اقتصادی 13:34 - 30 شهریور 1398
امروز مجموعا در بورس و فرابوس ایران ۳۹۲ سهم با رشد قیمت و ۱۵۷ سهم با افت قیمت همراه شدند. در نهایت شاخص بورس ۳۵۴۵ واحد و شاخص فرابورس ۶۶ واحد رشد کرد.

بورس هفته را با رشد آغاز کرد

به گزارش ایسنا، امروز شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران بار دیگر توانست ۳۵۴۵ واحد رشد کند و تا عدد ۲۹۷ هزار و ۷۱۲ واحدی پیش رود. بدین ترتیب این شاخص بار دیگر مقداری به کانال ۳۰۰ هزار واحدی نزدیک شد.

شاخص کل هم‌وزن نیز با ۱۵۱۹ واحد رشد رقم ۸۵ هزار و ۷۶۶ واحدی را پشت سر گذاشت و همچنین شاخص آزاد شناور با ۴۸۲۸ واحد افزایش ۳۴۲ هزار و ۶۷۳ واحدی را تجربه کرد. شاخص بازار اول و دوم نیز هر کدام به ترتیب ۲۸۰۷ و ۶۱۷۷ واحد رشد کردند.

معدنی و صنعتی گلگهر، گروه مپنا و ملی صنایع مس ایران هر کدام به ترتیب ۳۴۹، ۲۹۵ و ۲۶۸ واحد در رشد شاخص‌های بازار تاثیرگذار بودند در مقابل فولاد خراسان، بانک اقتصاد نوین، بانک پارسیان به ترتیب ۸۷، ۷۱ و ۴۴ واحد تاثیر کاهشی روی شاخص‌ بازار سرمایه داشتند.

در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری ۱.۶ میلیارد سهم و اوراق مالی به ارزش ۲۵۳ میلیارد تومان دادوستد شد و بدین ترتیب این گروه بیشترین ارزش معاملات را به دست آورد.

در گروه خودرو نیز ۵۷۳ میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۶۶ میلیارد تومان مورد دادوستد قرار گرفت و در این گروه بیشتر سهم‌ها با افزایش قیمت روبه‌رو بودند.

فلزات اساسی، شیمیایی‌ها، و مواد دارویی در رتبه بعدی از نظر ارزش معاملات قرار داشتند.

فعالان بازار امروز شاهد رشد قیمت ۲۵۶ سهم در بورس تهران و ۱۳۸ در فرابورس ایران بودند همچنین تعداد ۹۵، ۶۲ در فرابورس با افت قیمت روبه‌رو شدند.

ارزش کل معاملاتب ورس تهران امروز به رقم ۱۵۵ میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن بیش از چهار میلیارد سهم و اوراق مالی بود. تعداد معاملات این بازار نیز تا ۳۷۲ هزار و ۷۹۹ پیش رفت.

آیفکس نیز با رشد ۶۶ واحدی روبرو شد و تا رقم ۳۹۵۲ بالا رفت. ارزش معاملات فرابورس ایران به رقم ۸۱۷ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات عدد ۱۲۱ میلیارد سهم و اوراق مالی را پشت سر گذاشت. تعداد معاملات این بازار عدد ۱۳۱ هزار و ۹ را تجربه کرد.

انتهای پیام


10243094
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: با افزایش سفر‌ها در روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی، جابه‌جایی مسافران در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: بسیاری از افراد در دنیا نمی توانند انقلاب و آرمان های ۴۴ ساله ما را قبول کنند، لذا استقلال و عزت داشتن در دنیا هزینه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: فرآیند افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود؛ همه مراحل نیز به صورت قانونی طی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نواحی غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهادکشاورزی گفت: تمامی کالا‌های دارای ارز ترجیحی با قیمت مصوب و مشخص تعیین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: در حال حاضر نسبت به سال گذشته برق کمتری مصرف می‌کنیم و امیدواریم از این پس هم مردم به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدرس گرجی گفت: ۶۴ نقطه پرتصادف طی سه ماه نخست سال جاری در محور‌های مواصلاتی کشور اصلاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: کلیات پشتیبانی از واحد‌های خسارت دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است