فرهنگی‌هنری 23:14 - 12 آبان 1403
بازیگر سریال «هشت پا» گفت: وقتی در برنامه «شام ایرانی» شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند و حالا می‌خواهم خوانندگی را تجربه کنم.

سپند امیرسلیمانی خواننده می‌شود

سپند امیرسلیمانی، بازیگر تلویزیون در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: برنامه «هشت پا» که روز جمعه تمام شد. خداروشکر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. در یکی از پلتفرم‌ها در «لالایی» با حضور داریوش فرضیایی حضور دارم، که آن سریال هم دیده شده است. من بجز اینکه در کودکی کار کودک کرده بودم، در بزرگسالی قبل از «کلبه عمو پورنگ» کار کودک انجام نداده بودم. این نوع کار کردن دریچه‌ای تازه‌ای از سوی مخاطب به رویم گشود. چون برایم لذت‌بخش بود.

امیرسلیمانی خاطره‌ای از تجربه کار با کودک تعریف کرد و افزود: ما در دوران کرونا یک رفت و برگشتی به آن دنیا داشتیم! بعد من یک ماهی در بیمارستان بستری بودم. یک دختربچه سه ساله‌ای با صدای قشنگش یک ویس در صفحه شخصی‌ام گذاشت و گفته بود: اسم من فاطمه است و سه سالم است. از پارسال از فرشته مهربان لباس عروس خواستم. اما الان یک هفته است، که می‌گویم لباس نمی‌خواهم و فقط می‌خواهم حال شما خوب شود. متاسفانه نمی‌دانم چرا بعضی از همکارانم می‌گویند ما کار کودک بازی نمی‌کنیم! بنظرم آنها دریچه مهمی را به رویشان بستند. شما نگاه کنید از دهه ۱۹۶۰ که «تام و جری» ساخته شده و هنوز بچه‌ها آن را تماشا می‌کنند. 

این بازیگر تلویزیون در پاسخ به این سوال که گویا بدت نمی‌آید در حوزه اجرا فعالیت کنی؟ افزود: چرا، من امسال سال تحویل را در شبکه تهران اجرا کردم. البته خیلی نمی‌خواهم در طول سال درگیر کار اجرا باشم. چون من بازیگر هستم. انگار آدم بلاتکلیف بنظر می‌آید. مگر اینکه آن برنامه برنامه خودت باشد. الان کار مربوط به موسیقی را جدی گرفتم. من همیشه کار موسیقی می‌کردم، اما در برنامه‌های اخیر نظیر «شام ایرانی» که شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند. حالا می‌خواهم این عرصه را تجربه کنم. فکر کنم در آستانه پنجاه سالگی تغییری هم بدهیم بد نباشد. با یک گروه حرفه‌ای هم کار را آغاز کردیم. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12111832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین افتتاحیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» ساعت ۱۵ امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در سالن ۹ پردیس ملت برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عابدینی گفت: شهیدان کسانی هستند که جان خود را در راه خدا فدا می‌کنند و خونشان، استمراردهنده انقلاب اسلامی و چراغ راه آینده است
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی در گفت‌و‌گو‌های روزمره پیش می‌آید که فرد چیزی را با چشم دیده، اما همان را انکار می‌کند و به روایتی تکیه دارد که از شبکه‌ای مجازی یا یک کانال تلگرامی شنیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش سریال شیش ماهه مهران مدیری طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده پایان آذرماه ۱۴۰۴ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیمان جبلی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصاره مطالبات صنفی و اجتماعی جامعه است و مأموریت اصلی آن تحقق عدالت اجتماعی و ارتقای رفاه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نسیم در ماه‌های پیش‌رو با تمرکز بر شادی و سرگرمی، مجموعه‌ای از برنامه‌های دنباله‌دار و تازه خود را با تغییر دکور و مجریان مطرح، از جمله هومن حاجی‌عبداللهی در هزار و یک و بازیگر جدیدی در کودک شو، آماده می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «خردل» شبکه نسیم این هفته به مناسبت روز زن با دو چهره شناخته شده تلویزیون همراه می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد» با صدای حامد زمانی از ۲۶ آذرماه اکران خود را در سینما‌های سراسر کشور آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «مدیرکل» پس از ریمستر کامل (ارتقا کیفیت و وضوح تصویر)، روی آنتن شبکه تماشا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیمان جبلی به مناسبت روز دانشجو پاسخگوی سوالات و مطالبات دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است