سیاسی 14:16 - 27 اردیبهشت 1400
مدیر کل زندان‌های استان تهران:
مدیر کل زندان‌های استان تهران گفت: ۲۴ نفر از دندانپزشکان نیکوکار با حضور در ندامتگاه تهران بزرگ، خدمات رایگان به مددجویان ارائه دادند. 

گروهی از دندانپزشکان نیکوکار به زندان تهران بزرگ رفتند

به گزارش ایسنا، سید حشمت الله حیات الغیب با تقدیر از حضور گروه های جهادی در زندان های استان تهران و کمک به پیشبرد اهداف متعالی اصلاحی و تربیتی سازمان زندان ها گفت: با توجه به تأکید ریاست سازمان زندان های کشور بر امر ارتقای بهداشت و درمان و ارائه چهره جدید زندانبانی اسلامی، اجرای برنامه های پیشگیری از بیماری در زندانها اهمیت بالایی دارد، بنابراین باید به مقوله بهداشت و حفظ سلامتی زندانیان اهتمام ویژه‌ای داشت.

مدیر کل زندان‌های استان تهران ادامه داد: ۲۴ نفر از دندانپزشکان گروه های جهادی منتظران مهدی(عج)، شهید همدانی و الکفیل طی سه روز حضور در ندامتگاه تهران بزرگ، خدمات رایگان به مددجویان ارائه نموده، هزینه دندان مصنوعی برای تعداد قابل توجهی را نیز تقبل کردند.  

حیات الغیب تصریح کرد: احسان و نیکوکاری به ویژه اگر برای نیازمندان باشد، اهمیت بسزایی در رشد فرد دارد. در تمامی فضایل اخلاقی از جمله صداقت، حیا، حلم و شجاعت وقتی انسان می خواهد به اوج برسد؛ نقطه اوج فضایل برای او ایثار است.

این مقام ارشد زندان های تهران همچنین گفت: خدمات با حضور دندانپزشک در زندان ها انجام می شود و مددجویان هزینه ای بابت خدمات ارائه شده پرداخت نمی کنند و دندانپزشکان گروه های جهادی با کمک به ارتقای سلامتی و بهداشت دهان و دندان زندانیان گام بزرگی را برداشته اند و ایثار را به نقطه اوج رسانده اند. 

وی ادامه داد: از آنجا که در کشور در شرایطی قرار دارد که پروتکل های بهداشتی بایستی با دقت رعایت شود، مناسب بودن محیط زندانهای استان و تمام فضاها نقش مهمی در سلامت فیزیکی و روانی زندانیان دارد.

حیات الغیب تأکید کرد: نظارت و کنترل مستمربر عوامل‌ محیطی در ارتقای سلامت‌ افراد نقش‌ اساسی دارد و در سایه محیطی سالم و بهداشتی می توان در تغییر، رشد و باز پروری شخصیت مددجویان اثرگذار بوده، به اهداف متعالی سازمان زندانها در اصلاح و تربیت زندانیان نائل آمد. 

مدیر کل زندان‌های استان تهران در پایان با دعوت از گروه‌های جهادی جامعه برای حضور در این عرصه گفت: در حال حاضر قریب به ۴۰۰نفر به عنوان کادر درمان در امر مبارزه با ورود کرونا و پیشگیری از بیماری در زندان های استان تهران به صورت شبانه روزی خدمت می کنند و جزء ایثارگران گمنام عرصه اصلاح و تربیت هستند و تلاش بسیاری صورت گرفته تا ضمن حفظ و ارتقای سلامت زندانیان از ورود ویروس کرونا به زندان ها پیشگیری شود.

انتهای پیام 


11070308
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر هشدار نهایی رهبر معظم انقلاب به آمریکایی‌ها و انتشار اسامی جانباختگان حوادث اخیر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی با اشاره به برنامه دولت برای پاسخ‌دهی به هرگونه ابهامی در زمینه اسامی جان‌باختگان حوادث دی، گفت: سامانه‌ای در این زمینه طراحی شده و نشانی آن به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حملات تروریستی دو روز گذشته در بلوچستان پاکستان را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفتم؛ ایران و آمریکا در برهه‌ای سرنوشت‌ساز از زمان قرار دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت دولت در جلسه امروز با تعیین سقف تسهیلات طرح ویژه شهرسازی و نوسازی مسکن روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت از اقتدار قانونی خود در برابر مدیری که بدون هماهنگی با دستگاه‌های مسئول اقدام به افزایش قیمت کرده یا تولید را متوقف کند، استفاده خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ضمن ابراز اطمینان نسبت به اینکه ایران و ایالات متحده می‌توانند درباره مسئله هسته‌ای توافق کنند، گفت: تبادل پیام با آمریکا از طریق کشور‌های دوست در منطقه، «مذاکرات سازنده» را تسهیل می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: مهمتر از مستقیم یا غیرمستقیم بودن شکل مذاکره، محتوای مذاکره است. ما نیاز به اعتماد داریم. شاید هرگز اعتماد کامل بازنگردد، اما حداقلی از اعتماد لازم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به دستور رئیس‌جمهور، با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است، فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ملت ایران با حضور پرشور در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مصمم‌تر از گذشته نشان خواهند داد، جمهوری اسلامی در اوج اقتدار به سر می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است