علمی فناوری 08:58 - 21 مهر 1404
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، در خصوص نحوه تهیه فهرست ذخایر استراتژیک دارویی در کشور، توضیح داد.

فهرست ذخایر استراتژیک دارو چگونه تهیه می‌شود؟

باشگاه خبرنگاران جوان - اکبر عبدالهی‌اصل، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، گفت: ذخایر استراتژیک دارو در کشور برقرار است و شرایط فعلی تفاوت قابل توجهی با گذشته ندارد.

وی افزود: چالش‌های کنونی در زنجیره تأمین دارو، موضوع تازه‌ای نیست و بسیاری از محدودیت‌ها و مشکلات از سال‌های گذشته نیز وجود داشته است.

عبداللهی اصل با عنوان این مطلب که فهرست ذخایر استراتژیک دارو با مشاوره گروه‌های بالینی و فارماکولوژی تهیه شده است، ادامه داد: این فهرست، ترکیبی از ملزومات حیاتی تولید دارو‌ها را شامل می‌شود.

وی تاکید کرد: ذخایر استراتژیک دارو در شرایط بحران مورد استفاده قرار می‌گیرند و بنابراین اگر بتوانیم در شرایط فعلی نیاز‌ها را تأمین کنیم، در شرایط بحرانی‌تر نیز قادر به این کار خواهیم بود.

مدیرکل دارو به تأثیر اسنپ‌بک اشاره کرد و گفت: اسنپ‌بک در صنعت دارو یک رویداد قابل توجه است، اما بزرگترین ویژگی آن این است که چالش‌های آن جدید نیستند و بسیاری از محدودیت‌های تولید و واردات مواد اولیه، پیش از این نیز وجود داشته است.

وی افزود: تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد که با هماهنگی نهاد‌های مختلف و همکاری میان بخش‌های دولتی و خصوصی، صنعت دارو می‌تواند بحران‌ها را مدیریت کرده و نیاز‌های داخلی را تأمین کند.

عبداللهی اصل گفت: در شرایط فعلی، اولویت تمامی نهاد‌ها و سازمان‌ها تأمین دارو و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است. برخلاف شرایط عادی که هر بخش اولویت‌های خود را دارد، اکنون همراهی و تمرکز همگانی بر تأمین دارو‌های حیاتی ایجاد شده است.

منبع: مهر


12233919
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در میان زنان است، اما اگر در مراحل اولیه شناسایی شود، بالای ۹۰ درصد قابل درمان خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق مطالعات علمی، شیر مادر نقش محوری در حمایت از سیستم ایمنی نوزادان دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهند میزان بروز سرطان سینه در ایران حدود ۳۵ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر است و روند افزایشی آن ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رویداد ملی «جهان کودک» بستری برای شناسایی و حمایت از کسب‌وکارهای نوآور در حوزه کودک و خانواده فراهم کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو، اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های غذایی فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همراه اول امسال نیز با محوریت نوآوری، هوش مصنوعی، راهکار‌های هوشمند و تجربه‌های دیجیتال نو در جیتکس ۲۰۲۵ حضور دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم گفت: مقارنه ماه و مشتری، طلوع ماه در وضعیت تربیع آخر و درخشش دنباله‌دار لمون در آخرین شب‌های مهر، مهم‌ترین رویدادهای آسمان شب در هفته پیش رو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان علوم اعصاب معتقدند کاهش حافظه بر اثر افزایش سن، امری اجتناب‌ناپذیر نیست و برخی عادت‌های روزمره می‌تواند مغز را جوان نگه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، در خصوص نحوه تهیه فهرست ذخایر استراتژیک دارویی در کشور، توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان، در سطح جهانی، دو برند بزرگ آمریکایی و اروپایی در زمینه تولید کاتتر شریانی فعالیت دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است