سیاسی 14:06 - 09 آذر 1401

صیانت از سلامت نظام اداری از وظایف مهم مدیران است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت، صیانت از سلامت نظام اداری را از وظایف مهم مدیران دانست و تاکید کرد: «مقاومت در برابر خواسته‌های غلط» و «نظارت بر رفتار نیروی انسانی به منظور صیانت از سلامت نظام اداری» برای مسئولان دولت لازم است و آنها باید هم خودشان از روحیه ایستادگی مقابل ناملایمات و خواسته‌های غیرعادلانه برخوردار باشند و هم اجازه ندهند در مجموعه تحت امرشان فساد یا تخلفی صورت گیرد.

رئیس جمهور نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌ها و حضور سرزده در ادارات و ارتباط بی‌واسطه با ارباب رجوع را از جمله راهکارهای تامین سلامت اداری دانست که رضایت عمومی را در پی خواهد داشت.

رئیسی توجه به خواست مردم را یکی از مهم‌ترین وجوه مردم‌مداری دولت مردمی دانست و با تاکید بر ضرورت حساس بودن نسبت به سوءرفتارها و سوءمدیریت‌ها گفت: همه کسانی که به نام دولت و نظام اسلامی خدمت می‌کنند، باید مراقبت کنند با انجام به موقع کار، جلوگیری از فساد اداری و کارشکنی‌ها در ارائه خدمت به مردم، کارآمدی دستگاه‌ها و امید، اعتماد و رضایت عمومی را ارتقا دهند.

رئیسی در آغاز این جلسه با تبریک ولادت فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار، از زحمات و خدمات خالصانه پرستاران برای صیانت از جان مردم به‌خصوص در ایام کرونا قدردانی و بر لزوم توجه به خواسته‌های پرستاران به‌ویژه مطالبات حقوقی و معیشتی آنها تأکید کرد.


11752154
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ جهانشاهی گفت: نیروی زمینی ارتش آماده پاسخگویی به هرگونه تهدیدات احتمالی دشمنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ «جهانشاهی» به عنوان فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: تردیدی نیست تفکر مقاومت و فرهنگ بسیجی ملت ایران، موجبات تحقق آرزوی جامعه بشری در رهایی از چنگال سلطه گران و سلطه پذیران روزگار را فراهم خواهد آورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با اشاره به برگزاری جلسات منظم با صنعتگران و کارآفرینان، بر رفع موانع فعالیت اقتصادی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات در گزارشی به عدم ایفای ۱۶۲۰ همت از تعهدات تکلیفی نظام بانکی در‌ اجرای قانون جهش تولید مسکن پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران می‌گوید نه وزارت راه و شهرسازی با جدیت زمین‌ها را از دستگاه‌های دیگر خارج می‌کند و نه دستگاه‌های دولتی از زمین‌ها دل می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر بررسی قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای لبنانی برای مذاکره پاسخ داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اولین شب از مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله علیها، امشب (جمعه) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است