اقتصادی 18:59 - 25 مرداد 1403
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: سهم بنزین یورو در کشور به ۷۱ درصد رسید.

تولید روزانه ۱.۶ میلیون لیتر بنزین یورو ۵ در کشور

جلیل سالاری اجرای طرح‌های کیفی‌سازی با آغاز به‌کار دولت سیزدهم در همه پالایشگاه‌های کشور آغاز شد و بخشی از آن‌ها نیز به بهره‌برداری رسید، در پالایشگاه شیراز نیز یکی از پروژه‌های ما واحد بنزین‌سازی بود که در نتیجه اجرای آن، همه بنزین تولیدی پالایشگاه شیراز در قالب استانداردهای یورو تولید می‌شود.

وی همچنین از بهره‌برداری طرح بهینه‌سازی نفت‌گاز این پالایشگاه تا چند ماه آینده خبر داد و افزود: حدود ۳.۲ میلیون لیتر نفت‌گاز در پالایشگاه شیراز تولید می‌شود که همه این محصول با تکمیل این طرح با استاندارد یورو تولید خواهد شد.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش تأکید کرد: اجرای پروژه کیفی‌سازی بنزین و نفت‌گاز پالایشگاه نفت شیراز در یک زمان آغاز شد که با نهایی‌شدن این دو طرح این امکان فراهم می‌شود که محصولات موردنیاز استان فارس را با کیفیت یورو عرضه کنیم.

سالاری سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این پروژه را بیش از ۳۵ میلیون یورو اعلام کرد و گفت: پالایشگاه شیراز هم‌اکنون تنها پالایشگاهی در کشور است که کیفی‌سازی بنزین آن به‌طور کامل انجام شده است.

۷۱درصد محصول بنزین تولیدی در کشور استاندارد یورو دارد

وی با اشاره به تولید میانگین روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین در کشور افزود: ۶۸درصد کل تولید بنزین کشور هم‌اکنون مطابق با شاخص‌های محیط زیستی تولید می‌شود که با احتساب ۱.۶ میلیون لیتر بنزین پالایشگاه شیراز، این حجم به حدود ۷۱درصد ارتقا خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه در کرمانشاه و آبادان نیز پروژه کیفی‌سازی بنزین در حال انجام است که با اجرای این دو پروژه، کل تولیدات بنزین ما به حد استانداردهای یورو می‌رسد.

سالاری بیان کرد: در حوزه نفت‌گاز نیز کارهای بزرگی انجام شده است؛ واحد نفت‌گاز در پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس در دولت دوازدهم غیرعملیاتی و عدد تولید نفت‌گاز کم‌گوگرد آن بسیار ناچیز (کمتر از یک درصد) بود که در دولت سیزدهم به مرور بر این مقدار افزوده شد.

وی با اشاره به اینکه در پالایشگاه اصفهان نیز افزایش ظرفیت تولید داشتیم، تصریح کرد: در مجموع از منظر شاخص‌های کیفی‌ نفت‌گاز، ۸۴ میلیون لیتر نفت‌گاز تولیدی کشور، ‌اکنون کم‌گوگرد تولید می‌شود که حدود ۶۰ میلیون لیتر از این سهم، نفت‌گاز یورو است و تولید پالایشگاه شیراز نیز در آینده نزدیک به آن افزوده خواهد شد.


12083259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است