فرهنگی‌هنری 23:14 - 12 آبان 1403
بازیگر سریال «هشت پا» گفت: وقتی در برنامه «شام ایرانی» شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند و حالا می‌خواهم خوانندگی را تجربه کنم.

سپند امیرسلیمانی خواننده می‌شود

سپند امیرسلیمانی، بازیگر تلویزیون در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: برنامه «هشت پا» که روز جمعه تمام شد. خداروشکر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. در یکی از پلتفرم‌ها در «لالایی» با حضور داریوش فرضیایی حضور دارم، که آن سریال هم دیده شده است. من بجز اینکه در کودکی کار کودک کرده بودم، در بزرگسالی قبل از «کلبه عمو پورنگ» کار کودک انجام نداده بودم. این نوع کار کردن دریچه‌ای تازه‌ای از سوی مخاطب به رویم گشود. چون برایم لذت‌بخش بود.

امیرسلیمانی خاطره‌ای از تجربه کار با کودک تعریف کرد و افزود: ما در دوران کرونا یک رفت و برگشتی به آن دنیا داشتیم! بعد من یک ماهی در بیمارستان بستری بودم. یک دختربچه سه ساله‌ای با صدای قشنگش یک ویس در صفحه شخصی‌ام گذاشت و گفته بود: اسم من فاطمه است و سه سالم است. از پارسال از فرشته مهربان لباس عروس خواستم. اما الان یک هفته است، که می‌گویم لباس نمی‌خواهم و فقط می‌خواهم حال شما خوب شود. متاسفانه نمی‌دانم چرا بعضی از همکارانم می‌گویند ما کار کودک بازی نمی‌کنیم! بنظرم آنها دریچه مهمی را به رویشان بستند. شما نگاه کنید از دهه ۱۹۶۰ که «تام و جری» ساخته شده و هنوز بچه‌ها آن را تماشا می‌کنند. 

این بازیگر تلویزیون در پاسخ به این سوال که گویا بدت نمی‌آید در حوزه اجرا فعالیت کنی؟ افزود: چرا، من امسال سال تحویل را در شبکه تهران اجرا کردم. البته خیلی نمی‌خواهم در طول سال درگیر کار اجرا باشم. چون من بازیگر هستم. انگار آدم بلاتکلیف بنظر می‌آید. مگر اینکه آن برنامه برنامه خودت باشد. الان کار مربوط به موسیقی را جدی گرفتم. من همیشه کار موسیقی می‌کردم، اما در برنامه‌های اخیر نظیر «شام ایرانی» که شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند. حالا می‌خواهم این عرصه را تجربه کنم. فکر کنم در آستانه پنجاه سالگی تغییری هم بدهیم بد نباشد. با یک گروه حرفه‌ای هم کار را آغاز کردیم. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12111832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» اثر میثم امیری که روایت روزنگار جنگ دوازده روزه ایران و اسرائیل را در قالب رخدادنگاری میدانی ثبت کرده است، عصر بیست و ششم آبان در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: ایران تنها یک خاک نیست؛ یک روح و یک معناست. صیانت از این هویت مشترک مسئولیت تک‌تک ماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست رسانه‌ای و رونمایی از پوستر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت همزمان با تجلیل از خانواده سردار شهید حاجی‌زاده برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری از ساخت بزرگ‌ترین موزه ایران در استان اصفهان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سال گذشته ۷۰۰ رویداد گردشگری در کشور برگزار شد، اما از ابتدای امسال تاکنون یک‌هزار رویداد برگزار شده و تعداد این برنامه‌ها تا پایان سال به بیش از ۱۴۰۰ می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه مستند «دروازه خورشید» با روایتی از ناگفته‌های هویت ضداستعماری سرخپوستان از ۲۶ آبان‌ماه هر دوشنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق پخش شده و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۷:۳۰ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب اعضای هیأت­‌های نظارت بر ضوابط نشر کتاب» را که در جلسه ۹۲۳ مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، برای اجرا ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد فاضلی، استاد دانشگاه و مترجم، در سن ۸۷ سالگی از دنیا رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه آموزش سیما در چارچوب طرح ملی «ایران‌جان»، با ایجاد یک الگوی همکاری منسجم در هر استان، توانسته است ظرفیت‌های معلمان، دانش‌آموزان و مدارس سراسر کشور را به شکلی نظام‌مند گردهم آورد و بستر معرفی توانمندی‌های آموزش و پرورش رسمی و غیررسمی اس...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «دشتستان» به تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب و کارگردانی امیر بشیری این شب‌ها از شبکه یک سیما روی آنتن است و توانسته در همان قسمت‌های ابتدایی پخش، مخاطبان خود را پیدا کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است