اقتصادی 17:40 - 16 مرداد 1401
دولت بنگلادش قیمت سوخت داخل را روز گذشته 50 درصد افزایش داد و وزیر انرژی کشور معتقد است که با توجه به وضعیت بازارهای جهانی چاره ای جز افزایش قیمت نداشته است.

بنگلادش قیمت نفت و بنزین را برای مردم بیش از 50 درصد افزایش داد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، بنگلادش قیمت سوخت را روز گذشته 50 درصد افزایش داد  اگرچه این اقدام برای سر و سامان دادن به وضعیت یارانه در این کشور است اما باعث افزایش قیمت ها شده که همواره بیش از 7 درصد بوده است.

این کشور جنوب آسیایی با اقتصاد بیش از 416 میلیارد دلار یکی از سریع الرشدترین اقتصادهای جهان در سالهای اخیر بوده است.

افزایش قیمت انرژی و غذا در جهان بواسطه جنگ اوکراین و روسیه این کشور را مجبور کرده که به دنبال گرفتن تسهیلات و وام از آژانس های جهانی ازجمله صندوق بین المللی پول باشد.

وزیر منابع معدنی و انرژی این کشور در بیانیه ای اعلام کرده که قیمت نفت با رشد 51.2 درصد افزایش به 130 تاکا معادل 1.38 دلار در لیتر افزایش یافته است و نیز قیمت بنزین با اکتان 95 هم رشد 51.7 درصدی  داشته و به 135 تاکا افزایش یافته  و گازوئیل و نفت سفید هم افزایش های 42.5 درصدی را داشته اند.

وزیر انرژی بنگلادش با بیان اینکه حجم فروش نفت این کشور در شش ماهه منتهی به جولای 8 میلیارد دلار کاهش یافته است، تاکید کرد با شرایط بازارهای جهانی افزایش قیمت انرژی در داخل غیر قابل اجتناب بود.

ناسرول حمید افزوده است با اینکه می دانیم تحمل این قیمت ها برای برخی سخت است اما گزینه دیگری نداشتیم و مردم باید در این زمینه صبور باشند.

وی در عین حال تاکید کرده است که اگر قیمت انرژی جهانی کاهش یابد قیمت های داخل را نیز کاهش خواهد داد.

بر اساس این گزارش تورم 9 ماهه بنگلادش 6 درصد بوده که این رقم در ماه جولای به 7.48 درصد رسیده است که فشار بر بخش طبقات پایین را بیشتر کرده و اعتراضات اجتماعی را افزوده است.

پیش از این دولت قیمت گازوئیل و نفت سفید را در ماه نوامبر 23 درصد افزایش داده بود و 30 درصد هم کرایه حمل و نقل را بیشتر کرده بود.

انتهای پیام/


11647808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته آینده تا پایان هفته همزمان با کاهش دما شاهد افزایش غِلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است