اقتصادی 17:40 - 16 مرداد 1401
دولت بنگلادش قیمت سوخت داخل را روز گذشته 50 درصد افزایش داد و وزیر انرژی کشور معتقد است که با توجه به وضعیت بازارهای جهانی چاره ای جز افزایش قیمت نداشته است.

بنگلادش قیمت نفت و بنزین را برای مردم بیش از 50 درصد افزایش داد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، بنگلادش قیمت سوخت را روز گذشته 50 درصد افزایش داد  اگرچه این اقدام برای سر و سامان دادن به وضعیت یارانه در این کشور است اما باعث افزایش قیمت ها شده که همواره بیش از 7 درصد بوده است.

این کشور جنوب آسیایی با اقتصاد بیش از 416 میلیارد دلار یکی از سریع الرشدترین اقتصادهای جهان در سالهای اخیر بوده است.

افزایش قیمت انرژی و غذا در جهان بواسطه جنگ اوکراین و روسیه این کشور را مجبور کرده که به دنبال گرفتن تسهیلات و وام از آژانس های جهانی ازجمله صندوق بین المللی پول باشد.

وزیر منابع معدنی و انرژی این کشور در بیانیه ای اعلام کرده که قیمت نفت با رشد 51.2 درصد افزایش به 130 تاکا معادل 1.38 دلار در لیتر افزایش یافته است و نیز قیمت بنزین با اکتان 95 هم رشد 51.7 درصدی  داشته و به 135 تاکا افزایش یافته  و گازوئیل و نفت سفید هم افزایش های 42.5 درصدی را داشته اند.

وزیر انرژی بنگلادش با بیان اینکه حجم فروش نفت این کشور در شش ماهه منتهی به جولای 8 میلیارد دلار کاهش یافته است، تاکید کرد با شرایط بازارهای جهانی افزایش قیمت انرژی در داخل غیر قابل اجتناب بود.

ناسرول حمید افزوده است با اینکه می دانیم تحمل این قیمت ها برای برخی سخت است اما گزینه دیگری نداشتیم و مردم باید در این زمینه صبور باشند.

وی در عین حال تاکید کرده است که اگر قیمت انرژی جهانی کاهش یابد قیمت های داخل را نیز کاهش خواهد داد.

بر اساس این گزارش تورم 9 ماهه بنگلادش 6 درصد بوده که این رقم در ماه جولای به 7.48 درصد رسیده است که فشار بر بخش طبقات پایین را بیشتر کرده و اعتراضات اجتماعی را افزوده است.

پیش از این دولت قیمت گازوئیل و نفت سفید را در ماه نوامبر 23 درصد افزایش داده بود و 30 درصد هم کرایه حمل و نقل را بیشتر کرده بود.

انتهای پیام/


11647808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، صنعت دکوراسیون داخلی در ایران وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ مرحله‌ای که در آن، انتخاب متریال صرفاً بر اساس ظاهر یا قیمت انجام نمی‌شود و کیفیت و دوام به معیار‌های اصلی تصمیم‌گیری تبدیل شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه شاهد ورود سامانه بارشی جدید به کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: علی رغم پرداخت ارز ترجیحی به واردات نهاده های دامی، اما اثر آن در مرغ و تخم‌مرغ کمتر از ۱۰ درصد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمع معاملات انجام شده در بازار ارز تجاری کشور طی روز چهارشنبه - ۱۷ دی- به رقم قابل توجه ۲۹۸ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت و وزارت صمت مصمم هستند یارانه مورد نیاز بخش‌های آسیب‌پذیر تولید و صنعت را به صورت هدفمند تامین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی تأکید کرد که بارورسازی ابر‌ها به‌طور علمی مورد تأیید بوده و نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری منابع آب کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم، بر تأمین به موقع اقلام مورد نیاز شهروندان و نظارت ویژه بر توزیع و قیمت کالا‌های اساسی و پرمصرف تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است