سیاسی 14:06 - 09 آذر 1401

صیانت از سلامت نظام اداری از وظایف مهم مدیران است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت، صیانت از سلامت نظام اداری را از وظایف مهم مدیران دانست و تاکید کرد: «مقاومت در برابر خواسته‌های غلط» و «نظارت بر رفتار نیروی انسانی به منظور صیانت از سلامت نظام اداری» برای مسئولان دولت لازم است و آنها باید هم خودشان از روحیه ایستادگی مقابل ناملایمات و خواسته‌های غیرعادلانه برخوردار باشند و هم اجازه ندهند در مجموعه تحت امرشان فساد یا تخلفی صورت گیرد.

رئیس جمهور نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌ها و حضور سرزده در ادارات و ارتباط بی‌واسطه با ارباب رجوع را از جمله راهکارهای تامین سلامت اداری دانست که رضایت عمومی را در پی خواهد داشت.

رئیسی توجه به خواست مردم را یکی از مهم‌ترین وجوه مردم‌مداری دولت مردمی دانست و با تاکید بر ضرورت حساس بودن نسبت به سوءرفتارها و سوءمدیریت‌ها گفت: همه کسانی که به نام دولت و نظام اسلامی خدمت می‌کنند، باید مراقبت کنند با انجام به موقع کار، جلوگیری از فساد اداری و کارشکنی‌ها در ارائه خدمت به مردم، کارآمدی دستگاه‌ها و امید، اعتماد و رضایت عمومی را ارتقا دهند.

رئیسی در آغاز این جلسه با تبریک ولادت فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار، از زحمات و خدمات خالصانه پرستاران برای صیانت از جان مردم به‌خصوص در ایام کرونا قدردانی و بر لزوم توجه به خواسته‌های پرستاران به‌ویژه مطالبات حقوقی و معیشتی آنها تأکید کرد.


11752154
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گام نخست رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در مناطق منتخبی از کشور برگزار شد و نتایج فنی این رزمایش در دست بررسی کارشناسی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه موقت تهران با اشاره به کاهش بارش باران و نزولات آسمانی، گفت: کاهش باران در ایران در ۵۸ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، انتخابات پارلمانی موفق عراق را به ملت و دولت این کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز باران به امامت آیت‌الله حسن منفرد در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اقامه شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت باید حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی را از مسیر مجلس انجام دهد، نه اینکه از طریق شورای سیاست‌گذاری‌های اقتصادی و سران قوا صورت گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در تماس تلفنی با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فواد شمس، نوشت: فؤاد از کنشگران دغدغه‌مند و منتقد مصلحی بود که همواره می‌کوشید صدای بی‌صدایان باشد و برای ساختن ایرانی بایستد که در آن کرامت و برابری برای هم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی، ادعا‌های مندرج در بیانیه پایانی نشست وزرای امور خارجه گروه ۷ در کانادا راجع به جمهوری اسلامی ایران را بی‌اساس، غیرمسئولانه و مردود دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات پارلمانی عراق، نوشت: آینده‌ای روشن و پرفروغ در انتظار همکاری‌های دو ملت برادر خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ایران در ژاپن به بیانیه مشترک وزرای خارجه گروه هفت در «نیاگارا» واکنش نشان داد و اعلام کرد که این بیانیه مجددا حاوی ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است