ورزشی 20:20 - 26 دی 1403
رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: برای هدایت تیم ملی قایقرانی در رشته کایاک با یک مربی تراز اول روسی به توافق رسیدیم و وی هفته آینده به ایران خواهد آمد.

مربی تراز اول روسی هدایت تیم ملی قایقرانی را به عهده می‌گیرد

علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: با توجه به اینکه روسیه یکی از کشور‌های صاحب‌نام و صاحب سبک در رشته قایقرانی است، حضور این مربی باتجربه باعث می‌شود تا پیشرفته‌ترین تمرینات را در اردو‌های تیم ملی شاهد باشیم.

وی که برای حضور در مجمع سالانه هیات قایقرانی گیلان به رشت سفر کرده است، افزود: به طور حتم استفاده از مربیان کارآمد باعث پیشرفت ورزش خواهد شد و امیداست که حضور این مربی درجه یک بتواند باعث پیشرفت ملی پوشان مان شده و آنان نیز بتوانند از این فرصت بهترین استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: آماده کردن ملی پوشان برای حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی از دیگر برنامه‌های مهم فدراسیون بشمار می‌رود و هدف ما آن است که حضور پررنگی در بازی‌های آسیایی داشته و مدال‌های رنگارنگی کسب کنیم.

رئیس فدراسیون قایقرانی اضافه کرد: تجهیز فضای خوابگاه فدراسیون نیز از دیگر اقداماتی است که انجام شده و امید است بهترین شرایط را برای ملی پوشان فراهم کرده تا با تمام توان خود در رقابت‌ها حضور یابند.

سهرابیان در ادامه با اشاره به تلاش مربیان شهرستانی بیان کرد: خوشبختانه مربیان کارآمد و سازنده‌ای در رشته‌های قایقرانی در استان‌های مختلف کشور حضور دارند که تاکنون ورزشکاران و ملی پوشان ارزنده‌ای هم به جامعه ورزش معرفی کرده‌اند و باید قدردان آنان باشیم.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت قایقرانی گیلان گفت: این استان از دیرباز پایگاه قایقرانان ارزنده‌ای در کشور بوده و همواره مربیان و ورزشکارانش نقش و حضور پررنگی در تیم‌های ملی قایقرانی داشته و دارند.

رئیس فدراسیون قایقرانی اظهار کرد: این خود گواهی بر آن است که گیلان، پتانسیل بسیار مناسبی در پرورش ورزشکاران مستعد در رشته قایقرانی دارد به خصوص شهرستان بندرانزلی که جایگاه ویژه‌ای در سطح کشور دارد وامید است نگاه ویژه‌ای به این شهرستان شود.

سهرابیان بیان کرد: به هرحال گیلان نیازمند تجهیزات بیشتری در رشته قایقرانی است که با نگاه ویژه مسئولان این استان و همچنین کمک فدراسیون به طور حتم شاهد پیشرفت روزافزون قایقرانی در این استان خواهیم بود.

مجمع سالانه هیات قایقرانی گیلان روز چهارشنبه با حضور علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون، مسئولان اداره ورزش و جوانان گیلان، هیات قایقرانی و اعضای مجمع این هیات در رشت برگزار شد.

منبع: ایرنا


12141556
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در اولین گام از بیست و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان نتیجه را با اختلاف به تیم سوئیس واگذار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون اسکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ملی پوشان کشورمان در حادثه سقوط بهمن در اتریش حضور نداشته و همه اعضای تیم در سلامت کامل هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب ۲ بازیکن خود به مصاف تیم فوتبال شمس آذر قزوین در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران با نتیجه ۹۴ - ۶۸ عراق را در پنجره اول رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید که ماجرای صدور ویزای آمریکا سیاسی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قصد داریم با نتیجه خوب برابر تیم شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سایپا با پیروزی مقابل آریو اسلامشهر به رده دوم لیگ دسته یک صعود کرد و پالایش نفت بندرعباس با پیروزی مقابل نود ارومیه به رده ششم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حافظ قشقایی نماینده دسته ۶۵ کیلوگرم کشورمان در پیکار‌های وزنه‌برداری جام فجر با ثبت مجموع ۲۸۲ کیلوگرم قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: مجمع فدراسیون ژیمناستیک به صورت کاملاً آزاد و به صورت شفاف برگزار شد و اعضای مجمع نیز رای خود را اعلام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع فوق العاده فدراسیون ژیمناستیک به ریاست معاون وزیر ورزش برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است