بین‌الملل 19:23 - 14 آذر 1400

اعتراض بلاروس به نقض حریم هوایی توسط اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت دفاع بلاروس روز یکشنبه اعلام کرد که وابسته نظامی اوکراین را در اعتراض به آنچه مینسک، نقض مکرر حریم هوایی بلاروس توسط هواپیماهای اوکراینی خواند، احضار کرده است.

وزارت دفاع بلاروس تاکید کرد: به وابسته نظامی اطلاع داده شد که طرف اوکراینی از گفتگو برای حل و فصل اختلافات اجتناب می‌کند که این موضوع بسیار نگران کننده است.

بلاروس روز شنبه اعلام کرد که یک بالگرد نظامی اوکراینی طی مانورهایی یک کیلومتری (۰.۶ مایلی) به داخل آسمان بلاروس پرواز کرده است. سخنگوی سرویس گارد مرزی اوکراین این اتهام را رد کرده است.

در واکنش به اعتراض مطرح شده از سوی بلاروس، ارتش اوکراین امروز اعلام کرد که پاسخی برای این اظهارات وزارت دفاع بلاروس ندارد.

لازم به ذکر است، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا قرار است روز سه‌شنبه تماس ویدئویی داشته و در خصوص جلوگیری از گسترده‌تر شدن تنش‌ها در منطقه گفتگو کنند.

کی یف و متحدانش در ناتو روسیه را به استقرار ده‌ها هزار نیرو در نزدیکی مرزهای اوکراین متهم می‌کنند که به گفته آنها ممکن است نشانه آماده سازی نیروهای نظامی برای حمله به اوکراین باشد. این در حالی است روسیه چنین اتهامی را را رد کرده است.


11351879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان امروز اعلام کردند که اسرائیل همچنان اشغالگری خود را در داخل خاک لبنان حفظ کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا از ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد آر فورد در دریای کارائیب بازدید کرد، اقدامی که در بحبوحه تنش با ونزوئلا مورد توجه قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اسرائیلی مدعی بازسازی توانمندی حزب‌الله شده و ادعا کردند که صبر رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا در این خصوص رو به اتمام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از ادامه مذاکرات با آمریکا برای نزدیک‌تر کردن مواضع دو طرف خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایلی از رئیس سابق موساد پخش شده که در آن ادعا کرده است که ماموران این سازمان در داخل خاک ایران به جذب نیرو و جمع‌آوری اطلاعات می‌پردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب اصلاحات انگلیس، با استناد به داده‌های جدید، اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۴ شاهد بزرگترین مهاجرت افراد از دهه ۱۹۲۰ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سیا تایید کرد: مهاجمی که شب گذشته دو عضو گارد ملی آمریکا را مجروح کرده، در گذشته با برخی آژانس‌های آمریکایی همکاری داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان گفت که حذف آفریقای جنوبی از اجلاس گروه ۲۰ به نفع آمریکا نیست و نفوذ واشنگتن را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان، قاطعانه اعلام کرد که وحدت ارضی چین خط قرمز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین با انتقاد شدید، صنعت خودروسازی اروپا را شکست‌خورده خواند و محصولات چینی را بهتر و ارزان‌تر از رقبای اروپایی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است