بین‌الملل 08:34 - 16 شهریور 1404
هزاران تظاهرکننده در شهر‌های بزرگ اروپا به خیابان‌ها آمدند تا خواستار پایان حملات مداوم اسرائیل به نوار غزه شوند.

تظاهرات گسترده در اروپا؛ معترضان خواستار پایان حملات اسرائیل به غزه شدند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - هزاران تظاهرکننده روز شنبه در شهر‌های بزرگ اروپا به خیابان‌ها آمدند تا خواستار پایان حملات مداوم اسرائیل به نوار غزه شوند و آن را به عنوان نسل‌کشی محکوم کردند.

در پاریس، معترضانی که پرچم‌های فلسطین را حمل می‌کردند در میدان نمادین جمهوری تجمع کردند و شعار‌هایی مانند «غزه، پاریس با توست» و «زنده باد مقاومت فلسطین» سر دادند.

این تجمع از دولت فرانسه خواست تا تل آویو را تحریم کند و خواستار تحریم برند‌های بین‌المللی که به عنوان حامی اسرائیل شناخته می‌شوند، شد.

خانواده‌ها به همراه فرزندانشان در این راهپیمایی شرکت کردند، در حالی که یکی از فعالان دو کبوتر سفید را به عنوان نماد صلح آزاد کرد. دیگران کیسه‌های نمادین آرد را برای برجسته کردن قحطی پیش روی غزه حمل می‌کردند.

گابریل کاتالا، نماینده مجلس از حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر (LFI) که از جمله سرنشینان کشتی کمک‌های بشردوستانه بود که در ماه ژوئیه توسط اسرائیل مسدود و توقیف شد، نیز به این تظاهرات پیوست.

در استکهلم، صد‌ها نفر در میدان اودنپلان در اعتراضی که توسط گروه‌های جامعه مدنی سازماندهی شده بود، تجمع کردند. تظاهرکنندگان بنر‌هایی با عنوان "قحطی را در غزه متوقف کنید"، "کودکان کشته می‌شوند" و "مدارس و بیمارستان‌ها بمباران می‌شوند" حمل می‌کردند.

آنها به سمت وزارت امور خارجه سوئد راهپیمایی کردند و از دولت خواستند سکوت خود را بشکند و علیه حمله نظامی و برنامه‌های اشغال اسرائیل در غزه اقدام کند.

فردریک یوهانسون، فعال سیاسی در گفت‌و‌گو با آناتولی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را محکوم کرد و گفت که هدف او نه تنها نابودی حماس، بلکه آواره کردن اجباری ساکنان غزه و اشغال این سرزمین بوده است.

یوهانسون با تأکید بر اینکه تخلفات اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز نشده، بلکه در واقع دهه‌هاست که ادامه دارد، گفت: «مجازات جمعی کل جمعیت یک جنایت جنگی است.»

این تظاهرات در حالی برگزار شد که نسل‌کشی در غزه تقریباً دو سال کامل ادامه داشته است. به گفته مقامات بهداشتی غزه، حمله نظامی اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۶۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده و این منطقه را در شرایط قحطی قرار داده است.

نوامبر گذشته، دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق را به دلیل جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه صادر کرد. اسرائیل همچنین به دلیل جنگ علیه این منطقه، با پرونده نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری رو‌به‌رو است.

منبع: آناتولی


12223556
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ژاپن تصمیم گرفته است برای جلوگیری از شکاف در حزب حاکم لیبرال دموکرات استعفا کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های عبری از حمله موشکی از نوار غزه به سمت یکی از شهرک‌های اسرائیل خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند به دلیل تعرفه‌های ترامپ و اختلاف بر سر خرید نفت روسیه، به قابل اعتماد بودن آمریکا به عنوان شریک تجاری شک کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین اعلام کرد که به خط لوله نفت دروژبا در منطقه بریانسک روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مایکروسافت اعلام کرد سرویس ابری «آزور» Azure به دلیل قطعی فیبر‌های نوری در دریای سرخ دچار اختلال شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا قصد دارد در ماه اکتبر در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در کره جنوبی شرکت کند و در حاشیه آن ممکن است با همتای چینی دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای به رئیس کنگره و رئیس موقت سنا گفت که ایالات متحده آماده ادامه عملیات نظامی در کارائیب است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس لس‌آنجلس محافظت از کامالا هریس را پس از دستور ترامپ لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک هفته پس از زلزله ۶ ریشتری در شرق افغانستان، مرکز لرزه نگاری آمریکا از وقوع زلزله‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در شرق این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک بالگرد ۵ نفره در نزدیکی لیکویل مینه‌سوتا سقوط کرده و هیچ بازمانده‌ای نداشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است