فرهنگی‌هنری 15:56 - 24 مرداد 1403
ارکستر سمفونیک ملبورن استرالیا، اجرای یک پیانیست را به دلیل حمایتش از مردم فلسطین و مصاحبه علیه رژیم صهیونسیتی لغو کرد.

لغو اجرای یک پیانیست به دلیل حمایت از فلسطین

ارکستر سمفونیک ملبورن (MSO) رسیتال آتی پیانیست تحسین شده جیسون گیلهام را پس از اظهار نظر وی در مورد جنگ غزه لغو کرد.

او روز یکشنبه یک قطعه را در یک نمایش تالار ارکستر سمفونیک ملبورن اجرا کرد که توسط آهنگساز دیگری به عنوان ادای احترام به مطبوعات فلسطین نوشته شده است.

این موسیقی‌دان بریتانیایی-استرالیایی قرار بود روز پنج‌شنبه دوباره روی صحنه برود، اما مسئولان ارکستر سمفونیک گفته‌اند که پس از معرفی این قطعه توسط گیلهام با بیان اینکه اسرائیل بیش از ۱۰۰ روزنامه‌نگار را کشته است، درباره این موضوع تجدیدنظر می‌کنند.

سخنگوی گیلهام به ای بی سی گفت: در مورد تصمیم برای کنار گذاشتن او به دلیل احترام به ارکستر سمفونیک ملبورن و رابطه مستمرش با آن‌ها اظهار نظر نخواهد کرد.

گیلهام که در وب سایت ارکستر سمفونیک ملبورن به عنوان «یکی از بهترین پیانیست‌های نسل خود» معرفی شده است، در استرالیا متولد شده اما در انگلستان زندگی می‌کند.

او در کنسرت روز یکشنبه در سالن ایواکی، مجموعه‌ای از آثار از بتهوون تا شوپن را اجرا کرد.

گیلهام قبل از شروع قطعه حمایت از فلسطین گفت: در ۱۰ ماه گذشته، اسرائیل بیش از ۱۰۰ روزنامه نگار فلسطینی را کشته است.

او گفت: هدف این اقدام هدفمند، برخی از روزنامه‌نگاران برجسته بوده‌اند که با وسایل نقلیه مطبوعاتی مشخص و یا جلیقه‌هایی با آرم مطبوعات در حال حرکت بودند.

او ادامه داد: کشتن خبرنگاران در حقوق بین‌الملل یک جنایت جنگی است و برای جلوگیری از مستندسازی و پخش جنایات جنگی در جهان انجام می‌شود.

ارکستر سمفونیک ملبورن در ایمیلی به مشتریان خود اظهار کرد: آن‌ها از اظهارات گیلهام چشم‌پوشی کرده‌اند، اما او آن‌ها را در «وضعیت دشواری» قرار داده است.

این بیانیه اعلام کرده است: ارکستر سمفونیک ملبورن استفاده از صحنه خود را به عنوان بستری برای بیان نظرات شخصی تأیید نمی‌کند.

کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران، یک سازمان مستقل است که آزادی مطبوعات را ترویج می‌کند، گزارش می‌دهد که ۱۱۳ نفر از حدود ۴۰ هزار کشته شده در جنگ غزه روزنامه‌نگار بودند.

سخنگوی ارکستر سمفونیک ملبورن در بیانیه‌ای که به رسانه‌های محلی داده است، گفت: اظهارات گیلهام فراتر از محدوده قراردادش بود.

این تصمیم واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است. گرگ بارنز، وکیل بلندپایه، گفت: لغو این اجرا «واقعاً وحشتناک» بود.

منبع: ایرنا


12082941
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما «ایران جان» را یک رویداد ملی با برکت دانست که هرچه پیش می‌رود بالنده‌تر می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صالحی‌امیری اعلام کرد: کشور‌های عضو اکو در آستانه ورود به مرحله‌ای نوین از هم‌افزایی فرهنگی، گردشگری و اقتصادی قرار گرفته‌اند و ایران آماده است نقش محوری در این روند ایفا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «خانواده جدید» از ۱۰ آذر، جایگزین مجموعه «شاهزاده جامیونگ» می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط‌عمومی بیمارستان محل بستری رضا امیرخانی اعلام کرد: با توجه به کمای دارویی القاشده، سطح هوشیاری رضا امیرخانی قابل ارزیابی نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سکوی پخش برنامه «بازمانده» پس از انتشار ویدئوی بدون مجوز از ساترا توقیف شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه روی ماه این بار به یک نذر خدمت از جانب پزشکان و پرستاران پرداخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هیأت داوران دو بخش جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن «زوتوپیا ۲» محصول شرکت دیزنی با فروش خیره‌کننده ۵۵۶.۴ میلیون دلاری در نخستین آخر هفته، نه‌تنها بزرگ‌ترین افتتاحیه جهانی سال ۲۰۲۵ را رقم زد، بلکه به موفق‌ترین افتتاحیه تاریخ انیمیشن در جهان و چین بدل شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه سیزدهم جمادی‌الثانی، سالروز وفات حضرت‌ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، فیلم سینمایی «ویلایی ها» از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین فراخوان سراسری کارتون و کاریکاتور «شکست ترمیم‌ناپذیر» منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است