ورزشی 12:57 - 10 مهر 1401

انتخاب شعار «تحرک، توانمندی و افتخارآفرینی»برای روز ملی پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شهریاری دبیر اجرایی ستاد برگزاری روز ملی پارالمپیک در نشست خبری که امروز یکشنبه در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد در مورد برنامه‌های پیش بینی شده این کمیته برای ۲۴ مهرماه روز ملی پارالمپیک توضیحاتی داد.

وی با یادآوری که تا به امروز کمیته ملی پارالمپیک طی ۱۴ سال اقدام به برگزاری مراسم روز ملی پارالمپیک کرده است، گفت: مراسم امسال پانزدهمین مراسمی است که برای گرامیداشت روز ملی پارالمپیک برگزار خواهد شد.

شهریاری ادامه داد: گرامیداشت روز پارالمپیک از سال ۸۲ آغاز شد. در ادامه این کار بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۹۷ روز ۲۴ مهر را به عنوان روز ملی پارالمپیک در تقویم به ثبت رساند و باز هم در سال ۱۴۰۰ این روز دوباره تایید شد.

دبیر اجرایی ستاد برگزاری روز ملی پارالمپیک خاطرنشان کرد: برای برگزاری مراسم روز ملی پارالمپیک ۲۷ نهاد و ۱۳ فدراسیون توجیه شده‌اند. برای برگزاری این دوره دو ستاد اصلی و فرعی طراحی کرده‌ایم. این نهادها و فدراسیون‌ها عضو ستاد اصلی است و سازمان‌های مردم نهاد جزو ستاد فرعی هستند.

وی ایجاد نشاط و شادابی، خروج از انزوا و گوشه گیری و ایجاد خودباوری، توسعه فکری و باور این موضوع که «ما می‌توانیم» و … را از اهداف مراسم روز ملی پارالمپیک عنوان کرد و گفت: هفت هزار نفر در تهران و ۶۰ هزار نفر در سایر استان‌ها در مراسم این روز شرکت می‌کنند. همچنین سه هزار نفر هم از میان دانش‌آموزان آموزش و پرورش عادی در این مراسم شرکت می‌کنند که جمعاً ۷۰ هزار نفر می‌شود. در طول این هفته تعداد ۳۰ برنامه در کشور اجرا می‌شود.

وی همچنین با یادآوری حضور «ماجد راشد» رئیس شورای المپیک آسیا در ایران که همزمان با مراسم گرامیداشت روز ملی پارالمپیک انجام می‌شود، گفت: یک گروه چهار نفره روز ۲۳ مهر به ایران می‌آیند و سه روز حضور خواهند داشت. او بازدیدها و جلساتی خواهد داشت که دیدار با وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی پارالمپیک از جمله آنها هستند.

به گفته شهریاری، «تحرک، توانمندی و افتخارآفرینی» شعار روز ملی پارالمپیک در سال جاری خواهد بود.


11700656
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵، افزون بر کاروان ورزشی کشورمان، گروهی از داوران و کلاس بندان بین المللی ایرانی نیز دعوت شده‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های لیگ برتری صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تنیس ساحلی کشورمان اهداف برگزاری رقابت‌های بین‌المللی این رشته (BT ۵۰) در جزیره کیش را تشریح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال در لیگ برتر دوچرخه‌سواری تیم‌داری می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لس‌آنجلس به عنوان شهر مرکزی جام جهانی فیفا ۲۰۲۶، میزبان هشت مسابقه خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پیکان امروز از ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه به مصاف تیم فوتبال پرسپولیس می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی نهایی و متصل به اعزام تیم‌های ملی اسکیت رولبال آقایان و بانوان از فردا در مجموعه ورزشی هایپر اسکیت آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پازل گمشده مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد ایران دوئل تکراری وزن ۱۲۵ کیلوگرم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین بار در تاریخ رشته تنیس روی‌میز ایران، سیما لیموچی سرمربی تیم ملی بانوان کشورمان به عنوان رئیس کمیته پاراتنیس روی میز دنیا ITTF انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچستریونایتد موفق شد با نمایشی درخشان در خانه ولورهمپتون به پیروزی ۴-۱ برسد و خود را به یک امتیازی رتبه چهارم برساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است