علمی فناوری 10:12 - 28 فروردین 1403
قطع پای جوان ۱۹ ساله بالگرد اورژانس هوایی استان تهران را به پرواز درآورد.

انتقال هوایی یک مصدوم نیازمند فوری دریافت خدمات فوق تخصصی

روز دوشنبه جوان ۱۹ ساله‌ای که در اطراف کرج حین انجام کار با دستگاه کشاورزی دچار قطع عضو از ناحیه زانوی پای راست شده بود که نیاز فوری به انتقال به مرکز پیوند عضو در کمترین پیدا می‌کند.

حوالی ساعت ۱۴:۲۵ درخواستی مبنی بر انتقال هوایی این مصدوم که نیازمند فوری دریافت خدمات فوق تخصصی جهت پیوند عضو بود از واحد EOC اورژانس استان البرز به سازمان اورژانس استان تهران اعلام شد.

 بلافاصله پس از هماهنگی‌های لازم بالگرد اورژانس هوایی استان تهران به پرواز درآمد و پس از ۲۴ دقیقه در کرج به زمین نشست.

مصدوم توسط آمبولانس کرج به پد عظیمیه منتقل سپس توسط بالگرد استان تهران از این پد به پرواز و در ساعت ۱۵:۲۰ جوان حادثه دیده به صورت هوشیار و با علائم حیاتی پایدار در ساعت ۱۵:۲۰ به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران منتقل شد.


12047790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که کلاس‌های دروس نظری و جلسات جبرانی خود را در هفته آینده (۱۴ تا ۱۷ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است