ورزشی 18:06 - 21 آبان 1403
مهاجم تیم فوتبال بارسلونا در دیدار شب گذشته در هفته سیزدهم مقابل رئال سوسیداد مصدوم شد تا نتواند تیم ملی کشورش را در فیفادی همراهی کند.

لواندوفسکی لهستان را در فیفادی تنها گذاشت

دیدار تیم‌های فوتبال رئال سوسیداد و بارسلونا از هفته سیزدهم لالیگا از ساعت ۲۳:۳۰ یکشنبه شب در ورزشگاه آنوئتا برگزار شد که در نهایت این بازی با برتری رئال سوسیداد به پایان رسید.

بارسلونا شب گذشته دومین باخت خود را در لالیگا تجربه کرد، اما موضوع دیگر که کاتالان‌ها را نگران کرده، این است که رابرت لواندوفسکی در طول بازی چند بار احساس درد داشت و پس از پایان بازی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که این بازیکن مصدوم شده است و قادر نیست تیم ملی کشورش را همراهی کند.

اما این مصدومیت برای آبی‌اناری‌ها ضرری نخواهد داشت، چون در تعطیلات هستند و این بازیکن هم می‌تواند روند درمان خود را بهبود ببخشد. بیشترین آسیب را تیم ملی لهستان می‌بیند که مهاجم تراز اول خود را از دست داده است. فدراسیون فوتبال لهستان هم اعلام کرد که رابرت لواندوفسکی فیفادی پیش‌رو تیم ملی را همراهی نخواهد کرد.

این مهاجم آبی‌اناری‌ها پس از ۱۰ روز دوباره در اختیار کادرفنی تیم فوتبال بارسلونا قرار می‌گیرد.

منبع: ایرنا


12115706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتسال دانش‌آموزی پسران ایران در جام جهانی با نتیجه سه بر صفر از سد کرواسی عبور کرد و حریف برزیل میزبان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، انگلیس و فرانسه به برتری دست پیدا کردند و انگلیس با امتیاز کامل به جام جهانی رهسپار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده تکواندو ایران مبارزه نهایی را به نماینده عنوان دار ازبکستان واگذار کرد و به نشان نقره دست یافت تا پرونده تکواندو ایران در پایان روز دوم با ۷ مدال بسته شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۸۲+ کیلوگرم تکواندوی ایران به مدال طلای بازی‌های همبستگی اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۶۰- کیلوگرم ایران به مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش ووشو ایران با پیروزی در مبارزه فینال به مدال طلای این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو تیم ملی ووشو ایران با پیروزی برابر حریف مصری در مبارزه فینال، مدال طلای این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی را برگردن آویخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۵۱- کیلوگرم تکواندوی زنان ایران به مدال برنز بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سلسائوی اروپا در دیداری پرگل و کاملاً یک‌طرفه، ارمنستانِ نگون‌بخت را در هم شکست و جواز حضور در جام جهانی را دریافت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم سرمربی تیم ملی، مهدی قائدی و مهدی محبی به جمع ملی‌پوشان فوتبال ایران در العین اضافه خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است