اقتصادی 09:29 - 24 آذر 1403
با توجه به بخشنامه سازمان امور مالیاتی، تمامی مزایا رفاهی مندرج در ماده 36 قانون کار شامل حق مسکن ، بن ، اولاد ، تاهل از پرداخت مالیات معاف و یا عدم مشمول شناخته شد.

مزایا در فیش حقوق از مالیات معاف شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، براساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور که در تاریخ 20 آذر ماه خطاب به ادارات کل سازمان امور مالیاتی کشور صادر شده است، وجه پرداختی در مواردی که شامل ماده مواد 82 و 83 قانون مالیات‌های مستقیم نیستند، از جمله پرداختی‌ها بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای، در حدود قانون و به نحو متعارف(با ارائه اسناد مدارک) مشمول مالیات بردرآمد حقوق نمی‌باشد.

پرداختی های خارج از شمول مالیات حقوق از جمله پرداختی ها بابت امور رفاهی و انگیزه ای به کلیه کارکنان در حدود متعارف به شرح ذکر شده در دادنامه به رسمیت شناخته شده است و پرداختی ها بابت امور رفاهی و انگیزه ای در حدود قانون و به نحو متعارف با ارائه اسناد و مدارک مشمول مالیات بر درآمد حقوق نمی باشد.

مالیات ,

انتهای پیام/


12127110
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، وقوع بارش‌ها در هفته جاری در بیشتر نقاط کشور مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت برق گفت: صنعت برق ایران در بیش از چهار دهه گذشته، نه‌تنها پاسخگوی رشد شتابان تقاضا بوده، بلکه در شاخص‌های توسعه، پایداری و فناوری، رشدی به‌مراتب فراتر از متوسط جهانی را به ثبت رسانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی نرخ تورم کالا‌ها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در یکسال منتهی به پایان دی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سقف خرید گواهی شمش طلا از ۲۰۰ به ۴۰۰ کیلوگرم افزایش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۱۵۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن و ۲۵ هزار واحد در قالب جوانی جمعیت تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت وزیران واردات برخی کالا‌های اساسی را به‌صورت بدون انتقال ارز و از طریق استان‌های مرزی مجاز اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: بر اساس آمار ثبت‌شده، فرآیند اسقاط حدود ۱۹۰ هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو در کشور به پایان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره سازی سه برابری خرما برای ماه مبارک رمضان و بیش از ۲.۵ برابری میوه شب عید به منظور تنظیم بازار و تثبیت قیمت‌ها خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، وقوع بارش‌ها در هفته جاری در بیشتر نقاط کشور مورد انتظار است و در برخی مناطق، مقادیر تجمعی بارش به ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است