علمی فناوری 15:16 - 19 اردیبهشت 1400

۱۴ دستگاه مورد نیاز در صنعت شیشه و بلور بومی سازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، سید محمد مسعود صدر قاینی مدیر عامل شرکت مشاوره و طراحی، تولید و نصب ماشین آلات گفت: با توجه به اینکه بسیاری از ماشین آلات صنعتی در صنایعی مانند تولید شیشه و بلور و شیشه خودرو، از خارج از کشور وارد می‌شود، در صدد برآمدیم تا این تجهیزات را بومی سازی کنیم.

وی ضمن توضیح تلاش‌های صورت گرفته در طول یک دهه در این واحد تولیدی افزود: ابتدا کار را از زیرزمین یک خانه شروع کردیم و به تدریج، توانستیم آن را به یک شرکت دانش‌بنیان پویا و بالنده تبدیل کنیم، خوشبختانه امروزه توانسته‌ایم دستگاه‌های مختلف مورد نیاز در صنایع گوناگون را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم.

صدر قاینی با اشاره به تحقیقات صورت گرفته در این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: دستگاه‌های مختلف اتوماتیک CNC در صنعت شیشه پیش از این از کشورهای مانند آلمان و ترکیه وارد می‌شد. در این شرکت حدود ۱۴ دستگاه مختلف در این صنعت بومی‌سازی شده است.

این فعال دانش‌بنیان ضمن اشاره به وضعیت کلی این صنعت در حال حاضر گفت: یکی از دستگاه‌های ساخته شده، دستگاه CNC برای برش شیشه، با دقت ± است. این دستگاه نیز قبلاً از کشورهای مانند آلمان وارد می‌شد، اما با همت جوانان متخصص ایرانی در واحد تحقیق و توسعه این شرکت، توانستیم تا آن را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم. قیمت این دستگاه یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی است.

صدر قاینی در توضیح مشتریان بالقوه این شرکت دانش‌بنیان، افزود: در حال حاضر در کشور نزدیک به ۲۰ هزار کارگاه شیشه‌سازی در ایران فعالیت می‌کنند، این کارگاه‌ها مشتری محصولات دانش‌بنیان هستند. با این همه متأسفانه علی‌رغم این که کیفیت کالای ایران ساخت هیچ چیزی از کالای مشابه خارجی کم ندارد، اما شرکت‌های بزرگ، نظیر خودروسازی‌ها، تمایلی به خرید کالای ایرانی ندارند و در تلاش هستند تا کالای خارجی وارد کنند.

مدیر عامل شرکت بیان کرد: دلیل اینکه شرکت‌های خودروسازی، دستگاه‌های لازم برای تولید شیشه‌های خودرو را از خارج، وارد می‌کنند، اختصاص ارز ارزان قیمت از سوی دولت‌ها به واردات اینگونه اقلام است. امیدوار هستیم با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و تصویب قوانین لازم در مجلس، جلوی واردات کالاهای صنعتی و فناورانه دارای نمونه مشابه داخلی گرفته شود.


11058920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری وزرای آموزش و پرورش و ارتباطات برای گسترش آموزش دیجیتال و اینترنت پر سرعت و با هدف ارتقای مهارت‌های فناورانه و بهره‌برداری از سکو‌های نوین آموزشی منعقد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با افزایش ظرفیت پزشکی خوابگاه استیجاری برای هزار دانشجو تامین شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: سازمان بین‌المللی IDP Education تاکنون توقف یا تعلیق آزمون آیلتس (IELTS) را به این سازمان به صورت رسمی اعلام نکرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: استفاده آموزشی از شبکه شاد برای معلمان و دانش‌آموزان رایگان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نمایشگاه ایران‌ساخت گفت: با تغییر سیاست‌های دوره سیزدهم، نمایشگاه ایران‌ساخت وارد مرحله تازه‌ای از توسعه صادرات محصولات فناورانه شده و برای نخستین بار حمایت از بیش از ۱۰ محصول های‌تک با توان ارزآوری بالا در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نان به عنوان اصلی‌ترین ماده غذایی در سفره ایرانیان، نقشی کلیدی در تأمین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد و شیوه خرید و نگهداری نان می‌تواند تأثیر بسزایی بر سلامت افراد داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فلوشیپ اندوسکوپی بینی و سینوس گفت: در روز‌هایی که شاخص آلودگی هوا ناسالم است، بیماران مبتلا به سینوزیت باید مراقبت‌های روزانه خود را جدی دنبال کنند تا از تشدید علائم جلوگیری شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اولویت حمایت همه‌جانبه از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه گفت: هیچ‌گونه محدودیت مالی یا اجرایی نباید مانع تأمین تجهیزات آموزشی، توانبخشی و کمک‌آموزشی دانش‌آموزان استثنایی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: امروز ۲۶ زمین چمن مصنوعی در مدارس استثنایی سراسر کشور افتتاح می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ تمدید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است