اقتصادی 15:01 - 16 آبان 1403
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امروز با توجه به تشدید بارش‌ها در نواحی شرقی کشور شاهد کاهش محسوس دما در برخی از استان‌ها خواهیم بود.

کاهش محسوس ۸ تا ۱۴ درجه‌ای دمای هوا در برخی از استان‌های کشور

صادق ضیائیان مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امروز در برخی از نواحی شمال و شمال غرب کشور شاهد تشدید بارش‌ها خواهیم بود گفت: امروز در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شهر مشهد، شرق اردبیل بارش باران، رعدو برق و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است که این شرایط از ساعات اولیه صبح در استان‌های گیلان، مازندران، شمال خراسان رضوی و شهر مشهد آغاز شده است و  تا ساعات پایانی امروز تداوم دارد.

وی از کاهش دما در نیمه شمالی کشور طی امروز وفردا خبر داد و گفت: دما در استان‌های گیلان، مازندران، خراسان‌شمالی بین ۶ تا ۱۰ درجه و در اردبیل و خراسان‌رضوی بین ۸ تا ۱۴ درجه کاهش می‌یابد.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی با بیان اینکه فردا پنجشنبه در گیلان، مازندران، ارتفاعات زاگرس و البرز مرکزی بارش پراکنده را شاهد خواهیم بود گفت: فردا جمعه در مناطقی از استان‌های گیلان، همدان، مرکزی، تهران، البرز و ارتفاعات البرز شرقی، بارندگی‌ها به شکل رگبار و رعدوبرق تداوم خواهد داشت و روز  شنبه نیز بارش با شدت کمتر در گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی ادامه دارد.

ضیائیان با بیان اینکه امروز در مناطقی از شمال‌شرق، شرق و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدید است که گاهی مواقع سبب ایجاد گردوخاک می‌شود گفت: امروز آب‌های دریای خزر و خلیج‌فارس  متلاطم بوده  و این شرایط تا روز جمعه  ادامه دارد؛ بنابراین با توجه به افزایش ارتفاع موج، محدودیت‌هایی برای انجام فعالیت‌های دریایی در شمال و جنوب کشور اعمال می‌شود.

وی افزود: آسمان تهران امروز صاف تا قسمتی ابری است و در برخی از ساعت‌ها افزایش باد و به تدریج افزایش ابر دارد. کمینه دمای امروز پایتخت به ۱۱ درجه رسید و بیشینه دما نیز پیش‌بینی شده به ۲۱ درجه بالا صفر برسد.


12113584
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور در غالب مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از اقدام حرفه‌ای کنترلر‌های مراقبت پرواز پس از ترکیدن لاستیک هواپیما یک شرکت هواپیمایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:دلیل رخداد فروریزش زمین در این ناحیه احتمالا جریان آب در مجاری زیر سطحی مانند قنوات خشک و یا رگاب‌های طبیعی که معمولا بعد از بارندگی ها، موجب آب شستگی و توسعه حفرات زیرسطحی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص بازار طلا و سکه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش معاملات غیر شفاف مسکن و ایجاد تورم در این بخش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در همایش تجاری ایران و قزاقستان با اشاره به سفر دکتر پزشکیان و هیات عالی‌رتبه به این کشور به این کشور، بر توسعه همکاری‌های همه جانبه و رسیدن به توافقات ارزشمند تجاری برای گسترش همکاری‌های اق...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است