فرهنگی‌هنری 13:46 - 25 شهریور 1400

کتاب آثار برتر مهرواره طنز «یک وعده لبخند» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کتاب مجموعه‌آثار برتر مهرواره طنز «یک وعده لبخند» با موضوع چاقی و کنترل وزن به‌تازگی توسط انتشارات نیکان امروز به‌سفارش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل منتشر و راهی بازار نشر شده است.

این‌مجموعه در سه بخش داستان (نونگاه و نوجوان)، شعر (نونگاه و نوجوان) و اینفوگرافی، آثاری از نوجوانان بالای ۱۲ سال از سراسر کشور را در اختیار مخاطبان قرار داده است. در بخش داستان از میان ۳۸۳ اثر رسیده به دبیرخانه‌ی مهرواره، در گروه‌ سنی نونگاه، ۲۵ اثر و در گروه سنی نوجوان، ۲۳ اثر به عنوان برگزیده شناخته شد. در بخش اینفوگرافی نیز، ۳۵ اثر به دبیرخانه‌ی این مهرواره ارسال شد که در مجموع ۵ اثر در گروه سنی نوجوان (۱۵+ سال) به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی شد و در بخش شعر نیز ۱۱۰ اثر به دبیرخانه رسید که پس از داوری نهایی، در گروه سنی نونگاه، ۷ اثر و در گروه سنی نوجوان ۱۰ اثر برگزیده شد.

تمام این آثار در کتاب موردنظر منتشر شده‌اند که در مجموع، ۷۰ اثر ادبی هنری هستند.

در مقدمه کتاب «یک وعده لبخند» آمده است:

«عوامل متعددی می‌تواند در زندگی کودک و نوجوان شادی آفرین باشد. ادبیات و به ویژه ادبیات طنزآمیز یکی از بهترین و موثرترین راه‌های ایجاد شادی، شور و تحرک در کودکان و نوجوانان و راه گریزی برای خروج از فشارها و توقعاتی است که از این نسل وجود دارد. مازاد بر این اصل، یکی از ویژگی‌های طنز این است که روحیه پرسشگری به کودکان می‌بخشد و آن‌ها را به تفکر وا می‌دارد.

یادآوری می‌شود این مهرواره از سوی کانون پرورش فکری استان اردبیل فراخوان خود را در بهمن ۱۳۹۹ منتشر کرد و در تیرماه ۱۴۰۰ برگزیدگان معرفی شدند.»

این‌کتاب با ۱۷۳ صفحه منتشر شده است.


11231178
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم گفت: دیپلماسی قرآنی یکی از بهترین روش‌های مقابله با اقدامات قرآن‌ستیزانه و دین‌ستیزانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «گرانش» گفت: این برنامه با حضور استادان برجسته در حوزه‌های مختلف علمی و با حمایت فرهنگستان علوم، پیام توحید و خداشناسی را از زبان دانشمندان کشور به مخاطبان منتقل می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماه رمضان که از راه می‌رسد، مأوای دل‌ها آرام‌تر می‌شود و رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگر مأمور رساندن طنین آیات آسمانی به خانه‌های مردم‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده برنامه «دو نقطه» درباره آن گفت: «دو نقطه» مسابقه زبان فارسی و پلتفرمی است که می‌شود در هر موقعیتی از آن بهره برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید مسابقه «شهروند و مافیا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجید فتاحی، با تغییراتی اساسی در فرم اجرا و فضایی سینمایی، به‌زودی از شبکه نسیم پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» باغ تاریخی کاخ نیاوران از امروز (دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴) بار دیگر باز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مادر جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان در شب پنجم ماه مبارک رمضان آسمانی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر لبنانی از ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است