سیاسی 12:45 - 07 خرداد 1402

بیانیه نمایندگان برای تحقق فرمایشات رهبر انقلاب

به گزارش خبرنگار مهر، محسن دهنوی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۷ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه ۲۵۰ نفر از نمایندگان خطاب به مقام معظم رهبری پیرو فرمایشات ایشان در دیدار با نمایندگان مجلس را قرائت کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر رهبر انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای

سلام علیکم

چهارمین دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضرتعالی و لطف و عنایت خاصی که بذل فرموده اید ما را از طرفی شرمنده محبت تان کرد و از سویی موجب اطمینان و انگیزه نمایندگان مجلس شد تا به فضل و مدد الهی وظیفه‌ای که لحظه به لحظه سنگین‌تر شده است را بهتر از گذشته پیگیری کنیم.

لطف حضرتعالی به فرزندان خود در خانه ملت و اعطای دیگر باره مدال انقلابی به مجلس یازدهم و سایر اوصافی که بزرگوارانه و کریمانه به سربازان ناقابل خود اعطا فرمودید ما را در سال آخر مجلس یازدهم مصمم‌تر از روز اول تشکیل مجلس گرداند تا کارهای بزرگی که در مقابلمان قرار دارد را به نحو احسن به اتمام برسانیم و خلأها و قصورهایی که تاکنون در کار وجود داشته را جبران نمائیم.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از لطف و حمایت همیشگی حضرتعالی که ورای استحقاق ما ابراز فرموده اید بر یکایک خود فرض و واجب می‌دانیم اوامر مطروحه در فرمایشات را نصب العین اولویت و دستورکار خود قرار دهیم و تا حصول نتیجه دست از طلب برنداریم.

۱- یکی از مهم‌ترین شئون مجلس شورای اسلامی تقنین است و ما متعهدیم با رعایت جهت تعیین شده در سیاست‌های کلی و قانون اساسی بهترین راه‌ها برای حرکت در آن جهت را مشخص نماییم.

۲- خود را ملزم می‌دانیم قانون نویسی را به نحوی شفاف انجام دهیم که راه بر تاویل‌های ناصحیح و مغرضانه ببندیم و ناخواسته به تورم قوانین دامن نزنیم.

۳- در راستای تقنین اموری چون کارشناسی، اتقان، جامعیت، قابلیت اجرا، پیراستگی از اضافات، روزآمد، حافظ منافع ملی و متعارض نداشتن را پیش از آنکه یک امر به عنوان قانون به خود بگیرد سرلوحه کار خود قرار دهیم.

۴- شناخت مشکلات کشور و تقنین بر اساس آن و به منظور حل مشکلات مستمرا ادامه خواهد داشت و از وضع قوانینی که ارتباطی با مشکلات ندارد یا اولویت نیست، پرهیز خواهد شد.

۵- وضع قوانین راهبردی و اساسی که منحصر به یک موضوع و مقطع نیست استمرار می‌یابد، به خصوص در زمینه تحقق شعار سال و حل مسائل معیشتی اقدام خواهد شد.

۶- ما نمایندگان ملت به دور از روحیه اشرافی و طاغوتی خود را موظف به پاسخگویی، هم صحبتی و پیگیری اوامر و مطالبات مردم می‌دانیم و در این راستا خاضعانه سراپا گوش و در حد بضاعت و حدود اختیارات حل مسائل را دنبال خواهیم کرد.

۷- تلاش خواهیم کرد که نه دست رقیب بلکه دست رفیق را بالا ببریم که نمایندگان مردم همواره نشان دادند حامی دولت مردمی هستند، اما این حمایت قطعاً به معنای عدم نظارت و حمایت نیست که در این صورت رسالت نمایندگی زیر پا می‌رود و در استفاده از ابزارهای نظارتی موظفیم در کمال دقت و احتیاط که مبادا شائبه اذیت و سنگ اندازی پیش آید و تلقی نگاه تخریبی و رقیب پنداری به جای نگاه تقریبی ایجاد شود.

۸- نگاه همکاری و هم افزایی با قوه مجریه روزافزون خواهد بود و تا لحظه آخر و سعی و بنای قلبی ما بر انجام تکالیف نمایندگی و ایفای مسئولیت خود در این پیکر واحد یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

۹- اهتمام داریم حساسیت و لغزشگاه‌های سال آخر را بشناسیم و دچار و گرفتار آن نشویم و بتوانیم هر آنچه کمبود و کسری و خلأ تاکنون وجود داشته است، جبران کنیم.

۱۰- تلاش خواهیم کرد برای برنامه هفتم مهار تورم و رشد تولید با هماهنگی دولت اقدامات اساسی انجام دهیم تا ان شاء الله کارنامه‌ای در خور از مجلس انقلابی به جای گذاریم.

در انتها به روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و جمیع شهدا سلام و درود می‌فرستیم و از محضرتان التماس دعای خیر برای توفیق آشنایی و عمل به وظایف نمایندگی و خدمت خالصانه به مردم شریف ایران داریم.


11901847
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم از سوی رئیس‌جمهوری به دستگاه‌های اجرایی مرتبط ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ونزوئلا در تونس اعلام کرد که در ملاقات سفرای ایران و ونزوئلا، دو کشور بر همبستگی و حمایت متقابل از یکدیگر تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر ساختمان ایران‌اینترنشنال و خانه کارکنان و مهمانان صهیونیست آن توسط وزارت اطلاعات منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: امروز همکاری و همراهی سران و مسئولان قوا فرصتی مغتنم در راستای ایجاد رشد اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: مصمم هستیم که هر مسئله‌ای را که به مثابه تحریم داخلی مزاحمتی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است، اصلاح و رفع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ویژه پوتین در امور سوریه با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اجرای قانون، توجه به کار کارشناسی و عقلانیت را راه کوچک‌سازی دولت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: دانشگاه فرهنگیان باید احساس کند که همه امکانات در اختیار این دانشگاه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای از ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌های اسلامی روستا از ۲۴ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به مدت ۷ روز خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران از اتصال شبکه حمل‌ونقل ریلی ایران و عراق به عنوان یکی از مهم‌ترین محور‌های همکاری‌های فیمابین یاد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است