ورزشی 10:18 - 09 آذر 1401

پاروزنان ایران در دور مقدماتی خوش درخشیدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا از صبح امروز با شرکت ۱۶۹ ورزشکار در رده سنی بزرگسالان و ۹۰ ورزشکار در رده سنی جوانان از ۱۸ کشور در پاتایا تایلند آغاز شد. تیم ایران نیز که در بخش بانوان و آقایان در این رقابت حضور دارد. در ادامه مسابقات ملی‌پوشان ایران در ۴ رقابت مقدماتی دیگر شرکت کردند.

نازنین ملایی در گروه دوم مقدماتی روئینگ تکنفره سنگین وزن بانوان با زمان ۸:۱۴.۳۷۱ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و مستقیماً راهی فینال شد.

ابوالفضل سطوتی و امیررضا عبدالی در روئینگ دونفره جوانان با زمان ۶:۵۲.۲۵۳ دقیقه سوم شدند و به شانس مجدد راه یافتند. در این رقابت نمایندگان هنگ‌کنگ، ژاپن، کره و سنگاپور حضور داشتند. رقابت شانس مجدد این ماده ظهر امروز برگزار می‌شود.

پاروزنان ایران در دور مقدماتی خوش درخشیدند

حمیدرضا رضوانی و شیرزاد قادری در دور مقدماتی روئینگ دونفره سنگین وزن مردان با حریفانی از چین، کره و اندونزی رقابت کردند و با زمان ۶:۴۱.۶۲۲ دقیقه با اختلاف هزارم ثانیه پس از نمایندگان اندونزی و چین سوم شدند. با این نتیجه نماینده کشورمان در این ماده راهی شانس مجدد می‌شود که ظهر امروز برگزار می‌شود.

مهسا جاور و نازنین ملایی در روئینگ دونفره سنگین وزن بانوان با حریفانی از ویتنام، چین، فیلیپین و هنگ‌کنگ رقابت کردند که در پایان با زمان ۷:۱۶.۰۱۸ دقیقه در رده نخست گروه خود قرار گرفتند و مستقیماً به فینال A صعود کردند. پیش از این نیز پاروزنان ایران در صبح امروز در دو ماده رقابت کردند.

در دور تعیین خط روئینگ چهارنفره سبک وزن بانوان تیم ایران با ترکیب شکیبا وقوفی، کیمیا زارعی، زینب نوروزی و مریم امیدی پارسا در مسابقه با نمایندگان فیلیپین، تایلند، ازبکستان، ویتنام و قزاقستان با زمان ۷:۰۰.۰۶۷ دقیقه در رده دوم قرار گرفت.

امیرحسین محمودپور در دور مقدماتی روئینگ تکنفره سنگین وزن مردان در مسابقه با نمایندگان کره، چین، تایلند و هنگ‌کنگ در گروه اول با زمان ۷:۲۳.۷۵۲ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و مستقیماً به فینال A صعود کرد.


11751857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جالوروسی این فرصت را داشت تا با پیروزی مقابل کالیاری، هم‌امتیاز اینتر صدرنشین شود، اما این اتفاق رخ نداد و تیم گاسپرینی مقابل کالیاری شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۶ بازیکن امروز یکشنبه ۱۶ آذر در اردوی تیم فوتبال جوانان حضور یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال کشورمان در رابطه با قرعه تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هانیه رستمیان که برای چهارمین‌بار در فینال جام‌های جهانی تیراندازی شرکت کرده در تپانچه ۲۵ متر دهم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کنفدراسیون فوتبال آسیا از حضور هشت داور ایرانی در سی و سومین دوره بازی‌های المپیک جنوب شرق آسیا خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسین نصیری‌نژاد داور بین‌المللی ایران برای دومین بار به عنوان رئیس کمیته داوران کنفدراسیون تیراندازی با کمان آسیا انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا، قهرمانی ۲۰۲۶ جهان، زیر ۲۳ سال جهان و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بخش رسانه‌ای باشگاه استقلال در فضای مجازی شایعه اخراج رامین رضاییان را تکذیب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس به علی علیپور پیشنهاد تمدید قرارداد برای فصل آینده را ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به دعوت دانشگاه شهید بهشتی و به مناسبت روز دانشجو، دبیرکل کمیته ملی المپیک با دانشجویان دانشکده علوم ورزش و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است