فرهنگی‌هنری 13:07 - 29 اردیبهشت 1404
به گفته رئیس جشنواره شهید رئیسی، جشنواره شهید رئیسی با هدف شناسایی، تجلیل و الگوسازی از افراد خدوم، متعهد و مردمی در سطح کشور آغاز به کار کرده است.

جشنواره شهید رئیسی آغاز به کار کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - سردار علیرضا افشار رئیس جشنواره شهید رئیسی در نشست خبری ستاد امر به معروف و نهی از منکر به تشریح جزئیات این جشنواره پرداخت و گفت: بحث نخست من، پیرامون ملت شریف ایران است؛ ملتی که صاحب فرهنگی کهن، اصیل و بی‌نظیر است. این فرهنگ، ریشه در دو سرچشمه عظیم دارد: اول، فرهنگ قوم ایرانی که یکی از غنی‌ترین و پربارترین فرهنگ‌های بشری است و دوم، فرهنگ اسلامی که در عمق باور‌های دینی مردم ما جاری است.

افشار افزود: کمتر ملتی را می‌توان یافت که همچون ایرانیان، هم از حیث قومی و هم از حیث دینی، چنین جایگاه والایی در تاریخ تمدن بشر داشته باشد. به گواه اندیشمندان، فرهنگ قوم ایرانی از اصیل‌ترین فرهنگ‌ها در جهان است و از نظر معنویت و اخلاق دینی نیز، ملت ما بهره‌مند از یکی از بلندمرتبه‌ترین فرهنگ‌های الهی است. در هر دو ساحت، ملت ایران سرافراز و پرافتخار است. این حقیقتی است که در طول تاریخ، بار‌ها و بار‌ها در عرصه‌های مختلف، از دفاع مقدس تا بحران‌ها و فتنه‌ها، به اثبات رسیده است. برخی از گروهک‌های ضدانقلاب و مشاوران فریبکار رسانه‌های استکباری، با انتشار نظرسازی‌ها و تحلیل‌های مغرضانه، تلاش می‌کنند تصویری نادرست از ملت ایران به جهان ارائه دهند. اما این تحلیل‌ها، آنها را به خطای محاسباتی می‌کشاند، زیرا آنان ملت ایران را نمی‌شناسند.

رئیس جشنواره شهید رئیسی بیان کرد: ایرانیان مردان و زنانی اهل میدان‌اند؛ آنها در بزنگاه‌های سرنوشت‌ساز، نشان داده‌اند که برای حفظ ارزش‌ها، از جان و مال خود نیز می‌گذرند. فرهنگ ملت ایران، فرهنگی است سرشار از خدمت به همنوع، دستگیری از نیازمندان، حمایت از مظلومان و مقابله با ظالمان. همان فرهنگی که سعدی بزرگ با ابیاتی از آن، در صدر سازمان ملل طنین‌انداز شد، در جان و روح ایرانیان جاری است. در ایران، صد‌ها هزار نهاد مردمی، خیریه، هیئت مذهبی، گروه جهادی و سازمان مردم‌نهاد با کمترین امکانات و بیشترین همت، در حال خدمت‌رسانی به جامعه‌اند. این حضور بی‌نظیر، ایران را از نظر تعداد مؤسسات مردمی در زمره کشور‌های پیشرو جهان قرار داده است. 

او اظهار کرد: مردم ایران پرچم‌دار مبارزه با ظلم و استکبارند. ایستادگی در برابر سلطه‌طلبی جهانی، افتخاری است که ملت ایران، علی‌رغم هزینه‌هایش، همواره بر آن پای می‌فشارد. در مقابل این فرهنگ اصیل، فرهنگ سخیف و مادی‌گرای صهیونیسم و نظام لیبرالی غرب قرار دارد. فرهنگی که ارزش انسان را با پول و قدرت می‌سنجد، از هیچ جنایتی برای رسیدن به اهداف خود فروگذار نمی‌کند، و در عین حال، تهی از شهامت و مردانگی در میدان است.

