ورزشی 09:14 - 16 مرداد 1399
سرمربی ایتالیایی اینتر اعلام کرد دیدار برابر ختاقه بازی کثیفی بود و تیمش هر جا که لازم بود کثیف بازی کرد.

کونته: بازی کثیف بود و ما هم کثیف بازی کردیم

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، اینتر چهارشنبه شب در مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا با دو گل ختافه را شکست داد تا راهی دور بعد شود. کونته پس از بازی گفت: از سختی‌های این بازی آگاه بودیم. حریف با قدرت در زمین حاضر شد و موقعیت‌هایی داشت. آن‌ها به دنبال توپ‌های کثیف بودند تا محوطه جریمه را با بازیکنان زیادی پر کنند. بازی کثیفی بود. زمانی که نیاز بود کثیف بازی کنیم این کار را می‌کردیم. این نکته خیلی مثبتی است چون بازیکنانم تمایل خود را به پیشرفت و گل نخوردن نشان دادند. این یک گام مهم است. 

سرمربی اینتر در ادامه اظهار کرد: ختافه خیلی خوب شروع کرد اما ما با گذشت زمان بهتر شدیم و توانستیم کنترل بازی را در اختیار داشته باشیم. شایسته این پیروزی بودیم. خیلی خوشحالم چون همه در این برد سهیم بودند حتی بازیکنانی که از ابتدا به میدان نرفتند. این روحیه‌ای است که خواهانش هستم. 

سرمربی ایتالیایی درباره قرارداد با الکسیس سانچس که به زودی رسمی خواهد شد گفت: اتفاق خوبی است. سپس باشگاه درباره جزییات توضیح خواهد داد. شایسته آن هستیم. زمانی با سانچس قرارداد امضا کردیم که این بازیکن در بدترین روزهای دوران ورزشی‌اش بود چون آسیب دیدگی‌هایی داشت. در رابطه با بهبودی‌اش صبور بودیم. اکنون درست است که از تماشای بازی‌اش لذت خواهیم برد.

انتهای پیام


10654987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شطرنج‌باز مشهدی و نماینده ایران در رده سنی زیر ۱۰ سال مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ امروز مدال نقره گرفت و با حجاب چادر بر روی سکو رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی تلاش ورزشکاران اعزامی به بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و کسب عنوان سومی در این بازی‌ها را ستود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد در وقت‌های اضافه تیم پادیاب خلخال را شکست دهد و راهی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم نونهالان و نوجوانان شطرنج ایران امروز، جمعه ۳۰ آبان، بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ در تایلند را با کسب سه مدال آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرحسین زارع با کسب نشان طلای وزنه ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی هشتمین طلای گوش شکسته‌ها را ضرب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله رستمی، عضو تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران موفق شد مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد ایران به مدال طلای ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یونس امامی آزادکار وزن ۷۴ کیلوگرم ایران در فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی با برتری برابر حریفی از جمهوری آذربایجان، مدال طلا را بر گردن آویخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات ۴ وزن پایانی رقابت‌های کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح امروز (جمعه) در شهر ریاض عربستان در حال برگزاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در نخستین مبارزه خود در رقابت‌های جوجیتسو در بازی‌های کشور‌های اسلامی شکست خوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است