فرهنگی‌هنری 19:15 - 19 اردیبهشت 1400
وزارت حج عربستان از برگزاری حج تمتع با حضور زائران خارجی در فضایی ایمن خبر داد.

عربستان درباره حج تصمیم نهایی را گرفت

به گزارش ایسنا، خبرگزاری واس وابسته به دولت عربستان، از عزم وزارت خارجه این کشور برای برپایی موسم حج ۱۴۰۰ خبر داد. سال گذشته به دنبال شیوع ویروس کرونا حج با حضور ۱۰ هزار نفر از ساکنان و اتباع خارجی مقیم این کشور برگزار شد.

وزارت حج و عمره عربستان بدون این‌که به جزئیات بیشتر تصمیم تازه این کشور اشاره کند، اعلام کرد: نهادهای بهداشتی و درمانی در عربستان تدابیر لازم را برای حفاظت از سلامتی زائران مورد ارزیابی قرار می‌دهند و به‌زودی جزئیات ضوابط و برنامه‌های اجرایی حج مسال اعلام خواهد شد.

به تازگی، خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه در عربستان از تصمیم مقامات سعودی برای به تعلیق درآوردن حج برای زائران خارجی خبر داده بود. پیش از آن، وزارت حج عربستان گفته بود که درحال بررسی طرح پذیرش زائران خارجی واکسینه‌شده برای موسم حج است. رویترز به نقل از منابع سعودی به اختلاف نظرهای مقامات عربستان در مورد انواع مختلف واکسن‌ها و اثربخشی آن‌ها و همچنین خطر ابتلا به گونه‌های جدید ویروس در این کشور در جریان مراسم حج اشاره کرده بود.

این کشور که مراسم عمره را پس از یک سال توقف چند ماهی است آغاز کرده، به تازگی پذیرش تدریجی زائران خارجی را از کشورهای امن به لحاظ ویروس کرونا، شروع کرده است. عربستان از زمان بازگشایی مسجدالحرام و برگزاری عمره، بیش از هفت و نیم میلیون عمره‌گزار و نمازگزار را پذیرفته است.

زائران خارجی برای شرکت در مراسم عمره، باید ۷۲ ساعت قبل از پرواز تست کووید داده باشند و پس از ورود به عربستان نیز سه روز در هتل قرنطینه شوند تا پس از مشخص شدن نتیجه تست دوم کرونا، اجازه حضور در مراسم عمره را دریافت کنند. همه زائران در طول مراسم باید ماسک داشته باشند و فاصله ایمنی را رعایت کنند.

انتهای پیام


11059222
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شاکری‌نژاد گفت: در ایام دفاع مقدس ۱۲ روزه، شبکه خبر به عنوان پر مخاطب‌ترین شبکه در این ایام بود و مرجعیت رسانه ملی در حوزه اخبار بالا رفته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر زنده‌یاد یعقوب صباحی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون روز چهارشنبه برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازگشت عمو‌های فیتیله‌ای با «دوقلو‌ها در شهر پنج‌ستاره» روی آنتن، حضور رادیو نمایش در پنل تخصصی ABU، پخش مستند‌های عاشورایی از قاب شبکه قرآن و معارف و ویژه‌برنامه «فرصت برابر» برای کنکور از مهم‌ترین اخبار امروز حوزه رادیو و تلویزیون است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر نقش بی‌بدیل گردشگری در بازسازی امید ملی، از تدوین ۱۴ برنامه جامع و هدفمند برای جبران آسیب‌های جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: امروز دولت با رویکردی مسئله‌محور، در کنار این وزارتخانه و بخش خصوصی...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران در زمینه آثار ملموس جزو ۱۰ کشور دنیا و در حوزه میراث ناملموس با ثبت ۲۶ اثر از رتبه هفت به چهار صعود کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در نمایشگاه بین‌المللی «Image of the Book» مسکو طراح گرافیک ایرانی به‌عنوان تنها برنده جایزه بهترین طراحی جلد کتاب معرفی و کتاب «والی» در بخش «بهترین کتاب تصویری» این رویداد موفق به دریافت جایزه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دشمن همیشه تلاش می‌کند تا راس باور افراد را هدف قرار دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یعقوب صباحی بازیگر باسابقه تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیران سینمایی در ادامه دیدار با سینماگران آسیب‌دیده از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، از تعداد دیگری از سینماگران دلجویی کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دوقلو‌ها در شهر پنج‌ستاره»، با حضور عمو‌های فیتیله‌ای (علی فروتن، محمد مسلمی و حمید فروتن) مهمان خانه‌های کودکان می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است