فرهنگی‌هنری 19:15 - 19 اردیبهشت 1400
وزارت حج عربستان از برگزاری حج تمتع با حضور زائران خارجی در فضایی ایمن خبر داد.

عربستان درباره حج تصمیم نهایی را گرفت

به گزارش ایسنا، خبرگزاری واس وابسته به دولت عربستان، از عزم وزارت خارجه این کشور برای برپایی موسم حج ۱۴۰۰ خبر داد. سال گذشته به دنبال شیوع ویروس کرونا حج با حضور ۱۰ هزار نفر از ساکنان و اتباع خارجی مقیم این کشور برگزار شد.

وزارت حج و عمره عربستان بدون این‌که به جزئیات بیشتر تصمیم تازه این کشور اشاره کند، اعلام کرد: نهادهای بهداشتی و درمانی در عربستان تدابیر لازم را برای حفاظت از سلامتی زائران مورد ارزیابی قرار می‌دهند و به‌زودی جزئیات ضوابط و برنامه‌های اجرایی حج مسال اعلام خواهد شد.

به تازگی، خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه در عربستان از تصمیم مقامات سعودی برای به تعلیق درآوردن حج برای زائران خارجی خبر داده بود. پیش از آن، وزارت حج عربستان گفته بود که درحال بررسی طرح پذیرش زائران خارجی واکسینه‌شده برای موسم حج است. رویترز به نقل از منابع سعودی به اختلاف نظرهای مقامات عربستان در مورد انواع مختلف واکسن‌ها و اثربخشی آن‌ها و همچنین خطر ابتلا به گونه‌های جدید ویروس در این کشور در جریان مراسم حج اشاره کرده بود.

این کشور که مراسم عمره را پس از یک سال توقف چند ماهی است آغاز کرده، به تازگی پذیرش تدریجی زائران خارجی را از کشورهای امن به لحاظ ویروس کرونا، شروع کرده است. عربستان از زمان بازگشایی مسجدالحرام و برگزاری عمره، بیش از هفت و نیم میلیون عمره‌گزار و نمازگزار را پذیرفته است.

زائران خارجی برای شرکت در مراسم عمره، باید ۷۲ ساعت قبل از پرواز تست کووید داده باشند و پس از ورود به عربستان نیز سه روز در هتل قرنطینه شوند تا پس از مشخص شدن نتیجه تست دوم کرونا، اجازه حضور در مراسم عمره را دریافت کنند. همه زائران در طول مراسم باید ماسک داشته باشند و فاصله ایمنی را رعایت کنند.

انتهای پیام


11059222
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عظیمی گفت: اینکه ما بخاطر گرانی و مشکلات ناشی از تورم دست به دامن اجنبی برای بمباران به ایران شویم، در عقل و منطقی نمی‌گنجد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان، با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، برنامه «ایران جان» را تجلی نگاهی منصفانه، آینده‌نگر و تحول‌آفرین در بازنمایی سیمای جامع ایران اسلامی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «لویانگ» با گویندگی ۳۵ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «مثبت آموزش» در یک ارتباط تلفنی ویژه و متفاوت، میزبان «استفان فردریش شفر» نو‌مسلمان آلمانی‌تبار و ساکن ایران بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۶ فیلم موافقت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزاآقا محمدی، چهارشنبه ۶ اسفند ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه افق سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در تاریخ آمده است که اطرافیان یزید از بدترین انسان‌ها بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اخبار و حواشی پیرامون تولید و پخش سریال جنجالی «حمدیه» از شبکه سعودی «ام‌بی‌سی عراق»، موجی از التهاب، خشم و واکنش‌های زنجیره‌ای را در فضای سیاسی، اجتماعی و مذهبی این کشور برانگیخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «سرزمین ستاره‌ها» از ۱۴ اسفند، همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴، هرشب ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهمان برنامه محفل خاطره جالبی را بازگو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است