ورزشی 10:18 - 09 آذر 1401

پاروزنان ایران در دور مقدماتی خوش درخشیدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا از صبح امروز با شرکت ۱۶۹ ورزشکار در رده سنی بزرگسالان و ۹۰ ورزشکار در رده سنی جوانان از ۱۸ کشور در پاتایا تایلند آغاز شد. تیم ایران نیز که در بخش بانوان و آقایان در این رقابت حضور دارد. در ادامه مسابقات ملی‌پوشان ایران در ۴ رقابت مقدماتی دیگر شرکت کردند.

نازنین ملایی در گروه دوم مقدماتی روئینگ تکنفره سنگین وزن بانوان با زمان ۸:۱۴.۳۷۱ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و مستقیماً راهی فینال شد.

ابوالفضل سطوتی و امیررضا عبدالی در روئینگ دونفره جوانان با زمان ۶:۵۲.۲۵۳ دقیقه سوم شدند و به شانس مجدد راه یافتند. در این رقابت نمایندگان هنگ‌کنگ، ژاپن، کره و سنگاپور حضور داشتند. رقابت شانس مجدد این ماده ظهر امروز برگزار می‌شود.

پاروزنان ایران در دور مقدماتی خوش درخشیدند

حمیدرضا رضوانی و شیرزاد قادری در دور مقدماتی روئینگ دونفره سنگین وزن مردان با حریفانی از چین، کره و اندونزی رقابت کردند و با زمان ۶:۴۱.۶۲۲ دقیقه با اختلاف هزارم ثانیه پس از نمایندگان اندونزی و چین سوم شدند. با این نتیجه نماینده کشورمان در این ماده راهی شانس مجدد می‌شود که ظهر امروز برگزار می‌شود.

مهسا جاور و نازنین ملایی در روئینگ دونفره سنگین وزن بانوان با حریفانی از ویتنام، چین، فیلیپین و هنگ‌کنگ رقابت کردند که در پایان با زمان ۷:۱۶.۰۱۸ دقیقه در رده نخست گروه خود قرار گرفتند و مستقیماً به فینال A صعود کردند. پیش از این نیز پاروزنان ایران در صبح امروز در دو ماده رقابت کردند.

در دور تعیین خط روئینگ چهارنفره سبک وزن بانوان تیم ایران با ترکیب شکیبا وقوفی، کیمیا زارعی، زینب نوروزی و مریم امیدی پارسا در مسابقه با نمایندگان فیلیپین، تایلند، ازبکستان، ویتنام و قزاقستان با زمان ۷:۰۰.۰۶۷ دقیقه در رده دوم قرار گرفت.

امیرحسین محمودپور در دور مقدماتی روئینگ تکنفره سنگین وزن مردان در مسابقه با نمایندگان کره، چین، تایلند و هنگ‌کنگ در گروه اول با زمان ۷:۲۳.۷۵۲ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و مستقیماً به فینال A صعود کرد.


11751857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵، افزون بر کاروان ورزشی کشورمان، گروهی از داوران و کلاس بندان بین المللی ایرانی نیز دعوت شده‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های لیگ برتری صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تنیس ساحلی کشورمان اهداف برگزاری رقابت‌های بین‌المللی این رشته (BT ۵۰) در جزیره کیش را تشریح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال در لیگ برتر دوچرخه‌سواری تیم‌داری می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لس‌آنجلس به عنوان شهر مرکزی جام جهانی فیفا ۲۰۲۶، میزبان هشت مسابقه خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پیکان امروز از ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه به مصاف تیم فوتبال پرسپولیس می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی نهایی و متصل به اعزام تیم‌های ملی اسکیت رولبال آقایان و بانوان از فردا در مجموعه ورزشی هایپر اسکیت آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پازل گمشده مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد ایران دوئل تکراری وزن ۱۲۵ کیلوگرم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین بار در تاریخ رشته تنیس روی‌میز ایران، سیما لیموچی سرمربی تیم ملی بانوان کشورمان به عنوان رئیس کمیته پاراتنیس روی میز دنیا ITTF انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچستریونایتد موفق شد با نمایشی درخشان در خانه ولورهمپتون به پیروزی ۴-۱ برسد و خود را به یک امتیازی رتبه چهارم برساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است