ورزشی 10:18 - 09 آذر 1401

پاروزنان ایران در دور مقدماتی خوش درخشیدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا از صبح امروز با شرکت ۱۶۹ ورزشکار در رده سنی بزرگسالان و ۹۰ ورزشکار در رده سنی جوانان از ۱۸ کشور در پاتایا تایلند آغاز شد. تیم ایران نیز که در بخش بانوان و آقایان در این رقابت حضور دارد. در ادامه مسابقات ملی‌پوشان ایران در ۴ رقابت مقدماتی دیگر شرکت کردند.

نازنین ملایی در گروه دوم مقدماتی روئینگ تکنفره سنگین وزن بانوان با زمان ۸:۱۴.۳۷۱ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و مستقیماً راهی فینال شد.

ابوالفضل سطوتی و امیررضا عبدالی در روئینگ دونفره جوانان با زمان ۶:۵۲.۲۵۳ دقیقه سوم شدند و به شانس مجدد راه یافتند. در این رقابت نمایندگان هنگ‌کنگ، ژاپن، کره و سنگاپور حضور داشتند. رقابت شانس مجدد این ماده ظهر امروز برگزار می‌شود.

پاروزنان ایران در دور مقدماتی خوش درخشیدند

حمیدرضا رضوانی و شیرزاد قادری در دور مقدماتی روئینگ دونفره سنگین وزن مردان با حریفانی از چین، کره و اندونزی رقابت کردند و با زمان ۶:۴۱.۶۲۲ دقیقه با اختلاف هزارم ثانیه پس از نمایندگان اندونزی و چین سوم شدند. با این نتیجه نماینده کشورمان در این ماده راهی شانس مجدد می‌شود که ظهر امروز برگزار می‌شود.

مهسا جاور و نازنین ملایی در روئینگ دونفره سنگین وزن بانوان با حریفانی از ویتنام، چین، فیلیپین و هنگ‌کنگ رقابت کردند که در پایان با زمان ۷:۱۶.۰۱۸ دقیقه در رده نخست گروه خود قرار گرفتند و مستقیماً به فینال A صعود کردند. پیش از این نیز پاروزنان ایران در صبح امروز در دو ماده رقابت کردند.

در دور تعیین خط روئینگ چهارنفره سبک وزن بانوان تیم ایران با ترکیب شکیبا وقوفی، کیمیا زارعی، زینب نوروزی و مریم امیدی پارسا در مسابقه با نمایندگان فیلیپین، تایلند، ازبکستان، ویتنام و قزاقستان با زمان ۷:۰۰.۰۶۷ دقیقه در رده دوم قرار گرفت.

امیرحسین محمودپور در دور مقدماتی روئینگ تکنفره سنگین وزن مردان در مسابقه با نمایندگان کره، چین، تایلند و هنگ‌کنگ در گروه اول با زمان ۷:۲۳.۷۵۲ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و مستقیماً به فینال A صعود کرد.


11751857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اهمیت دیدار حساس تیمش برابر پرسپولیس، گفت: هواداران نقش پررنگی در موفقیت این مسابقه خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است