ورزشی 22:34 - 14 مهر 1403
تیم‌های منچسترسیتی و آرسنال با پیروزی مقابل حریفان در یک امتیازی لیورپول باقی ماندند.

منچسترسیتی و آرسنال در تعقیب لیورپول باقی ماندند+ فیلم

در ادامه مسابقات هفته هفتم لیگ برتر انگلیس، امشب ۶ دیدار دیگر برگزار شد که در مهمترین مسابقات تیم‌های مدعی منچسترسیتی و آرسنال حریفان خود را شکست دادند.

 منچسترسیتی به مصاف فولام رفت که این بازی با نتیجه ۳ بر ۲ به سود منچسترسیتی به پایان رسید. در این بازی ابتدا فولام در دقیقه ۲۶ توسط پریرا به گل اول دست پیدا کرد.

در دقیقه ۳۲ منچسترسیتی توسط متئو کواچیچ به گل تساوی دست پیدا کرد. در نهایت نیمه اول با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید.

در نیمه دوم و در دقیقه ۴۷ منچسترسیتی توانست باز هم توسط کواچیچ به گل دوم دست پیدا کند. منچسترسیتی در دقیقه ۸۲ توسط دوکو به گل سوم رسید. در دقیقه ۸۸ مونیو گل دوم فولام را درون دروازه رقیب جای داد. در نهایت بازی ۳ بر ۲ به سود منچسترسیتی به پایان رسید.  

آرسنال هم به مصاف ساوتهمپتون رفت که این بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود آرسنال به پایان رسید. شاگردان آرتتا در این بازی از ابتدای نیمه سعی در باز کردن دروازه حریف داشتند و دروازه را به توپ بسته بودند. این تیم چند موقعیت گلزنی به دست آورد که راهی به دروازه نداشت. آرسنال توپ و میدان را در اختیار داشت، با این وجود هر چه زد به در بسته خورد و در چند صحنه رمسدیل مانع از باز شدن دروازه شد.

 در نهایت نیمه اول با نتیجه بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم آرسنال تیم برتر میدان بود و چند موقعیت گلزنی به دست آورد، با این وجود در دقیقه ۵۵ ساوتهمپتون توسط کامرون آرچر به گل برتری دست پیدا کرد. در دقیقه ۵۸ کای هاورتز موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند. آرسنال دست بردار نبود.

 این بار مارتینلی در دقیقه ۶۸ گل برتری را به تیم لندنی هدیه داد. در دقیقه ۸۸ بوکایو ساکا تیر خلاص را بر پیکر ساوتهمپتون شلیک کرد و در نهایت بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود آرسنال به پایان رسید.

آرسنال و منچسترسیتی پیش از این بازی با ۱۴ امتیاز در رده‌های دوم و سوم قرار داشتند و پس از پیروزی در این بازی‌ها با ۱۷ امتیاز و یک امتیاز کمتر از لیورپول، رده‌های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

نتایج سایر دیدارها:

برنتفورد ۵ - ۳ ولورهمپتون

لسترسیتی ۱ - ۰ بورنموث

وست هم یونایتد ۴ - ۱ ایپسوویچ تاون

اورتون ۰ - ۰ نیوکاسل


12100986
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در بازی فینال تورنمنت چهار جانبه العین امارات امشب به مصاف یکدیگر می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی هلند خواستار بهبود عملکرد بازیکنانش در جام جهانی ۲۰۲۶ شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زهرا نجفی در مسابقات دوومیدانی ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی (ریاض ۲۰۲۵) به عنوان چهارمی پرتاب نیزه رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جدیدترین رتبه‌بندی برترین‌های پینگ‌پنگ بازان دنیا، ندا شهسواری پس از درخشش در بازی‌های کشور‌های اسلامی با صعودی ۹۵ پله‌ای به جایگاه ۱۳۳ دنیا رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی «الف» والیبال ساحلی ایران با غلبه بر استرالیا به سومین برد متوالی خود در بازی‌های المپیک ناشنوایان دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی آلمان صعود تیمش به جام جهانی را سزاوارانه توصیف کرد و عملکرد شاگردانش را ستود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم فرانسوی الاتحاد به جدایی از این تیم واکنش نشان داد. او تاکید کرد که تا ۴۰ سالگی می‌تواند فوتبال بازی کند و دوست دارد که به حضورش در الاتحاد ادامه دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پاری‌سن‌ژرمن به درخواست مالی‌ام‌باپه واکنش نشان داد تا تنش حقوقی بین دو طرف علنی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته نخست مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی (BT ۵۰) دیشب با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم گرانقیمت منچستریونایتد که در تابستان جذب شد به خاطر آسیب‌دیدگی تا یک ماه نمی‌تواند این تیم را همراهی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است