اقتصادی 17:40 - 16 مرداد 1401
دولت بنگلادش قیمت سوخت داخل را روز گذشته 50 درصد افزایش داد و وزیر انرژی کشور معتقد است که با توجه به وضعیت بازارهای جهانی چاره ای جز افزایش قیمت نداشته است.

بنگلادش قیمت نفت و بنزین را برای مردم بیش از 50 درصد افزایش داد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، بنگلادش قیمت سوخت را روز گذشته 50 درصد افزایش داد  اگرچه این اقدام برای سر و سامان دادن به وضعیت یارانه در این کشور است اما باعث افزایش قیمت ها شده که همواره بیش از 7 درصد بوده است.

این کشور جنوب آسیایی با اقتصاد بیش از 416 میلیارد دلار یکی از سریع الرشدترین اقتصادهای جهان در سالهای اخیر بوده است.

افزایش قیمت انرژی و غذا در جهان بواسطه جنگ اوکراین و روسیه این کشور را مجبور کرده که به دنبال گرفتن تسهیلات و وام از آژانس های جهانی ازجمله صندوق بین المللی پول باشد.

وزیر منابع معدنی و انرژی این کشور در بیانیه ای اعلام کرده که قیمت نفت با رشد 51.2 درصد افزایش به 130 تاکا معادل 1.38 دلار در لیتر افزایش یافته است و نیز قیمت بنزین با اکتان 95 هم رشد 51.7 درصدی  داشته و به 135 تاکا افزایش یافته  و گازوئیل و نفت سفید هم افزایش های 42.5 درصدی را داشته اند.

وزیر انرژی بنگلادش با بیان اینکه حجم فروش نفت این کشور در شش ماهه منتهی به جولای 8 میلیارد دلار کاهش یافته است، تاکید کرد با شرایط بازارهای جهانی افزایش قیمت انرژی در داخل غیر قابل اجتناب بود.

ناسرول حمید افزوده است با اینکه می دانیم تحمل این قیمت ها برای برخی سخت است اما گزینه دیگری نداشتیم و مردم باید در این زمینه صبور باشند.

وی در عین حال تاکید کرده است که اگر قیمت انرژی جهانی کاهش یابد قیمت های داخل را نیز کاهش خواهد داد.

بر اساس این گزارش تورم 9 ماهه بنگلادش 6 درصد بوده که این رقم در ماه جولای به 7.48 درصد رسیده است که فشار بر بخش طبقات پایین را بیشتر کرده و اعتراضات اجتماعی را افزوده است.

پیش از این دولت قیمت گازوئیل و نفت سفید را در ماه نوامبر 23 درصد افزایش داده بود و 30 درصد هم کرایه حمل و نقل را بیشتر کرده بود.

انتهای پیام/


11647808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کاشت مو به عنوان یک جراحی تخصصی در سال‌های اخیر در بین افراد دچار ریزش مو تحت تأثیر قرار گرفته و مقبولیت بیشتری پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در هفته پایانی آبان با روندی افزایشی هم‌زمان با سردتر شدن هوا به مرز سه میلیارد مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صورتحساب الکترونیکی شاهد کاهش فرار‌های مالیاتی در کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برای بعضی‌ها، حلقه روی گردن یعنی حفظ یک تعهد عاطفی در نزدیک‌ترین فاصله به قلب. برای بعضی دیگر، یادبودی از یک عزیز از دست‌رفته است که فقط با لمس همان حلقه آرام می‌گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای تامین برق پایدار در تابستان سال آینده بالغ بر ۱۱۱ هزار مگاوات پروژه تعمیرات و بهینه‌سازی نیروگاهی پیش‌بینی شده است که این تعمیرات از آخر شهریور ماه آغاز ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با اشاره به افزایش روند مبادلات ایران و روسیه، گفت: حجم قابل توجهی از نهاده‌های دامی با منشأ روسی در بنادر شمالی کشور ذخیره شده که گامی مهم در جهت تقویت امنیت غذایی و پاسخگویی به نیاز‌های داخلی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازوکار گواهی سپرده خودرو به خریداران امکان می‌دهد به‌صورت تدریجی و هوشمندانه مالک خودرو شوند؛ مصرف کننده‌ای که با خرید مرحله‌به‌مرحله اوراق و تکمیل ۱۰ هزار گواهی به حد نصاب رسیده بود، توانست پیش از موعد رسمی خودرو خود را تحویل بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در آبان ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۴۰.۴ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۵ واحد درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از نیمه دوم آذرماه هنوز ابهامات بسیاری زیادی در اجرای این طرح وجود دارد که یکی از مهم‌ترین ابهامات مربوط به خودرو‌های نوشماره است که سهمیه بنزین آنها حذف شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است