فرهنگی‌هنری 23:14 - 12 آبان 1403
بازیگر سریال «هشت پا» گفت: وقتی در برنامه «شام ایرانی» شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند و حالا می‌خواهم خوانندگی را تجربه کنم.

سپند امیرسلیمانی خواننده می‌شود

سپند امیرسلیمانی، بازیگر تلویزیون در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: برنامه «هشت پا» که روز جمعه تمام شد. خداروشکر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. در یکی از پلتفرم‌ها در «لالایی» با حضور داریوش فرضیایی حضور دارم، که آن سریال هم دیده شده است. من بجز اینکه در کودکی کار کودک کرده بودم، در بزرگسالی قبل از «کلبه عمو پورنگ» کار کودک انجام نداده بودم. این نوع کار کردن دریچه‌ای تازه‌ای از سوی مخاطب به رویم گشود. چون برایم لذت‌بخش بود.

امیرسلیمانی خاطره‌ای از تجربه کار با کودک تعریف کرد و افزود: ما در دوران کرونا یک رفت و برگشتی به آن دنیا داشتیم! بعد من یک ماهی در بیمارستان بستری بودم. یک دختربچه سه ساله‌ای با صدای قشنگش یک ویس در صفحه شخصی‌ام گذاشت و گفته بود: اسم من فاطمه است و سه سالم است. از پارسال از فرشته مهربان لباس عروس خواستم. اما الان یک هفته است، که می‌گویم لباس نمی‌خواهم و فقط می‌خواهم حال شما خوب شود. متاسفانه نمی‌دانم چرا بعضی از همکارانم می‌گویند ما کار کودک بازی نمی‌کنیم! بنظرم آنها دریچه مهمی را به رویشان بستند. شما نگاه کنید از دهه ۱۹۶۰ که «تام و جری» ساخته شده و هنوز بچه‌ها آن را تماشا می‌کنند. 

این بازیگر تلویزیون در پاسخ به این سوال که گویا بدت نمی‌آید در حوزه اجرا فعالیت کنی؟ افزود: چرا، من امسال سال تحویل را در شبکه تهران اجرا کردم. البته خیلی نمی‌خواهم در طول سال درگیر کار اجرا باشم. چون من بازیگر هستم. انگار آدم بلاتکلیف بنظر می‌آید. مگر اینکه آن برنامه برنامه خودت باشد. الان کار مربوط به موسیقی را جدی گرفتم. من همیشه کار موسیقی می‌کردم، اما در برنامه‌های اخیر نظیر «شام ایرانی» که شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند. حالا می‌خواهم این عرصه را تجربه کنم. فکر کنم در آستانه پنجاه سالگی تغییری هم بدهیم بد نباشد. با یک گروه حرفه‌ای هم کار را آغاز کردیم. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12111832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «اشک هور» روایت روز‌های پایانی زندگی شهید علی هاشمی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنندگان برنامه پانتولیگ توانستند به خوبی کلمات پانتولیگ را حدس بزنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کافه مستند موضوعی متفاوت درباره ماجراجویی یک کوهنورد با اراده را به نمایش می‌گذارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری» به زودی از شبکه افق پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر فصل دوم برنامه «جهت» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آثار پذیرفته شده بخش رادیوتئاتر چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر توسط هیات انتخاب این بخش معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ورزش سیما امروز جمعه ۵ دی‌ماه، با پخش برنامه تحلیلی «روی تور»، دیدار حساس تراکتور و شمس‌آذر و دو مسابقه از جام ملت‌های آفریقا، قاب متنوعی از والیبال و فوتبال داخلی و خارجی را تقدیم علاقه‌مندان می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آئین اختتامیه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» با معرفی برگزیدگان در پردیس تئاتر تهران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد بکری، بازیگر و فیلمساز برجسته فلسطینی و خالق مستند تأثیرگذار «جنین، جنین» که بخش مهمی از فعالیت هنری خود را به روایت رنج‌ها و تاریخ مردم فلسطین اختصاص داده بود، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مفهوم «جهاد تبیین» به عنوان ابزاری برای مقابله با جنگ شناختی و دروغ‌پراکنی دشمنان معرفی شده، برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی در ایران این مفهوم را به پوششی برای بازنشر محتوای مبتذل و غیراخلاقی تبدیل کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است