سیاسی 10:45 - 02 مرداد 1403
مجلس برای تامین نظر شورای نگهبان با اعمال اصلاحاتی در طرح اصلاح نظام صنفی کشور موافقت کرد.

اصلاح طرح اصلاح قانون نظام صنفی در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۲ مرداد) مجلس گزارش کمیسیون اقتصادی در خصوص طرح اصلاح نظام صنفی را بررسی کردند و برای تامین نظر شورای نگهبان با اصلاحات صورت گرفته در این طرح موافقت کردند.

بر اساس اصلاحات صورت گرفته در ماده ۱ این طرح، در ماده ۱۲ قانون نظام صنفی کشور عبارت «در چهارچوب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار» بعد از عبارت «نسبت به اخذ مجوز کسبـ» اضافه می‌گردد و ماده ۲۷ این قانون به شرح ذیل اصلاح و یک تبصره تحت عنوان تبصره ۶ به آن اضافه می‌شود:

هر شخص حقیقی یا حقوقی بدون پروانه کسب دائم یا موقت به کسب بپردازد هم زمان با صدور اخطاریه با مهلت ۲۰ روزه به جریمه نقدی معادل ۱۰ میلیون ریال محکوم و مبلغ مذکور به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز می‌شود. در صورت عدم اخد پروانه در مهلت مذکور محل کسب از طریق فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مهر و موم و پلمب می‌شود.

در خصوص موارد مجوز‌های تایید محور این مهلت وجود ندارد و بلافاصله مهر و موم یا پلمب صورت می‌گیرد. جریمه مذکور هر ساله بر اساس نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به روز رسانی می‌شود.

تبصره ۶، به منظور تقویت همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تشکل‌های صنفی و شناسایی واحد‌های صنفی فاقد پروانه کسب و جبران هزینه‌های مربوط به مهر و موم یا پلمب یا فک مهر و موم یا پلمب با واحد‌های صنفی که به موجب قانون و مقررات نظام صنفی انجام می‌شود معادل ۱۰ درصد از مبلغ جریمه موضوع این ماده در اختیار این فرماندهی قرار می‌گیرد.


12075622
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با رد برداشت «رها شدن مردم توسط دولت» گفت: نرخ تورم فعلی حدود ۴۱ درصد بوده و افزایش قیمت‌ها نتیجه ناترازی بانک‌ها و کسری بودجه است، نه عملکرد یک دولت خاص.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت، با تأکید بر نقش زنان در مدیریت، گفت: هر زن حاضر در لایه‌های مدیریتی باید بداند که به‌عنوان یک نماد نقش‌آفرینی می‌کند و حفظ ارزش‌ها و تعادل میان مسئولیت‌ها در این مسیر ضروری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور در مورد تبدیل روزمزدی به نظام کارمزدی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، بر ضرورت ارتقای همگرایی تهران و تفلیس، توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی برای تحقق ثبات و منافع متوازن در منطقه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اجرای فرایند گزیر بانک آینده با آرامش، شفافیت و روند اصولی انجام شد و نظام اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مجلس شورای اسلامی درخصوص امکان اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده به هیئت نظارت مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر هیئت نظارت استان تصمیم‌گیرنده است و فرصت اعتراض داوطلبان به هیئت نظارت مرکزی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسئولان باید شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا مردم به زندگی عادی خود برسند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تا امروز حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی وارد مدار شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خدمات دستگاه‌های اجرایی، ارتقای امنیت سایبری و پیش‌بینی زیرساخت‌های جایگزین و پشتیبان، از الزامات اساسی اجرای موفق این طرح ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در زمینه فناوری‌های نوظهور، تحدید تشکیلاتی ندارد بلکه دنبال نگهداشت و جذب نیرو و حل مشکلات آنها است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است