ورزشی 02:41 - 08 خرداد 1403
اولین تیمی که حضور خود را در لیگ برتر فصل آینده کشتی آزاد قطعی کرده است، نماینده خراسان رضوی است و هدایتش را نایب قهرمان المپیک بر عهده خواهد داشت.

اولین تیم لیگ برتر کشتی آزاد از خراسان آمد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر کشتی آزاد امسال، بعد از المپیک استارت خواهد خورد. رقابت‌های کشتی المپیک 15 تا 21 مرداد ماه در پاریس به انجام خواهد رسید و کشتی ایران با 11 سهمیه در آن شرکت دارد.

در حالی که هنوز تیم‌های حاضر در فصل گذشته، برای شرکت در لیگ اعلام آمادگی رسمی نکرده‌اند، اولین تیمی که بنا به گفته حمید یاری رئیس سازمان لیگ کشتی، برای شرکت در لیگ برتر اعلام آمادگی رسمی کرده، تیم صنایع غذایی معینی‌پور است که علیرضا رضایی را نیز به عنوان سرمربی خود انتخاب کرده است.

این تیم در سال‌های اخیر در لیگ یک حضور داشته که حمید یاری درباره لیگ برتری شدن معینی‌پور به تسنیم گفت: باتوجه به اینکه معینی‌پور 50 درصد به بودجه‌اش اضافه کرد، شرایط آنها برای حضور در لیگ برتر و قرار گرفتن در کورس مناسب‌تر بود و از آنها خواستیم که امسال حضورشان به جای لیگ یک، در لیگ برتر باشد. معینی‌پور فعلا اولین تیمی است که حضور خود را در لیگ برتر قطعی کرده است.

وی درباره اینکه آیا تیم جدید دیگری هم به جمع لیگ برتری‌ها اضافه شده است؟، تاکید کرد: صحبت از چند تیم دیگر هم هست، اما هنوز هیچ کدام حضور خود را نهایی نکرده‌اند. قرار شده غیر از تیم‌هایی که در این چند سال به اسم مازندران در لیگ برتر حضور داشتند، یک تیم دیگر هم از این استان داشته باشیم، ظاهرا هیئت کشتی تهران هم به دنبال قطعی کردن حضور یک اسپانسر در مسابقات و تیمی جدید از این استان است. بانک شهر قهرمان سال گذشته هم که طبیعتا باتوجه به جلساتی که داشتند، در مسابقات حضور خواهند داشت اما بقیه تیم‌ها هنوز اقدام موثری انجام ندادند و بعد از برگزاری جام تختی موضوع لیگ برتر بیشتر در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/


12058116
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم فوتبال تراکتور با توافق طرفین از این تیم جدا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال از برگزاری دو دیدار تدارکاتی تیم ملی کشورمان در فروردین ماه خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پرسپولیس گفت: هر کسی فکر می‌کند نمی‌تواند به پرسپولیس کمک کند و شرایط روحی خوبی ندارد می‌تواند برود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بارسلونا با شکست برابر خیرونا در هفته بیست‌وچهارم لالیگا، صدر جدول را به رئال مادرید واگذار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» الوحده امارات در حضور چند دقیقه‌ای مبین دهقان برابر الهلال با نتیجه دو بر یک شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم ملی فوتسال ایران معتقد است که سطح تیم‌های آسیایی پیشرفت بالایی داشته است و دیگر تیم ضعیفی در جام ملت‌ها حضور ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده کشورمان در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلانوکورتینا در رشته مارپیچ کوچک در رده ۳۳ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با رد قوی شایعات درباره استعفای اوسمار، بر حمایت مدیریت باشگاه از کادر فنی و اعضای تیم تاکید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری قبل از بازی با الغرافه قطر حاضر نشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است