ورزشی 22:52 - 06 مهر 1399
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید تعویض‌های گل‌محمدی در دیدار برابر السد روند بازی را تغییر داد.

خان‌محمدی: تعویض‌های گل‌محمدی روند بازی با السد را تغییر داد

حسن خان‌محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیروزی پرسپولیس برابر السد قطر اظهار کرد: شروع بازی از نظر فنی خوب نبود. دو تیم در تلاش بودند یکدیگر را بشناسند. پرسپولیس سعی داشت در همان دقایق ابتدایی از سمت چپ و راست و کناره‌ها روی دروازه السد فشار بیاورد که در این امر موفق بود. یاران السد هم به دنبال این بودند که از پشت هافبک‌های استفاده کنند و موقعیت گل ایجاد کنند که آنها هم نشان دادند در این امر تمرینات خوبی داشته‌اند. اگر با دقت نگاه کنید دو تیم در تاکتیک خوب موفق بودند چون در همان نیمه اول موقعیت‌های گلی ایجاد شد. 

وی افزود: در نیمه دوم پرسپولیس بهتر عمل کرد. شاگردان گل‌محمدی با همان تاکتیک نیمه اول سعی داشتند باز هم فرصت گلزنی ایجاد کنند که در این امر بهتر از نیمه اول کار کردند و چند فرصت بسیار خوب برای پرسپولیس ایجاد کرد. البته السد هم تاکتیک‌هایی برای نیمه دوم داشت که با هوشمندی بازیکنان پرسپولیس آنها فرصت چندانی به دست نیاوردند. پرسپولیس حقش پیروزی بود و در انتهای بازی هم به حقش رسید. 

او در ادامه تصریح کرد: گل‌محمدی در چند بازی آخر به خوبی تیم را هماهنگ کرده است. البته باید بپذیریم که فشردگی بازی‌ها بازیکنان را خسته کرده است. در بازی السد هم این موضوع مشخص بود. در دقایق میانی نیمه دوم همه منتظر تعویض بودند تا تیم جان تازه‌ای بگیرد. همین اتفاق هم رخ داد و با چند تعویض روند بازی به سود پرسپولیس تغییر کرد. 

خان‌محمدی درباره گلزنی عیسی آل‌کثیر هم گفت: آل‌کثیر بازیکن بسیار خوبی است که می‌تواند مشکلات پرسپولیس را در خط حمله برطرف کند. او هم با پا خوب کار می‌کند و هم قدرت سر زنی بالایی دارد. قطعا در بازی‌های آینده عملکرد بهتری از این مهاجم خواهیم دید.

انتهای پیام


10737128
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش شایسته هی بال کشورمان با پیروزی ارزشمند ۷ بر ۳ در مقابل حریف بریتانیایی به دیدار نهایی راه پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌بندی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ انجام شد و ایران حریفان خود را در مرحله گروهی شناخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون بسکتبال می‌گوید مجوز انتقال سینا واحدی به تیم فیلیپینی ربطی به باشگاه نفت ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی‌گیر سرشناس ترکیه‌ای، با پذیرش درخواست تجدیدنظر در دادگاه داوری ورزش (CAS)، محرومیت ۴ ساله خود را به ۱۸ ماه کاهش داد و از اول ژانویه سال ۲۰۲۶ (دی ماه ۱۴۰۴) مجاز به بازگشت به تشک کشتی خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم‌های استقلال و تراکتور ایران را جریمه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان ورزشگاه پارس باید ایرادات ورزشگاه خود را هر چه زودتر حل کنند تا خطر از دست رفتن میزبانی، فجر سپاسی را تهدید نکند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل باشگاه استقلال خوزستان گفت: در لیگ برتر مقابل پرسپولیس با تمام قدرت حاضر خواهیم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت صابر کاظمی ملی پوش والیبال ایران، وزیر ورزش، کمیته ملی المپیک و برخی از فدراسیون‌ها این ضایعه دردناک را به خانواده این بازیکن و جامعه ورزش تسلیت گفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در نشست تخصصی با فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: این رشته باید با شتاب بیشتری به سبد مدال آوری اضا فه شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رقابت‌های جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵ ، سه نماینده کشورمان به مصاف حریفان خود رفتند که حاصل آن دو تساوی و یک شکست بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است