افشار ادامه داد: مقاومت مردم مظلوم غزه، سندی است از فروپاشی هیمنه پوشالی قدرت‌های به‌ظاهر قدرتمند. رژیمی با انواع تسلیحات و پشتیبانی‌های جهانی، جرأت ورود به قلب این مقاومت را ندارد؛ چرا که روحیه و شجاعت در آنها مرده است. شهید آیت‌الله رئیسی، نماد و اسوه‌ای از فرهنگ خدمت، ایثار و مدیریت میدانی بود. او با روحیه‌ای جهادی، بدون فرافکنی، مسئولیت‌پذیر و متعهدانه در همه عرصه‌های کشور حضور یافت. مدیریت قیادی او، همانند امام خمینی (ره)، بر مبنای حضور در صحنه بود. در همین مدت کوتاه، به اقصی‌نقاط کشور سفر کرد، بی‌منت خدمت کرد، امید آفرید و با اخلاص و صداقت، رضای الهی را بر هر چیز مقدم داشت. به همین دلیل، جشنواره شهید رئیسی پایه‌گذاری شد؛ تا تجلیل از انسان‌های خدوم، فقط در چارچوب دولت محدود نماند، بلکه شامل همه دلسوزان ملت شود: پزشکان متعهد، خیرین مدرسه‌ساز، خیرین سلامت، قضات و فعالان اجتماعی.

رئیس جشنواره شهید رئیسی در پایان تصریح کرد: در کنار این جشنواره، طرحی نیز با عنوان «اعتبار اجتماعی» آغاز شده است؛ طرحی که به سفارش جشنواره و با همراهی اندیشکده امام علی (ع) دانشگاه عالی دفاع ملی و با حمایت وزارت کشور، در حال اجراست. متأسفانه ما در نظام اداری خود فقط سوابق منفی را ثبت می‌کنیم (سوءپیشینه)، اما هیچ نظامی برای ثبت «حسن پیشینه» خدمت و ایثار نداریم. در بسیاری از کشور‌های پیشرفته، خدمات اجتماعی شهروندان به‌عنوان امتیازاتی مثبت در زندگی آنها لحاظ می‌شود. این تجربه قرار است در ایران نیز پیاده شود، تا هر کس که در راه خدمت به مردم گام برداشته، این تلاش در پرونده‌اش ثبت و در موقعیت‌های مختلف اجتماعی از آن بهره‌مند شود. از ستاد امر به معروف و نهی از منکر، که پشتیبان این دو طرح ارزشمند است، تقدیر می‌کنم. هدف اصلی، تشویق و تجلیل از کسانی است که صادقانه و بی‌چشمداشت برای حل مشکلات کشور در میدان حضور دارند. ما به عنوان نظامی مردمی، موظفیم بستر مشارکت مردم را فراهم و تقویت کنیم. هرچه حمایت از این تشکل‌های مردمی افزایش یابد، مردم نیز با دلگرمی بیشتری پای کار خواهند آمد.


12191155
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز کودک و نوجوان سازمان صداوسیما اعلام کرد که سازمان صداوسیما قصد دارد با بهره‌گیری از هوش مصنوعی گام تازه‌ای در تولید انیمیشن بردارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با افتتاح گالری دیجیتال موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فصل تازه‌ای از موزه‌داری فناورانه در کشور آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه سوره گفت: سازمان صداوسیما باید به سازمان پیشرو در استفاده از هوش مصنوعی تبدیل شود و سرمایه‌گذاری ویژه در این حوزه داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه مردی جانشین انتشارات روایت فتح از آثار جدید این مجموعه و حضور در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت با نمایش آثار سینمایی و تجلیل از پیشکسوتان سینمای دفاع مقدس با حضور جمعی از هنرمندان، سینماگران و مسئولان فرهنگی کشور برگزار شد.  
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» واژه‌ها و اصطلاحات مولوی هرکدام سرشار از حکایت‌ها و معانی پربار و گوناگون است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک تهیه کننده رادیو از زمان و نحوه ورودش به فضای کار گفت: من از سن ۱۵ سالگی وارد شبکه رادیویی جوان شدم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کوچک شمردن گناه می‌تواند آثار نامطلوبی برای انسان به همراه داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس جشنواره شهید رئیسی، جشنواره شهید رئیسی با هدف شناسایی، تجلیل و الگوسازی از افراد خدوم، متعهد و مردمی در سطح کشور آغاز به کار کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش رسمی آثار هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت روز دوشنبه در باغ‌موزه دفاع مقدس تهران ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است