ورزشی 12:57 - 10 مهر 1401

انتخاب شعار «تحرک، توانمندی و افتخارآفرینی»برای روز ملی پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شهریاری دبیر اجرایی ستاد برگزاری روز ملی پارالمپیک در نشست خبری که امروز یکشنبه در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد در مورد برنامه‌های پیش بینی شده این کمیته برای ۲۴ مهرماه روز ملی پارالمپیک توضیحاتی داد.

وی با یادآوری که تا به امروز کمیته ملی پارالمپیک طی ۱۴ سال اقدام به برگزاری مراسم روز ملی پارالمپیک کرده است، گفت: مراسم امسال پانزدهمین مراسمی است که برای گرامیداشت روز ملی پارالمپیک برگزار خواهد شد.

شهریاری ادامه داد: گرامیداشت روز پارالمپیک از سال ۸۲ آغاز شد. در ادامه این کار بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۹۷ روز ۲۴ مهر را به عنوان روز ملی پارالمپیک در تقویم به ثبت رساند و باز هم در سال ۱۴۰۰ این روز دوباره تایید شد.

دبیر اجرایی ستاد برگزاری روز ملی پارالمپیک خاطرنشان کرد: برای برگزاری مراسم روز ملی پارالمپیک ۲۷ نهاد و ۱۳ فدراسیون توجیه شده‌اند. برای برگزاری این دوره دو ستاد اصلی و فرعی طراحی کرده‌ایم. این نهادها و فدراسیون‌ها عضو ستاد اصلی است و سازمان‌های مردم نهاد جزو ستاد فرعی هستند.

وی ایجاد نشاط و شادابی، خروج از انزوا و گوشه گیری و ایجاد خودباوری، توسعه فکری و باور این موضوع که «ما می‌توانیم» و … را از اهداف مراسم روز ملی پارالمپیک عنوان کرد و گفت: هفت هزار نفر در تهران و ۶۰ هزار نفر در سایر استان‌ها در مراسم این روز شرکت می‌کنند. همچنین سه هزار نفر هم از میان دانش‌آموزان آموزش و پرورش عادی در این مراسم شرکت می‌کنند که جمعاً ۷۰ هزار نفر می‌شود. در طول این هفته تعداد ۳۰ برنامه در کشور اجرا می‌شود.

وی همچنین با یادآوری حضور «ماجد راشد» رئیس شورای المپیک آسیا در ایران که همزمان با مراسم گرامیداشت روز ملی پارالمپیک انجام می‌شود، گفت: یک گروه چهار نفره روز ۲۳ مهر به ایران می‌آیند و سه روز حضور خواهند داشت. او بازدیدها و جلساتی خواهد داشت که دیدار با وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی پارالمپیک از جمله آنها هستند.

به گفته شهریاری، «تحرک، توانمندی و افتخارآفرینی» شعار روز ملی پارالمپیک در سال جاری خواهد بود.


11700656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی رقابت‌های بین المللی کشتی جام وهبی امره ترکیه برگزار و کشتی‌گیران ایرانی حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال امید معتقد است تیم کشورمان در بازی با کره‌جنوبی مالکیت بیشتری در زمین داشت و برتر بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس به اخباری مبنی بر حضور پرتعداد این تیم در اردوی قطر واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار امید‌های ایران برابر کره جنوبی با نتیجه صفر - صفر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه تمام قد از وحید شمسایی حمایت می‌کنیم گفت: به کادر فنی تیم ملی فوتسال اعتقاد قلبی دارم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاح موزه ملی کشتی امروز (چهارشنبه) همزمان با ۱۷ دی ماه سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: آن چیزی که ما دنبالش هستیم این است که تلاش کنیم تا ورزشگاه آزادی بعد از پایان جام جهانی آماده شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال زیر ۲۳ سال ایران از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه در اولین دیدار از جام ملت‌های آسیا به مصاف کره جنوبی می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال امید گفت: بازیکنان حرفه‌ای تیم امید چکیده استعدادهای کشور هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان در جمع ملی‌پوشان تیم امید گفت: خود را در المپیک و جام جهانی ببینید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است