ورزشی 21:04 - 26 دی 1403
سازمان لیگ فدراسیون والیبال با صدور اطلاعیه‌ای از محرومیت تماشاگران گرگانی و اشد مجازات برای خاطیان دیدار پاس گرگان و شهرداری ارومیه خبر داد.

محرومیت تماشاگران پاس گرگان؛ اشد مجازات در انتظار خاطیان دیدار جنجالی والیبال

به نقل از سازمان لیگ فدراسیون والیبال، هفته نوزدهم مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر ایران امروز با حاشیه‌های همراه بود. در گرگان تیم پاس این شهر در سالن امام خمینی (ره) به مصاف تیم شهرداری ارومیه رفت که این دیدار در حالی که ۲ بر یک به سود پاس گرگان در جریان بود، در سِت چهار و در امتیاز ۱۲ بر ۱۱ به دلیل ورود تماشاگران و درگیری بازیکنان و مربیان ۲ تیم به زمین، ناتمام ماند تا شاهد اتفاقات تلخی در این رشته ورزشی باشیم تا حدی که موجب زخمی شدن برخی شد.

بعد از این اتفاق سازمان لیگ با صدور اطلاعیه‌ای نتیجه این دیدار را ناتمام اعلام و تماشاگران تیم پاس گرگان را به دلیل ورود به زمین مسابقه تا اطلاع ثانوی و تشکیل کمیته انضباطی از حضور در سالن مسابقه محروم کرد.

در این اطلاعیه تاکید شده است که در کمیته انضباطی تمامی ابعاد پرونده این بازی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و با خاطیان به شدت برخورد می‌شود و اشد مجازات در انتظار آنها خواهد بود.


12141571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است