ورزشی 23:53 - 20 تیر 1399
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن می‌گوید اشتباهات داوری برای آن‌ها رخ داده اما با زدن گل‌های زیاد سعی کردند جلوی تاثیرگذاری این اشتباهات را بگیرند.

بوناچیچ: آنقدر گل زدیم تا اتفاقات داوری ما را اذیت نکند

به گزارش ایسنا، لوکا بوناچیچ، سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در نشست خبری بعد از پیروزی تیمش برابر شاهین شهرداری بوشهر اظهار کرد: سه امتیاز حساس به دست آوردیم. می‌خواستیم قبل از هر چیز فوتبال خوبی را به نمایش بگذاریم و خیلی امیدوار بودیم که حریف را غافلگیر کنیم که خوشبختانه همین اتفاق هم افتاد. تیم میزبان با توپ‌های بلند و بازی مستقیم برای اجرای برنامه‌هایمان به ما کمک کرد. 

او ادامه داد: خیلی‌ها در فوتبال ایران به آنالیز بها می‌دهند. بازیکنانی که به زمین می‌روند کار اصلی را انجام می‌دهند. زمانی که من در فولاد بودم کریمیان، سرمربی فعلی شاهین، بازیکن من بود. او یک بازیکن با استعداد، تکنیکی و خیلی خوب بود. برای من عجیب بود که تیم او فقط به دنبال استفاده از توپ‌های بلند بود. من فکر می‌کنم اگر کریمیان کاری کند که تیمش روی زمین بازی کند، شاهین خیلی بهتر از این بازی می‌کند و می‌توانند در لیگ بمانند. از صمیم قلب آروز می‌کنم کریمیان و همکارنش موفق باشند. من خاطرات خیلی خوبی از او دارم.

بوناچیچ درباره داوری هم توضیح داد: ما سرمربیان خیلی نمی‌توانیم به موضوع داوری وارد شویم. من سال‌های سال در فوتبال تجربه دارم. دو پنالتی در بازی قبلی و کارت قرمز را دیدیم ولی به موضوع داوری وارد نمی‌شوم. خوشبختانه آنقدر خوب بودیم و گل‌های زیادی زدیم که اتفاقات داوری ما را خیلی اذیت نمی‌کند.

سرمربی ذوب آهن درباره صحبت مسئولان تیمش مبنی بر خطرناک بودن سفر به بوشهر به دلیل افزایش شیوع بیماری کرونا در این شهر هم بیان کرد: کسی نمی‌دانست دقیقا چه اتفاقی می‌افتد و این فقط یک پیش‌بینی بود. اگر قرار است لیگ برگزار شود، همه تیم‌ها بازی کنند و اگر قرار نیست برگزار شود، همه تیم‌ها بازی نکنند. نمی‌شود با احتمال ۵۰- ۵۰ پیش رفت.

به گزارش ایسنا، مهرداد کریمیان، سرمربی شاهین بعد از شکست تیمش برابر ذوب آهن در نشست خبری شرکت نکرد.

انتهای پیام


10612021
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی داوران هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر اعلام شد که بر اساس آن، اکرمی و محمدی برای سرخابی‌های پایتخت قضاوت خواهند کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارم و پایانی بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ درحال پیگیری و ملی‌پوشان ایران تاکنون ۶۱ مدال طلا، ۷۸ نقره و ۷۲ برنز کسب کرده‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرمحمد حقیقت‌شناس به عنوان قهرمانی تکواندوی پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پاراتنیس روی میز دوبل پسران، سومین طلای کشورمان در این رشته در بازی‌های پاراآسیایی جوانان را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی دختران گلبال ایران با شکست تایلند، به عنوان قهرمانی بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی گلبال پسران ایران در چارچوب بازی‌های پاراآسیایی جوانان به مدال برنز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر ایرانی به مدال نقره پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سفر لیونل مسی به هند با اتفاقات نا خوشایندی رو‌به‌رو شد و پای پلیس هند را به ماجرا باز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که رویارویی با آلومینیوم شبیه پیکان است و با ۵ دفاع بازی می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قطعا مهمترین اقدام محمود خسروی‌وفا در مدتی که از ریاستش در کمیته ملی المپیک می‌گذرد کسب کرسی عضو رسمی کمیته بین المللی المپیک (IOC Member) برای ثریا آقایی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است