ورزشی 12:57 - 10 مهر 1401

انتخاب شعار «تحرک، توانمندی و افتخارآفرینی»برای روز ملی پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شهریاری دبیر اجرایی ستاد برگزاری روز ملی پارالمپیک در نشست خبری که امروز یکشنبه در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد در مورد برنامه‌های پیش بینی شده این کمیته برای ۲۴ مهرماه روز ملی پارالمپیک توضیحاتی داد.

وی با یادآوری که تا به امروز کمیته ملی پارالمپیک طی ۱۴ سال اقدام به برگزاری مراسم روز ملی پارالمپیک کرده است، گفت: مراسم امسال پانزدهمین مراسمی است که برای گرامیداشت روز ملی پارالمپیک برگزار خواهد شد.

شهریاری ادامه داد: گرامیداشت روز پارالمپیک از سال ۸۲ آغاز شد. در ادامه این کار بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۹۷ روز ۲۴ مهر را به عنوان روز ملی پارالمپیک در تقویم به ثبت رساند و باز هم در سال ۱۴۰۰ این روز دوباره تایید شد.

دبیر اجرایی ستاد برگزاری روز ملی پارالمپیک خاطرنشان کرد: برای برگزاری مراسم روز ملی پارالمپیک ۲۷ نهاد و ۱۳ فدراسیون توجیه شده‌اند. برای برگزاری این دوره دو ستاد اصلی و فرعی طراحی کرده‌ایم. این نهادها و فدراسیون‌ها عضو ستاد اصلی است و سازمان‌های مردم نهاد جزو ستاد فرعی هستند.

وی ایجاد نشاط و شادابی، خروج از انزوا و گوشه گیری و ایجاد خودباوری، توسعه فکری و باور این موضوع که «ما می‌توانیم» و … را از اهداف مراسم روز ملی پارالمپیک عنوان کرد و گفت: هفت هزار نفر در تهران و ۶۰ هزار نفر در سایر استان‌ها در مراسم این روز شرکت می‌کنند. همچنین سه هزار نفر هم از میان دانش‌آموزان آموزش و پرورش عادی در این مراسم شرکت می‌کنند که جمعاً ۷۰ هزار نفر می‌شود. در طول این هفته تعداد ۳۰ برنامه در کشور اجرا می‌شود.

وی همچنین با یادآوری حضور «ماجد راشد» رئیس شورای المپیک آسیا در ایران که همزمان با مراسم گرامیداشت روز ملی پارالمپیک انجام می‌شود، گفت: یک گروه چهار نفره روز ۲۳ مهر به ایران می‌آیند و سه روز حضور خواهند داشت. او بازدیدها و جلساتی خواهد داشت که دیدار با وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی پارالمپیک از جمله آنها هستند.

به گفته شهریاری، «تحرک، توانمندی و افتخارآفرینی» شعار روز ملی پارالمپیک در سال جاری خواهد بود.


11700656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس خواستار افزایش مبلغ قراردادش شده است، تا با سرخپوشان تمدید کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: سرخپوشان با برکناری اوسمار به خودشان می‌آیند و متحول می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرلورکوزن با برتری در ۲ دیدار رفت و برگشت مقابل المپیاکوس جواز حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بوده گلیمت با پیروزی در ۲ دیدار رفت و برگشت مقابل اینتر به جمع ۱۶ تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیوکاسل با برتری در ۲ دیدار رفت و برگشت مقابل قره باغ راهی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اتلتیکو مادرید با درخشش الکساندر سورلوث ستاره نروژی خود کلوب بروژ را شکست داد و به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران و جهان در روز‌های گذشته با حواشی و اتفاقاتی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور به بیانیه پرسپولیس در مورد حواشی تیمش واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هشت هفته تا پایان یکی از پیچیده‌ترین فصول لیگ برتر باقی مانده و فاصله تیم اول تا پنجم فقط چهار امتیاز است و پیش بینی قهرمان دشوار‌تر از قبل است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال گفت: با استعفای مانیکونه مخالفت شد و به وی اعلام کردیم باید به مفاد قرارداد خود پایبند باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است