سیاسی 09:13 - 01 اسفند 1403
دیوان محاسبات کشور عملکرد منابع و مصارف عمومی دولت، منتهی به ابتدای بهمن ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

عملکرد منابع و مصارف عمومی دولت، منتهی به ابتدای بهمن ۱۴۰۳

براساس گزارش دیوان محاسبات کشور از عملکرد منابع و مصارف عمومی دولت، منتهی به ابتدای بهمن ماه ۱۴۰۳، کل منابع نقدی در اختیار دولت طی این دوره ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان و مصارف نقدی آن بالغ بر ۲۱۷۸هزار میلیارد تومان بوده است.

گزارش دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد که اختلاف ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی منابع و مصارف تا پایان دی‌ماه در حالی با استفاده از ظرفیت منابع ماده ۱۲۵ قانون محاسبات عمومی (۶۵ هزار میلیارد تومان) و اخذ تن‌خواه‌گردان خزانه (۳۵ هزار میلیارد تومان) جبران شده است که موجودی نقدی حساب‌های پرداخت دستگاه‌های اجرایی، به میزان ۱۹۱ هزار میلیارد تومان بوده است.


12157663
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، با ذخایر عظیم انرژی و موقعیت جغرافیایی ممتاز، آمادگی دارد نقش شریک راهبردی در زنجیره‌های تأمین انرژی، غذا و حمل‌ونقل بریکس را ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: «هنگامی که اعتبار فنی و نهادی آژانس قربانی دستورکارهای سیاسی می‌شود، آژانس تبدیل به ابزاری برای منطقی جلوه‌دادن و تسهیل تجاوز می‌شود.»
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نوشت: «جهان روزبه‌روز اعتماد خود را به نظام مالی آمریکا بیشتر از دست می‌دهد.»
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، انتصاب مجدد مختار تیلئوبردی به سمت وزارت امور خارجه قزاقستان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه تهران می‌گوید اصلاح روابط انسان‌ها و جوامع انسانی با یکدیگر، از مهم‌ترین فلسفه‌های بعثت انبیای الهی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امام جمعه تهران می‌گوید امروز وظیفه ماست که اختلافات را به حاشیه برانیم، نقاط مشترک را برجسته کنیم و با تکیه بر منافع ملی در کنار یکدیگر بایستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: باید نوجوانان را از مخاطب مسائل کشور به شریک حل مسائل تبدیل کرد تا با شناخت مسائل، اندیشه‌ورزی و ارائه ایده، در حد توان خود برای حل آنها گام بردارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، تامین منابع لازم برای توسعه فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها را از اولویت‌های مهم دولت دانست و گفت: مصمم به استفاده از ظرفیت علمی اساتید و دانشگاهیان برای مدیریت کشور هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است