سیاسی 07:33 - 24 دی 1400
وزیر امور خارجه کشورمان بامداد امروز جمعه وارد کشور چین شد.

وزیر امور خارجه وارد چین شد

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان در بدو ورود به فرودگاه ووشی، هدف از سفر خود به چین را گفتگو با مقامات چین در خصوص روابط دو جانبه سیاسی و همچنین نحوه اجرایی شدن توافقات جمهوری اسلامی ایران و چین در خصوص همکاری های اقتصادی اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر امور خارجه کشورمان که بنا به دعوت رسمی وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در صدر هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی، عازم چین شده است، قرار است با همتای چینی خود، موضوعات متنوع دوجانبه و بین المللی و از جمله آخرین وضعیت برنامه همکاری های ۲۵ ساله دو کشور را مورد بررسی قرار دهد. 

انتهای پیام


11408808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در دیدار با سفیر ایران در بلژیک بر اهمیت حفظ و تقویت روابط دوجانبه و گسترش ارتباطات و رایزنی‌ها در عرصه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت این کشور در سطح اتحادیه اروپا تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ما برای یک توافق عادلانه و متوازن که از طریق مذاکره حاصل شود آماده‌ایم، اما برای پذیرش دیکته آماده نیستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان طی تماسی تلفنی توسعه همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بررسی قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید رئیس مجلس باید پس از اظهارنظر شورای نگهبان، اصلاحات بودجه را ابلاغ کند و پس فردا یعنی سه‌شنبه بودجه به مجلس بیاید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه با معاون اول قوه قضاییه گفت: دولت با همفکری و همکاری سایر قوا بدنبال حل مسائل معیشتی و پیروزی در برابر جنگ اقتصادی دشمنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ماده یک طرح اصلاح قانون مهریه با پیشنهاد رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون قضایی و حقوقی ارجاع شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را برای تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ونزوئلا تهدید به استفاده از زور علیه این کشور را نقض فاحش اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است و اگر اصلاحات ضروری توسط دولت صورت نگیرد، نمایندگان مجبور به آغاز فرآیند استیضاح خواهند شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای مجلس گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مورد لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است