علمی فناوری 15:54 - 25 فروردین 1400
انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف، وبینار «آشنایی با گواهینامه های هوانوردی B۱ & B» را برگزار می‌کند.

وبینار «آشنایی با گواهینامه های هوانوردی B۱ & B» برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، برای بسیاری از علاقه مندان به هوافضا و صنعت هوانوردی این پرسش وجود دارد که چگونه می توان وارد حوزه تعمیر و نگهداری هواپیماها شد. شرایط آن چیست و به چه مهارت هایی نیاز دارد؟

این وبینار با محوریت آشنایی با این گواهینامه‌های فنی و آشنایی با امتحانات لازم و کسب مدرک‌های فوق به بررسی "آشنایی کلی با دوره های فنی B۱ و B۲"، "آشنایی با امتحانات لازم برای B۱ و B۲" و "نحوه گرفتن این دو گواهینامه" می‌پردازد.

 این برنامه با حضور وارائه مهندس  بیژن شریفی ـ مهندس مکانیک تعمیر و نگهداری هواپیما در ایران‌ایر و افسر مدیریت ایمنی ایران‌ایر در مهرآباد، روز پنجشنبه ٢۶ فروردین ساعت ۱۷ به صورت برخط برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه به لینک https://evnd.co/Qmpz۳ مراجعه کنند.

انتهای پیام


11025872
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان؛ رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های مواد پیشرفته و فرایند‌های نوین فرآوری مواد» را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از آمادگی مدارس برای اسکان زائران شهید سلیمانی در شهر کرمان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصاحبه علمی پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت در نامه‌ای به دکتر پزشکیان، خواستار کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی به نصف ظرفیت سال ۱۴۰۴ شد. درخواستی که ظرفیت‌های پزشکی و دندانپزشکی را به ظرفیت سال ۱۴۰۰ برمی‌گرداند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که افزایش مصرف گاز خانگی در فصل زمستان موجب تشدید ناترازی انرژی و قطع گاز صنایع و نیروگاه‌ها می‌شود، یک پلتفرم هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی برای پایش، تحلیل و بهینه‌سازی مصرف گاز مشترکان خانگی طراحی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر آغاز «گام دوم نهضت توسعه عدالت آموزشی» از تغییر رویکرد مدرسه‌سازی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تولید یک شرکت دانش‌بنیان، از تولید و عرضه داروی اوندیشن برای بیماران مبتلا به آتروفی عضلانی نخاعی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پژوهشگاه فضایی ایران از پرتاب موفق سه ماهواره سنجشی جدید خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پژوهشگاه فضایی ایران گفت: ۳ ماهواره‌ای که فردا پرتاب می‌شوند، ماهواره‌های سنجشی هستند که داده‌های تصویری را مخابره خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بیماری‌ها میان انسان و حیوان مشترک هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است