فرهنگی‌هنری 23:14 - 12 آبان 1403
بازیگر سریال «هشت پا» گفت: وقتی در برنامه «شام ایرانی» شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند و حالا می‌خواهم خوانندگی را تجربه کنم.

سپند امیرسلیمانی خواننده می‌شود

سپند امیرسلیمانی، بازیگر تلویزیون در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: برنامه «هشت پا» که روز جمعه تمام شد. خداروشکر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. در یکی از پلتفرم‌ها در «لالایی» با حضور داریوش فرضیایی حضور دارم، که آن سریال هم دیده شده است. من بجز اینکه در کودکی کار کودک کرده بودم، در بزرگسالی قبل از «کلبه عمو پورنگ» کار کودک انجام نداده بودم. این نوع کار کردن دریچه‌ای تازه‌ای از سوی مخاطب به رویم گشود. چون برایم لذت‌بخش بود.

امیرسلیمانی خاطره‌ای از تجربه کار با کودک تعریف کرد و افزود: ما در دوران کرونا یک رفت و برگشتی به آن دنیا داشتیم! بعد من یک ماهی در بیمارستان بستری بودم. یک دختربچه سه ساله‌ای با صدای قشنگش یک ویس در صفحه شخصی‌ام گذاشت و گفته بود: اسم من فاطمه است و سه سالم است. از پارسال از فرشته مهربان لباس عروس خواستم. اما الان یک هفته است، که می‌گویم لباس نمی‌خواهم و فقط می‌خواهم حال شما خوب شود. متاسفانه نمی‌دانم چرا بعضی از همکارانم می‌گویند ما کار کودک بازی نمی‌کنیم! بنظرم آنها دریچه مهمی را به رویشان بستند. شما نگاه کنید از دهه ۱۹۶۰ که «تام و جری» ساخته شده و هنوز بچه‌ها آن را تماشا می‌کنند. 

این بازیگر تلویزیون در پاسخ به این سوال که گویا بدت نمی‌آید در حوزه اجرا فعالیت کنی؟ افزود: چرا، من امسال سال تحویل را در شبکه تهران اجرا کردم. البته خیلی نمی‌خواهم در طول سال درگیر کار اجرا باشم. چون من بازیگر هستم. انگار آدم بلاتکلیف بنظر می‌آید. مگر اینکه آن برنامه برنامه خودت باشد. الان کار مربوط به موسیقی را جدی گرفتم. من همیشه کار موسیقی می‌کردم، اما در برنامه‌های اخیر نظیر «شام ایرانی» که شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند. حالا می‌خواهم این عرصه را تجربه کنم. فکر کنم در آستانه پنجاه سالگی تغییری هم بدهیم بد نباشد. با یک گروه حرفه‌ای هم کار را آغاز کردیم. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12111832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه محفل در فضای مجازی یک میلیارد و چهل میلیون بازدید دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «از آبی کمرنگ تا سفید پررنگ» با گویندگی ۱۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی از راه‌اندازی «رادیو نیایش» در ماه مبارک رمضان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «آندور» با گویندگی ۵۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به طور رسمی در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بازیگران، ورزشکارانی حرفه‌ای هم هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی برنامه‌های متفاوتی را به مناسبت ماه رمضان پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا شهیدی‌فرد پس از چند سال دوری از آنتن تلویزیون، با برنامه «پریزاد» به اجرا بازگشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است