فرهنگی‌هنری 02:35 - 23 اسفند 1403
انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر»، به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی و تهیه کنندگی مهدی جعفری جوزانی، موفق به کسب دو جایزه از دو جشنواره بین المللی شد.

جایزه جشنواره کایا و نیویورک برای «افسانه سپهر»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر»،  بعد از حضور در چهل و سومین جشنواره فیلم‌فجر، تور فستیوال‌های خارجی خود را شروع کرد و در اولین حضور جهانی خود عنوان بهترین فیلم انیمیشن جشنواره کایا 2025ترکیه را آن خود کرد.

این انیمیشن که سفر قهرمانی سپهر و بابو را روایت می‌کند

همچنین  موفق به کسب عنوان بهترین انیمیشن  NYIFA جشنواره بین المللی فیلم نیویورک 2025 شد. افتخاری که نشان از کیفیت بالای این اثر و جایگاه آن در میان تولیدات بین‌المللی دارد.

در نسخه‌ایرانی افسانه سپهر،کاظم سیاحی، اکبر منانی، شایان شامبیاتی، سعید مقدم منش، اعظم دلبری، محمد لقمانیان،  پارسا کجوری، هستی صلاح  صداپیشگی کار را برعهده داشتند.

گفتنی است جشنواره بین‌المللی فیلم نیویورک (NYIFA) - تجلی سینمای مستقل در قلب منهتن جشنواره بین‌المللی فیلم نیویورک (NYIFA - New York International Film Awards) یکی از رویدادهای سینمایی معتبر در ایالات متحده است که با تأیید IMDb برگزار می‌شود. این جشنواره با هدف حمایت از فیلم‌سازان مستقل از سراسر جهان و کمک به پیشرفت حرفه‌ای آنان، بستری برای نمایش آثار برتر سینمایی فراهم می‌کند.

جشنواره بین‌المللی فیلم کایا (KAIFF) نیز یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های سینمایی مستقل در جهان است که با حمایت دولتی برگزار می‌شود و در راستای معرفی و حمایت از فیلم‌سازان مستعد از سراسر جهان فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/


12166369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت که خانواده بزرگ صنایع‌دستی نمونه کوچکی از خانواده مولد است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما برنامه «محفل» را تقویت‌کننده دیپلماسی قرآنی و معجزه قرآن خواند که انقلاب اسلامی، زمینه‌ساز تولدش بوده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در قسمت ۳۳ از برنامه «۱۰۰۱» محسن کیایی میزبان سیاوش طهمورث می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغ و ترویج قرآنی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین بهاری در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص علت لزوم فاصله گرفتن ۲۳ کیلیومتری از محل سکونت برای شکستن روزه توضیح داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک منتقد سینما با تاکید بر افزایش کیفیت آثار سینمایی گفت: تا زمانی که مدیران کاربلد در راس سینما نباشند، مشکلات حل نمی‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر نمایش «گرامر» معتقد است که اخیرا بزرگ‌ترین کمبود تئاتر برگزار نشدن «جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی» و معرفی استعداد‌های جدید است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با حضور در پشت صحنه برنامه «از مامان بگو» در جریان روند تولید این برنامه قرار گرفت و با عوامل آن دیدار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت پیمایش‌ها گفت: تقریبا اکثر پیمایش‌های ما تحلیل ثانویه ندارد و در حالت حداکثری، نشست‌هایی براساس آن تشکیل می‌شود که در بهترین شکل مانند نفت خام بدون فرآوری است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی در آیین تکریم از فرزندان شهدا و همکاران جانباز معاونت صدا تاکید کرد: رسالت ما در رادیو، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است