مدیره جدید خانه تئاتر در شرایطی انتخاب شد که در آخرین دقایق رای‌گیری، شهاب حسینی که برای شرکت در این انتخابات نامزد شده بود، از کاندیداتوری خود انصراف داد.

انصراف شهاب حسینی/ انتخابات خانه تئاتر برگزار شد

باشگاه خبرنگاران جوان - مجمع عمومی و انتخابات هیات مدیره مرکزی خانه تئاتر شامگاه شنبه ۳۰ فروردین ماه در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر برگزار شد. شهاب حسینی که از حدود دو هفته پیش نامش به عنوان یکی از نامزد‌های دوره جدید هیات مدیره خانه تئاتر منتشر شده بود، شب گذشته و در آخرین دقایق رای‌گیری از شرکت در این انتخابات انصراف داد.

از حدود ۲ هفته پیش که فهرست نامزد‌های دوره جدید انتخابات خانه تئاتر در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی مربوط به انجمن‌های زیر پوشش خانه تئاتر منتشر شد، نام شهاب حسینی هم به عنوان یکی از نامزد‌های این انتخابات در این فهرست وجود داشت.

عصر دیروز، شنبه ۳۰ فروردین ماه، مجمع عمومی خانه تئاتر در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر برگزار شد و در آغاز این مجمع، ایرج راد، رییس هیات مدیره پیشین خانه تئاتر گزارش هیات مدیره قبلی را ارایه کرد. در ادامه هم مهدی قلعه، بازرس خانه تئاتر گزارش مالی را ارایه کرد.

سپس نامزد‌های شرکت در انتخابات با حضور روی صحنه، برای دقایق کوتاهی خود را معرفی کردند.

معرفی نامزد‌ها بر اساس حروف الفبا انجام شد و بیش از ۳ ساعت از زمان برگزاری مجمع گذشته بود و تنها دو سه تن از نامزد‌ها خود را معرفی نکرده بودند که اعلام شد شهاب حسینی با ارایه متنی مکتوب، انصراف خود را از حضور در هیات مدیره خانه تئاتر اعلام کرده است.

او در این نامه عنوان کرد که به دلیل مشغله‌های متعدد خود امکان حضور در هیات مدیره خانه تئاتر را نخواهد داشت.

این انصراف در شرایطی اتفاق افتاد که تعداد زیادی از اعضای خانه تئاتر برگه‌های رای را پر کرده بودند و پیش‌بینی می‌شد که بسیاری از آنان به شهاب حسینی رای داده باشند.

رای‌گیری تا بعد از ساعت ۲۱ ادامه داشت و پس از آن صندوق‌های رای با حضور بازرس خانه تئاتر و ناظران انتخابات به خانه تئاتر منتقل شد.

نتایج این رای‌گیری به شرح زیر است: محمد بهرامی با ۴۷۱ رای، مریم رحیمی با ۴۶۸ رای، محمود رضا رحیمی با ۴۴۶ رای، رضا دادویی با ۴۳۸ رای، مجید قناد با ۴۲۶ رای، بهرام ابراهیمی با ۳۶۳ رای، مهدی موسی‌خانی با ۲۸۱ رای، سید جواد روشن با ۲۶۵ رای، مسعود میرطاهری با ۱۸۴ رای، علی گودینی با ۱۷۱ رای به عنوان اعضای اصلی و علی‌البدل هیات مدیره انتخاب شدند.

همچنین مهدی قلعه با ۵۰۳ رای به عنوان بازرس اصلی و شهرام احمدزاده با ۱۴۱ رای به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

منبع: ایسنا


12180809
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز تحقیقات صداوسیما نتایج دو پژوهش گسترده خود با محوریت اثرسنجی رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» (پیش‌آزمون و پس‌آزمون) و (مخاطبان، غیرمخاطبان) را منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین‌ ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین‌ ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» زندگی حضرت علی (ع) پر شده است از علم و آگاهی که توجه به آن سبب عاقبت به‌خیری افراد می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «بهرام بیضایی» پس از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پنجم دی ماه اعلام شد و این مراکز میزبان ۱۲ هزار و ۶۸۳ مخاطب بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «سوره صنعا» به زودی روی آنتن شبکه افق سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ترکمن‌های کشورمان سرودی زیبا در وصف کشورمان سر دادند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهران، ساعت ۱۱ صبح یک روز معمولی. در کافه‌ای در خیابان فرشته، دختری ۲۸ ساله با دقت لیوان ماچای سبز فسفری را جلوی نور پنجره می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است